Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 628
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Мацките се разхождат по проходите и раздават блотери и талончета на ДГ. С това талонче отиваш в Дъглас и ти дават мостричка, 2 мл, срещу талончето. А, пропуснах, мола на Вариградско.  Peace

е точно де,в него бях  Peace Нито на входа, нито вътре,нито никъде  Crossing Arms
Сигурно са ме изчакали да си тръгна

Scintillia
, разреши ми дилемата с какво да съм довечера на едно парти  Hug Още не съм го носила в студ  Grinning

# 376
  • Germany
Момичета, сещате ли се аромат на есенна гора? Не знам как да го опиша!  newsm78 Паднали листа, дървесина, намокрена може би, без капка ванилия!
Да, сещам се - Oriental Lounge  Peace Wink
Пудрените аромати винаги ги свързвам с една безкрайно ценна палитра на майка ми с ужасно много цветове, която пазеше като очите си:). Точно на тази палитра ми миришат или на ФДТ от едно време, когато бяха със силно изразен пудрен аромат. ММ до ден днешен не харесва аромат на пудра и винаги казва: Ммм, миришеш ми на ФДТ (в лошия смисъл на думата).
Рени, и на мен ми харесва ужасно много Амбре на Балдесарини, там откривам един от най-хубавите тютюни в аромат, чудесно съчетан с амбра. Мек, удобен, упойващ.

# 377
...
Рени, и на мен ми харесва ужасно много Амбре на Балдесарини, там откривам един от най-хубавите тютюни в аромат, чудесно съчетан с амбра. Мек, удобен, упойващ.

да,да, ужасно уютен и топлещ в студено време. Винаги ми докарва асоциации на сауна,топла борова дървесина ,а навън дебел сняг

# 378
Сега ако вземете и един линк да метнете на това Амбре на Балдесарини newsm78

# 379
Сега ако вземете и един линк да метнете на това Амбре на Балдесарини newsm78

мет  Mr. Green

http://www.fragrantica.com/perfume/Baldessarini/Ambr--797.html

Стар е, не е нещо ново,но за мен е много добро  Peace

# 380
  bouquet
В кой магазини да го търся за тест?

# 381
  bouquet
Има го във всички, гледай при Босовете Hug

# 382
  bouquet
Има го във всички, гледай при Босовете Hug
Ок. Щото мислех да се замъкна тия дни до Дъглас пак, да им досадя малко Mr. Green

# 383
Да, сещам се - Oriental Lounge  Peace Wink
Пудрените аромати винаги ги свързвам с една безкрайно ценна палитра на майка ми с ужасно много цветове, която пазеше като очите си:). Точно на тази палитра ми миришат или на ФДТ от едно време, когато бяха със силно изразен пудрен аромат. ММ до ден днешен не харесва аромат на пудра и винаги казва: Ммм, миришеш ми на ФДТ (в лошия смисъл на думата).
Подстрекател от класа, ейй! Имах Амбре, размених го и след това описание пак ми се иска да го придобия.  Hug
kovatcheva , естествено че се оказа права.   bouquetСнощи на концерта бях с орхидеята, но това едва ли имаше значение. Беше невероятно преживяване както се очакваше.

# 384
Минах днес през Прити шопа да го тествам  егоист платинум подкокоросана от Ронита GrinningСтария егоист го помня смътно от едно старо гадже ама нали съм забравила гаджето не помня и аромата.Търсих , търсих с поглед шушето накрая го видях на най-долния рафт тестера на платинума.В началото на блотера доста остро ми дойде , но сега мирише страхотно.Изби готина лавандула и сладко.Хубав мъжки аромат.
Цял ден развявам коромандел-освен бутилката която имам се презапасих и с отливка.Сега вече съм короманделоспокойна Heart Eyes Simple Smile

# 385
  • София
kovatcheva, Oriental Lounge не сладни ли малко? По-различно ли се държи на студ? Бях го тествала на срещата през лятото на около 30 градуса. Много уютен аромат.  Blush Сега на по-хладно време  по-различен ли е?

Годесче, мерси за предложението!   bouquet Май съм го душила Gipsy water, но не се сещам, какво представляваше. Аз всъщност търся аромат на широколистна гора, влажна шума, без сладост, с лек хладен полъх, но не много тамян да избива на църква нато при Standard и Hinoki.  

# 386
  • София
Днес съм болна Sad Пръснах само малко Хиноки на излизане - да не е без хич. А той надви хремата без да ми досажда - обожавам го този парфюм Heart Eyes
Получих си Стела Макартни Nude - много приятен аромат за розолюбители - усещам го все едно съм се изкъпала в качествена розова вода. Прелестен, лек парфюм. Предполагам, че дори и през лятото няма да е натрапчив.

# 387
  • Germany
Руми Hug
Scintillia, може да се каже, че има леко сладка нишка в ориенталския салон, но сладостта е много мека и ненатрапчива, и за мен идва от кашмиреното дърво. Точно тази нотка обожавам в парфюма Heart Eyes. За мен придава завършеност и облост на аромата. Ако искаш да си го припомниш - свиркай.

# 388
  • София
Днес съм болна Sad Пръснах само малко Хиноки на излизане - да не е без хич. А той надви хремата без да ми досажда - обожавам го този парфюм Heart Eyes
Руми, готова съм да се обзаложа, че Хиноки дори е лечебен при подобно състояние. Назначавам ти още поне 2 дни лечение с него и ти гарантирам пълно оздравяване  Hug

Мен днес ме радва Колон 68 Герлен. Жива и здрава да си, Мимс, че ми отвори очите за него  Heart Eyes

# 389
  • София
Хриси, Атти -  Hug
Ще изпълня рецептата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт