Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 548
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
  • на североизток от Рая
 Атти,  Hug!

Очаквах да `бием` мебелите. Но нищо. И те са достойни за тази награда.  Peace

# 406
Атти, хич не ни е първо участието - 2010 бяхме трети - след безтокчестите и събиращите жестове, но тогава имаше доста повече агитации и спорове  Laughing

# 407
  • София
Вярно, така е било... аз съм забравила с русия си мозък, хем съм гласувала тогава  Grinning ама като гледам, битката е била само между 5 групи.

# 408
да, но мятахме празни флакони от парфюми по 'враговете', а те по нас - старите си ботуши /някои бяха и с токчета!/ и изостаналите ролки  hahaha

# 409
Благодаря ви много за отговорите, дами!  bouquet Значи съм станала свидетел на уникално явление - благо Лулу, млечно-далечно и неагресивно. В началото си е тамян с всички лулулени екстри #Silly... но после омеква и подозрително се очовечава с уклон към социализация. Нищо чудовищно! Cry И не си внушавам, тъй като сравнявам паралелно със старото шишенце 30 мл., което продължава да си "дими" тамянено с последни капки...

Знам, че е недолюбван в темичката ви. Просто ми се иска да знам истината. Пробвах да питам директно в страницата на Кашарел, обаче contact us не им бачка. "Временно". Вече 3 дни и 3 нощи.

# 410
  • София
Тъна в блаженство!  Blush Една мила парфюмна фея (благодаря ти много, мила   bouquet) ме запозна с куп нови ухания и аз се влюбих в ето това - Ginestet Botrytis:

http://www.fragrantica.com/perfume/Ginestet/Botrytis-4143.html

На вниманието на всички любителки на старата Венеция, че и на новата.  Whistling Началото е по-медно, малко наподобява Back to Black. В никакъв случай не е накъртващо сладък (поне за мен не е), след това излизат на преден план изсушени плодове и започва да доближава Венеция.  Two Hearts Хубавото е, че не избива нищо животинско.

кехлибаровка, при мен се случи следното относно Lou Lou: Дадоха ми пробичка да го тествам. Както казваш ти, мек млечен аромат, нищо страшно. След това се сдобих с мини с мъничко остатъчно количество. Какво да ти кажа, уплаших се!   Sick Реших, че не съм му оцелила сезона, пробвах минито на по-хладно, същата работа  Sick  newsm78 Реших, че си въобразявам. Мистерия!  Thinking

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 00:35 от Scintillia

# 411
  • София
 Joy Joy Ха ха. "Пръсни и Умри!" много му тичка.. hahaha

И аз съм белоцветна днес. За първи път Датура ноар ме души с китки.  Confused

# 412
  • на североизток
Аз ще помоля за мнение за Joop Femme. Мъжът ми имаше техен парфюм и беше страхотен. Та сега ми се иска и аз да си купя нещо тяхно. И приятелка ми каза за този аромат. Споделете вашето мнение Simple Smile

Това ми беше първият самостоятелно закупен марков парфюм.
И аз първо се запознах с мъжкия, от който и досега ми се подкосяват коленете.
Парфюмът е  зимен, не е от леките аромати, но е мек и те обгръща като кашмирен шал, безумно траен.
Вече не помня отделните съставки, но определено е прекрасен и бих го поносила отново с удоволствие.
За да не стане грешка, говоря ето за този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Joop-/Joop-Femme-3100.html
Благодара ти много за отговора:) Поръчах го и го чакам с нетърпение Grinning Ще споделя впечатления като пристигне Grinning

# 413
Тъна в блаженство!  Blush Една мила парфюмна фея (благодаря ти много, мила   bouquet) ме запозна с куп нови ухания и аз се влюбих в ето това - Ginestet Botrytis:

Пирамидата е много интригуваща, разкажи за него  Praynig.
Ааа, да видях, че го сравняваш с Венеция и Килиън, ясно.

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 23:50 от Анонимен

# 414
Scintillia, изводът е един: минито е било старата "истина", другото е новата реформулировка doh Точно млечно спокойствие е сега, дето не трогва мойта садо-мазо душа newsm50 Ех, къде е Жан Гишар, не види ли...?(те кашареловците не ме отразяват, може и той да не знае)

# 415
  • Sofia
Всички парфюми на Шанел ли имат скрит код на кутията или само Мадмоазелата?
(този код през средата на кутията, който се вижда само на неонова светлина)

# 416
  • София
Тъна в блаженство!  Blush Една мила парфюмна фея (благодаря ти много, мила   bouquet) ме запозна с куп нови ухания и аз се влюбих в ето това - Ginestet Botrytis:
На вниманието на всички любителки на старата Венеция, че и на новата.  Whistling Началото е по-медно, малко наподобява Back to Black. В никакъв случай не е накъртващо сладък (поне за мен не е), след това излизат на преден план изсушени плодове и започва да доближава Венеция.  Two Hearts

От кога го дебна това чудо. Дават прилика с Escada Collection. Обаче мед -  Naughty
В Back to Black ми избива едно нещо, на което ме е срам да мириша. Иначе самия аромат ми харесва.
По този повод:
Скрит текст:
Питах днес колежката ми как се казва парфюмът, с който беше на партито.
" О, това е един френски парфюм. Казва се Roxanne. Много е нежен, нали?"
Знам, колко ОГРОМНА услуга щях да й направя, ако й кажех  на какво точно "ухае" парфюмът й. Обаче знам също, че не би ме разбрала. А и не е моя работа да давам оценки без да са ме питали.

# 417
Здравейте парфюмни феи! Гостувам в темата ви от години, но едва днес се осмелих да пиша. Благодарение на вас научих много нови неща за парфюмното изкуство, както и за много нови, неподозирани парфюми...някои изпробвах, други купих, за трети мечтая...
Днес имам за табличката на Натали...
Annick Goutal Un Matin D'Orage 100 ml EDT, набразденото шише с капачка - 152 гр. , без капачка - 144 гр.
Chanel Cristalle Eau Vert 100 ml EDT - с капачка - 180 гр. , без капачка - 157 гр.

# 418
  • Козлодуй
По този повод:
Скрит текст:
Питах днес колежката ми как се казва парфюмът, с който беше на партито.
" О, това е един френски парфюм. Казва се Roxanne. Много е нежен, нали?"
Знам, колко ОГРОМНА услуга щях да й направя, ако й кажех  на какво точно "ухае" парфюмът й. Обаче знам също, че не би ме разбрала. А и не е моя работа да давам оценки без да са ме питали.
Скрит текст:
Да се чуди човек,възможно ли е да има толкова заблудени души newsm78

diana_b,добре дошла при нас,вече и легално Hug    bouquet
И ако тези мерки и теглилки означават нови придобивки,честито и със здраве! Heart Eyes
Днес получих парфюм от размяна,а покрай него толкова много красоти,че направо съм на седмото небе Crazy Както бях в парфюмна летаргия,една прекрасна парфюмна фея ме събуди за нов живот Heart Eyes Hug
От нощна съм,първо ще се наспя и тогава ще тествам и споделям Grinning

# 419
  • София
Сънчо, пиши непременно впечатления за всичките красоти.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт