Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 542
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ще може ли няколко думи за Bois d`Iris The Different Company, ако някой го познава? Нямам възможност да го пробвам за момента, а мога да го взема на по-прилична цена. Благодаря предварително  Hug

# 436
  • София
Ириси-мириси, омотала съм се яко значи  Joy Joy Joy

Аз пък харесах боди лосиона Ирис на Л'Ерболарио - пудрен ирис, но с мека топла подложка, божествен. Дано и парфюмчето от серията е хубаво, по принцип ароматите на лосионите им са много близко до тези на парфюмите  Thinking

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 15:33 от Elitsa_z

# 437
  • Germany
Ще може ли няколко думи за Bois d`Iris The Different Company, ако някой го познава? Нямам възможност да го пробвам за момента, а мога да го взема на по-прилична цена. Благодаря предварително  Hug

Ковачева не припадаше ли точно по него  newsm78 Или аз пак нещо съм се унесла.. в ирисите  Laughing
Сакън, недей без проба Naughty
Ковачева припадаше и все още припада по адаша му, този на Ван Клийф  Wink.  В Bois d`Iris The Different Company ирисът е много землист, силно изразен грудков аромат, много пудрен, много гранив, на моменти даже ми напомня на Шалимар, дървото е безлично и много жилаво. Хич не ми хареса. Предполагам, че ще ти дойде студен.
Сънче, радвам се, че Чембур ти е харесал Wink.

Intensa Oud Acqua di Parma-предполагам,че е това.Отново любимите роза и уд,много свеж,може би от цитрусите,които обаче не долавям отчетливо и не разпознавам като такива.Отново ми напомняше нещо вече познато,и ми проблесна-Wisal Ajmal.Но по-нетраен и по-интимен.Започвам да си мисля,че това е аромата с най-много двойници,които срещам напоследък ooooh!

Как няма да го мислиш, като всички парфюмери се надпреварват да създадат аромат с Уд и роза, а някои сътвориха и по няколко ooooh!. Не случайно Анди Тауер създаде 100% Oud Free колекция  Mr. Green

# 438
  • София
Много благодаря  Hug   bouquet

# 439
  • София
Пу-пу-пу, Сънче, да те преплюя против страх за Монтанската кожа На теб не вярвам да ти се опре изобщо, друг е въпросът дали ще ти хареса (повече залагам да ти). Дано да е с пръскало пробата, с намазване е по-невинен  Twisted Evil С нетърпение чакам да чуя мнението ти за него  Hug
cayenne, какви сандали посред зима? Неразумни покупки са това, сандали в сняг не се носят, а парфюми всякакви може  Grinning Hug
Allys, Манифесто е отишъл към Антрацит?  Shocked Бога ми, дори с цената на това не бих могла да го изтърпя до тази фаза  Tired

# 440
Някой помни ли, кога започваха Артизанските намаления за UK?

# 441
  • София
Някой помни ли, кога започваха Артизанските намаления за UK?

Мисля, че миналата година бяха малко преди намаленията по магазините, т.е. може би след средата на декември.. Но  не съм сигурна дали за УК сайта или за френския  Rolling Eyes Абе, скоро  Laughing

# 442
  • Германия
Четох назад, четох, но не видях някоя парола или партизанско име да сме пропуснали.  Crazy Представям си как му звучим на някой, случайно надникнал в темата, който не е срещал съкращенията и позивните ни - като аборигени, проговорили с мъка бурушаския език на племето хунза. Давам си сметка, че ако сега влизам в темата, доста ще се демотивирам, като нищо не разбирам.  И вероятно ще побягна с писъци.

Докато рових назад, попаднах на един въпрос /май на Ели/ - кой парфюмер отрича фактора кожа или личната химия при поведението на парфюм. Не е Бертран Дюшафор, той вярва в него безусловно, ами е Чандлър Бър - критикът, ученик на Лука Тюрин. Скоро и интервюто с него ще кача, а това е разговорът с парфюмера на Лартизан /най-долу на страницата/.

Милейди, по спешност трябва да ми припомниш кой беше парфюмът с мирис на смачкана между пръстите хвойна. Преследва ме като немска хрътка. После ходих да пощя един храст в местния ни парк и да му стривам зрънцата, с което предизвиках едно немско бабе с активна гражданска позиция да ме изгледа свирепо. Кажи, щото следващия път някой ще вземе да ме изтропа на службата по опазване на реда. Whistling

# 443
  • Велико Търново
Най-сетне ми остана време да надникна в прекрасната тема  bouquet и да използвам малкото ми свободно време да благодаря на една прекрасна парфюмна фея-Ре Hug,че ме запозна с още един страхотен аромат-Класик Х на Готие  bouquet Това е новата ми страст тези дни Heart Eyes Благодарение на нея/феята/,миналият и този месец съм преразход Mr. Green,но придобитото си струва всеки лев Peace
И въпреки това,ненаситността ми Mr. Green,няма граници,и "жадно" ви чета  bouquet

# 444
.. благодаря на една прекрасна парфюмна фея-Ре Hug,...

bouquet Винаги съм насреща

# 445
cayenne, какви сандали посред зима? Неразумни покупки са това, сандали в сняг не се носят, а парфюми всякакви може  Grinning Hug
Laughing Ами, то вярно в сравнение със сандали в началото на зимата, парфюм си е съвсем разумна покупка  Twisted Evil Та, кой бил този на хвойна в ръката? Това ми е сред любимите природни аромати, обикновено имам в къщи етерично масло от хвойна. Сега се е свършило, имам само от карамфил (подправката) дето мирише на Коледа, от елеми и от кедър(него не обичам много и се заседя)

# 446
  • Чукарландия
Дано да е с пръскало пробата, с намазване е по-невинен  Twisted Evil С нетърпение чакам да чуя мнението ти за него  Hug

И аз установих, че с пръскало проба ми е по-достоверна при тест. Може би налягането, което се упражнява и се впръсква върху кожата си оказва влияние, отколкото "намазване". Peace

# 447
  • София
Да, вероятно е така. При намазване обикновено ми се губят връхните нотки или поне част от тях. Което при бруталитети от рода на Монтанската кожа би могло единствено леко да забави изпружването в контрашпиц, но при други, по-плахи аромати може да бъде фатално (за аромата  Grinning ).

# 448
Лунен сън никаква не се появи.Дали се е напръскала с Монтанската кожа? Joy Joy

# 449
  • Чукарландия
Да, вероятно е така. При намазване обикновено ми се губят връхните нотки или поне част от тях. Което при бруталитети от рода на Монтанската кожа би могло единствено леко да забави изпружването в контрашпиц...

Joy Joy Joy

Лунен сън никаква не се появи.Дали се е напръскала с Монтанската кожа? Joy Joy

може би е ...в контрашпиц?!? Вероятно пробичката е с пръскало. Joy

Общи условия

Активация на акаунт