Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 635
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
 Всъщност Bottega Veneta трябваше да се казва "Beige", а не ексклузивът на Шанел.

# 361
  • в 1001-та нощ
Благодаря Атти   bouquet аз си го превеждам, но не мога да направя асоциацията;

кое е противоположното на пудрен аромат  newsm78

# 362
  • София
Това е интересно поставен въпрос. Не съм се замисляла досега за противоположност на ароматите. Може би най-противоположното на пудрените аромати са зелените, остри и резливи, от типа на Eau de Campagne Sisley - чак горчи от трева. Пудрените парфюми имат характерен аромат на прахообразна пудра, хвърчаща от пухчето (не на съвременните пресовани пудри, които са допълнително ароматизирани). Обикновено тази нотка идва от ириса. Добре се усеща например в Shalimar Initial.

# 363
  • в 1001-та нощ
Да  Peace и аз така си го представих, като нещо меко и пухесто, което те обгръща нежно, като ласка, може би с елемент на флирт  Blush

Като противоположност - остро-режещи, които те пронизват (може и в сърцето  Mr. Green )

Благодаря, Атти  Peace изясни ми се  Blush Heart Eyes  bouquet

# 364
  • София
Ковачева, не ме изкушаваш грам. Аз Дзинг вече съм го мирисала ..  Mr. Green 
Вчера напръсках ЛС с Мароканската. Толкова  добре му стои.  Heart Eyes Ще го изям направо.

След половин час, душейки си китката заявява.: "Със същият успех можеш да ме намажеш с Пулмекс. "  Tired Изби и риба и либидо.. Whistling

# 365
Иска ми се да изкрещя "Добро утро,момичетаааааааа " , но вече е обяд  Blush
Тичайте да пускатет ТОТО, че 9 милиона  са....ами да се изкупи човек  всичко 'НИЩОВО" и " НЕ нищово"  Mr. Green
Аз от 2  дни се чудя и мъдря кой парфюм да избера за бизнес среща и за откриване на магазин newsm78 Иска ми се да нося замо един, че ще съм с малко багаж, но дали ще мога и на двете места да мина с един Thinking  Ще го мисля още 3 дни  Mr. Green Може да заложа на Хелиотроп ...

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 11:36 от Re от Ре

# 366
Къде да пускаме джакпота беше спечелен с фишове от Перник и от Бобошево?!  Whistling

Днес съм с Клое Love  и нещо ме дразни. Добре че имах супер малко в шишенцето.

# 367
  • Чехия
Здравейте дами,
минавам на бързо да ви кажа че ми пристигна La Vie Est Belle -леле много ми харева,найстина е сладък та капе,направо съм в захлас.Единственото което не ми хареса е крема за тяло-аз си поръчах касета.Той като че ли е съвсем различен  newsm78 незнам с една дума не ми мерише хубаво.
Днес бях в банката подръка с Черната орхидея-една дама и един господин ми направиха комплименти че хубаво ухая  Crazy чак ушите ми пораснаха.Е щастлива съм.Желая ви хубав ден

# 368
Къде да пускаме джакпота беше спечелен с фишове от Перник и от Бобошево?!  Whistling

..

аууу., не знаех  Mr. Green
Пък аз днес разнасях Амбре на Балдасерини- няма такъв уют и топлина като него.Идеше ми сама да се погушкам

# 369
  • Там, където ме обичат
Мацки, в Дъглас промотират ДГ пур фам и раздават виали.
Тичайте, които сте наблизо, докато не са свършили. smile3540 smile3540
Не че бранда е мой, ама пусто как обичам да тествам нови неща.

# 370
Мацки, в Дъглас промотират ДГ пур фам и раздават виали.
..

аз бях днес в Дъглас доста време и никой нищо не ми даде:( Не промотираха нищо. Това ДГ новия на Долче и Габана ли е  Blush Че него вече го знам, и ми е ужасен  ooooh!

# 371
  • Там, където ме обичат
Мацките се разхождат по проходите и раздават блотери и талончета на ДГ. С това талонче отиваш в Дъглас и ти дават мостричка, 2 мл, срещу талончето. А, пропуснах, мола на Вариградско.  Peace

# 372
  • София
Днес се наслаждавам на Ninfeo Mio. Странно, но през лятото хич не ме вдъхнови този парфюм. Не знам защо, но днес в по-хладното време страшно ми хареса.

Вчера тествах Ylang in Gold M. Micallef. Сладък аромат с преобладаващ иланг иланг. Страшно прилича на Amber Ylang Ylang Estée Lauder.

Момичета, сещате ли се аромат на есенна гора? Не знам как да го опиша!  newsm78 Паднали листа, дървесина, намокрена може би, без капка ванилия!

# 373
Днес се наслаждавам на Ninfeo Mio. Странно, но през лятото хич не ме вдъхнови този парфюм. Не знам защо, но днес в по-хладното време страшно ми хареса.
По-различен е в студ все едно са два коренно различни аромата.

# 374

Момичета, сещате ли се аромат на есенна гора? Не знам как да го опиша!  newsm78 Паднали листа, дървесина, намокрена може би, без капка ванилия!
Gypsy water-борова гора.

Общи условия

Активация на акаунт