Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 542
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • Козлодуй
Не съм още,не смея преди лягане Grinning Утре по-рано,мечка страх,мен не е Mr. Green
С пръскало е пробичката.
А тази вечер тествам Африканския бал.Т.е. хубаво,обилно напръскване.Бях го харесала на февруарската среща,но обичайно се вслушвам в съвета на Мимси да не се купува след среща без последваща самостоятелна проба(колкото пъти не съм,се е оказало грешка).Та сега ми се отдаде тази възможност.Не помня Ветивер тонка,с който го сравняват,но Bal d'Afrique е невероятен мек,женствен,елегантен и пудрен аромат.И най-важното-не ми прилича на никой друг Grinning Само дето екс милото ме подуши с него и каза-много е хубав,но някак не мирише на теб...И е прав.Не е от типично "моите" аромати.Но бих била щастлива да го притежавам в някакво малко количество и да го нося понякога...

# 451
Някой помни ли, кога започваха Артизанските намаления за UK?

От Covent Garden (L'artisan нали така?) предлагат някои от нещата на 39 паунда/100 мл, но за съжаление не могат да ги пратят по пощата, ако имаш познат, който е в Англия действай Simple Smile

# 452
  • Варна
 Момичета,извинявайте,че така нахлувам в темата,но имам нужда от помощта ви!
Искам да поръчам парфюм от този сайт- angelcosmetics.bg. Парфюма е мъжки и е за подарък.Мога ли да разчитам на оригиналност и да бъда спокойна,че няма да се изложа.
Искам да поръчам и козметика за коса и така ще обединя поръчката,та затова ви питам.
Благодаря ви предварително Hug

# 453
Новото лице на Шанел №5 е... Мерилин Монро!?
Кино легендата, която приживе беше казала, че парфюмът е любимият й аромат, тръгва по стъпките на предишни лица на прочутия парфюм като Карол Буке и Никол Кидман. Неотдавна актьорът Брад Пит също засне рекламен клип на аромата.

Монро ще замени Брад, след като ръководството на Шанел заснело нова реклама, включваща невиждани до момента снимки на актрисата и нечуван аудио запис, в който тя обяснява прочутата си реплика, че не носи нищо освен Шанел №5 в леглото.

В клипа, озаглавен "Мерилин и №5", кинолегендата казва: "Задават ми въпроси като...Какво носите в леглото, горнище на пижама?...Нощница? А аз казах: "Шанел №5, защото това е истината!"...".

# 454
  • София
Не знам защо, но Шанел №5 ми се връзва много точно с Мерилин Монро.  Thinking

# 455
  • София
Часът е 12, Сънчо не пише, сигурно е пръснала Монтанската кожа и се е шпицирала  newsm43

# 456
И аз от снощи през половин час влизам да видя писала ли е Сънчо Simple Smile.

# 457
  • София
Часът е 12, Сънчо не пише, сигурно е пръснала Монтанската кожа и се е шпицирала  newsm43
Joy rotfImbo

# 458
  • Там, където ме обичат
Не знам защо, но Шанел №5 ми се връзва много точно с Мерилин Монро.  Thinking
Да, като име много ми се вързва, но като аромат си я представям по-скоро с Шалимар.  Peace

# 459
Бих искала да се включа и аз по темата. Искам да си поръчам парфюми по Интернет, но тъй като никога не съм го правила не мога да се доверя на никой сайт. Вие откъде си поръчвате, например? Какво ще кажете за parfumi.bg?

# 460
Мили дами,до сега съм пазарувала по интернет от английски сайтове добре познати неща,но като ви чета ми се ще да поразнообразя малко,но пък така по описание не смея.
Препоръчайте ми (може и на лични) добре зареден магазин в София ,където да съм спокойна за автентичността на това което помириша и закупя. Praynig
Влязох в един случаен,но ми направи впечатление ,че добре познатите ми са доста по-евтини тук,макар да не долових някаква разлика  newsm78 .Обхвана ме притеснението че може  да не са истински и да се окажат в последствие нетрайни.Макар да съм абсолютно ''боса'' ми направи впечатление че на дъното на шишето на тези от чужбина пише че са от френско ,а на тези в магазина полски или нещо подобно  newsm78.Като не мога да разпозная уж добре познатите ми ,какво ли ще е да избирам между напълно нови за мен  ooooh!.
Ще съм безкрайно балгодарна!

# 461
  • София
Бих искала да се включа и аз по темата. Искам да си поръчам парфюми по Интернет, но тъй като никога не съм го правила не мога да се доверя на никой сайт. Вие откъде си поръчвате, например? Какво ще кажете за parfumi.bg?
Заповядай, има цяла тема за това Simple Smile

Хора, аз сериозно се притесних за Сънчо  Rolling Eyes Хем си я знам, че е iron lady, ама като го знам това чудо що за чудо е... Ако не влезе до час, почвам да звъня телефони, сериозно  Naughty

# 462
Гаранция няма нито в магазините, нито в Интернет. Но в Нета са по-евтини и това ме привлича. От друга страна качеството не зная какво ще бъде.

# 463
Благодаря ви много.

# 464
Новото лице на Шанел №5 е... Мерилин Монро!?
Кино легендата, която приживе беше казала, че парфюмът е любимият й аромат, тръгва по стъпките на предишни лица на прочутия парфюм като Карол Буке и Никол Кидман. Неотдавна актьорът Брад Пит също засне рекламен клип на аромата.

Монро ще замени Брад, след като ръководството на Шанел заснело нова реклама, включваща невиждани до момента снимки на актрисата и нечуван аудио запис, в който тя обяснява прочутата си реплика, че не носи нищо освен Шанел №5 в леглото.

В клипа, озаглавен "Мерилин и №5", кинолегендата казва: "Задават ми въпроси като...Какво носите в леглото, горнище на пижама?...Нощница? А аз казах: "Шанел №5, защото това е истината!"...".

Заедно с Шанел 5, е имала и други аромати, които е ползвала. Тук : се вижда този аромат: http://www.artvalue.com/photos/auction/0/50/50094/caron-20-nuit- … lacon-2881513.jpg

Много от близките ѝ хора казват, че Шанел 5 е бил старлетският ѝ аромат, но всъщност е предпочитала този: http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=18764636 , който по онова време е бил изключително скъп.

А тази бележка на поръчка на 6 броя тоалетна вода "Роза и здравец" на Флорис наскоро е била продадена на търг.http://1.bp.blogspot.com/-FzFfIdTSxhg/T_1h4BkEbcI/AAAAAAAAIxo/Rg … ose+Geranium+.jpg

Общи условия

Активация на акаунт