За френската любов- с любов - петъчна

• 27 917
  • 331
  •   1
Отговори
# 135
  • София
След всичко, което сте изписали собственоръчно тук да се потрисате от стихотворението на Елист е просто  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

ПП Сещам се за Хуърд Стрън. Ако живееше у нас и се погавреше както си требе с Вазов и ко сигурно щеше да завърши на бесилото.

# 136
Ако няма гълтане, не е никаква френска любов,
пък било то и правена с любов

Та се сетих, че един мъж ми каза, че като му го правили и после ходили да го плюят материала, и повече не ги карал да повтарят. Grinning....... изглеждало му,че й е гадно на жената.

# 137
Мадам дьо Помпадур,
Скрит текст:
Обаче гарантирано четат Grinning И по-шеговито от това мога, но трябваше да посегна на Чосър, а тогава  щях да изям банана Simple Smile))

# 138
Днес ми е троен критичен ден. В която и тема да избягам, ellyst е там и кърти яко мивки...
Мадам, мамите не са това, което бяха - имаме ъпгрейд.

# 139
после ходили да го плюят материала
Къде ходят? Придвижват се с пълна уста до друго помещение ли? Ай сиктир Mr. Green

# 140
След всичко, което сте изписали собственоръчно тук да се потрисате от стихотворението на Елист е просто  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

На мен просто не ми е смешно. А имах далеч по-големи очаквания. Сори  Tired

# 141
  • До хладилника, който обичам
Днес съм във форма, затова, поради липса на субект под ръка, кайто да налюбя френски, ще излея чувствата си в рими!

18+

ОДА ЗА СВИРКАТА
А за това ще има ли стихосбирка  Laughing

# 142
  • Kопенхаген

ПП Сещам се за Хуърд Стрън. Ако живееше у нас и се погавреше както си требе с Вазов и ко сигурно щеше да завърши на бесилото.

Разбирам оливането ти от смях. И култа ти към човек уважаваш повече интимните си части  hahaha

# 143
  • Belgium
Къде ходят? Придвижват се с пълна уста до друго помещение ли? Ай сиктир Mr. Green

Плюят в мивката, не съм била очевидец, но ми разказаха  hahaha

П.П. Касиди, ти ли си на аватара?

# 144
  • София

На мен просто не ми е смешно. А имах далеч по-големи очаквания. Сори  Tired
А, от твоето "+1" под поста на Мадам останах с друго впечатление. На мен, пък потреса ви ми е толкова смешен, колкото не съм вярвала, че мога да се смея точно в момента. Сори, че досаждам като го повтарям. Peace

Мадам, не те разбрах с култа, би ли пояснила като за неподготвен читател, че сме в различна интонационна среда и ми е трудно. Не се заяждам, наистина не ти разбирам второто изречение от поста.

Елист, посегнеш ли на Чосър пиши ми на лични с резултата.

# 145

В банята къде...

# 146
Това вероятно обижда мъжете. Все едно интимни ласки към жена и накрая да тръгне безмълвно към банята да се обтрива с Парадонтакс.

# 147
  • Kопенхаген
Ако няма гълтане, не е никаква френска любов,
пък било то и правена с любов

Та се сетих, че един мъж ми каза, че като му го правили и после ходили да го плюят материала, и повече не ги карал да повтарят. Grinning....... изглеждало му,че й е гадно на жената.

Прав е човека, а онези са глупачки, да плюят толкова питателен, диетичен и здравословен материал, който в добри количества може да измести вечеря.

pronobis , друг път ще ти прошушна отговора  Grinning

# 148
  • Belgium
Да, точно като върла обида ми го разказаха.

# 149
  • Kопенхаген
Бояна, да се придържаме към темата за свирките. ,,За,, фелациото или ,,Против,, фелациото си?

Общи условия

Активация на акаунт