Проблем с приятелите

• 5 577
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
 Laughing При груби обиди не си мълча, да.
Проблемите съм ги писала и преписвала в темата.

# 46
  • София

А ако беше кротка и мълчалива щяхте да я наречете тъпа и бавноразвиваща се и да я пратите на лекар.....

# 47
GENTIL , не прехвърляй върху момичето собствените си проблеми.  Stop

# 48
Това към Gentil нямаше много смисъл. Не прехвърляйте върху момичето очакванията си за поведение от гледна точка на 20+ годишни лели (да, и аз в това число).

# 49
  • София
Авторке, постовете на Бояна ще ти свършат чудесна работа...Някога и на мен нейни думи помогнаха да видя някои неща от друг ъгъл....Ще стане чудесен човек за компания от теб. Сигурна съм, че и сега е така..... Hug Умна и смислена жена ще станеш......Имаш ресурса за това....Сега си още нежно момиче.... Simple Smile

Това към Gentil нямаше много смисъл.

Няма проблем, не ми пречи.... Wink

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 19:06 от GENTIL

# 50
  • Талант на 2012,2013 г.
Ех, момиче... Какво да ти напиша... Когато бях на твоите години имах две-три дразнителчета, които можеха да ме докарат до лудост ако не можех да се владея. Такива винаги ги има.Но ги има и другите. Те ме спасиха тогава. По-късно станахме приятели и сме такива и до ден днешен. Така се случи, че през годините животът понякога ме срещаше с онези хора. Те не се промениха, но аз вече бях победила!А те пропаднаха. И има нещо, което е много истинско. Не се подигравай никога на хората, защото не знаеш какво ще ти донесе животът.

Та... по твоят въпрос... много се отклоних.Опитвах се да ти кажа, че ако намериш средата си няма да страдаш и ще имаш приятелите. Не е трудно. Само трябва да се поогледаш малко.

Успех ти пожелавам! Peace

# 51
Благодаря на всички, които са писали  и се извинявам, че не съм писала.
Това, че не трябва да се подиграваме е вярно. Не съм перфектна и съм се подигравала, а и други са се подигравали на мен. Живота ми може да е кратък, но съм получавала възмездие за доста неща, а и съм понасяла такова.  Peace
Вероятно сте прави, че със смяна на средата ще намеря нова компания, но това ще стане ясно след 2 години.

Общи условия

Активация на акаунт