Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 545
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, споделете мнение за този аромат; http://www.ivis.bg/lancome-la-vie-est-belle-edp-%D0%B4%D0%B0%D0% … %D0%BB-p8595.html Mисля да си направя един подарък, но се колебая между него и Givenchy Very Irresistible L'intense. Иска ми се свеж, но същевременно плътен аромат. Можете да ми помогнете и с някои предложния. Благодаря предварително  babydust7

# 421
Ланкома е много далеч от свежестта. Лепне от сладост. Peace

# 422
  • Пловдив
Честити придобивки на всички, май темата навлиза в зимна серия -всички излизат от летаргията и започват да купуууват, получааават, подаряяяват !:))
Аз влизам в клуба на феновете на Коромандел...  Heart Eyes , У-Ни-Ка-Лен ! Имах пробичка, но от нея наистина не го усетих така , както със напръскване от отливката, затвърдих си желанието да имам бутилка. Много приятен и гушлив шоколадов мухъл  Mr. Green  Joy  Стана ми фаворит.

# 423
Явно времето е подходящо за атомните бомби GrinningДнес се наслаждавам на Черния кашмир - в цялата си прелест се показа включително и с лека конячена нотка , ей тая нотка чаках дето преди не излизаше Grinning Heart Eyes

ан, Монтал, Монтал и отвреме на време Коромандел hahaha

# 424
  • Пловдив
 Joy Май май... натам вървят нещата.  Laughing Вкарахте ме в белята - миналата година по това време не исках да чуя за друго освен за Ck one и Light Blue.

# 425
  • Там, където ме обичат
Joy Май май... натам вървят нещата.  Laughing Вкарахте ме в белята - миналата година по това време не исках да чуя за друго освен за Ck one и Light Blue.

И аз започнах  колекцията си със СК - In2U.  Mr. Green
Ама не щото се бях впечатлила, а защото даваха 2 за 1.  Joy Joy Joy

# 426
Да си призная и аз съм луднала по Коромандел. Едните 10 милилитра са нищо, та съм си поръчала по Коледа да ми донесат едно солидно количество от Щатите. Толкова е хубав и така добре се развива сега на студа, че нямам думи. Heart Eyes

# 427
  • София
А аз имах мандаринен ден. Ядох, белих, бърсах се с мандаринов дезинфектиращ гел на Орифлейм на фона на мандаринената Алегория. Много щастлив и безгрижен мирис.

Пробвах отново и новия Агент Petale Noir. Първия път ми се стори тъп, но днес ми беше приятен - млечно цвете с малко зюмбюлена извивка. Мисля че никога не бих го носила защото не е мой тип, освен това е безличен в сравнение с другите Агенти. Но си има качества. Днес го сравних с Potion на D2, който е направо скърцащ и писклив. Хрумна ми утре да го сравня с Valentina Valentino - по спомени беше също млечно-кремав.

# 428
  • София
При мен Petale Noir след първата цветна плесница ми разкри чудна лицева кожа. За жалост след 4-5 часа в базата има пак твърде много цвете за моя вкус. Но не може да се отрече, че е траен  Wink

# 429
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Обещах да се включвам отвреме навреме.

Виждам, че доста парфюмни страсти имате. Идват празници, време за подаръци, нормално е.
 Дано всяка да има в ръцете си поне по една от най-желаните бутилчици по празниците.  Hug

Аз днес бях с нещо много любимо -
Скрит текст:
Прекрасен е! Като топла прегръдка, като завивка, чуден е просто!  Heart Eyes Бижу, винаги те споменавам като си сложа от него.  Heart Eyes

Обаче искам да имам и .

Дали в някои от чуждите сайтове ще буде пуснат на по-изгодна цена по празниците. Аз не пазарувам от тези сайтове, дори не ровя из тях, но ще моля ако някоя от вас забележи този парфюм, да ми пише едно ЛС.

Имам малко Коромандел. Утре ще съм с него. Май не ми е точно мухъл, но утре ще си припомня.

Хубава вечер!

# 430
  • София
Вчера пробвах Nuit на Х.Бос. На блотер ми се стори белоцветен, но на на кожа е съвсем друг. При мен  имаше едва забележими цветя в началото, а после удари на едни нектарини и праскови, малко банални... И при вас ли е така плодов този парфм?  newsm78

# 431
  • Sofia
Да, компот е.

# 432
  • Козлодуй
Кефите ме с това преоткриване на любимият ми Коромандел Heart Eyes
Аз идвам да докладвам след първите тестове:
Chembur Byredo-една приятелка ми го описа по следния начин:"започна почти като Ню ЕДП, превърна се след малко в спарена влажна баня и накрая остана един ужас върху мен". Даже ме пита да не би това да е на дядо магарето Mr. Green Но не се учудвам,тя не обича никак тамян.А това е един прекрасен дървесно-тамянов аромат,унисекс с уклон към мъжки,който за моя нос е брат близнак на Armani Prive Bois d'Ences.
Intensa Oud Acqua di Parma-предполагам,че е това.Отново любимите роза и уд,много свеж,може би от цитрусите,които обаче не долавям отчетливо и не разпознавам като такива.Отново ми напомняше нещо вече познато,и ми проблесна-Wisal Ajmal.Но по-нетраен и по-интимен.Започвам да си мисля,че това е аромата с най-много двойници,които срещам напоследък ooooh!
До тук спестих едни пари Grinning
Но ме чакат още доста пробички,и сред тях най-неочаквано я има Кожата на Монтана.Страх ме е Mr. Green

# 433
И за мен днес е ден за тестове.Получих две виалчета-Musc Maori  и Praline de Santal -Parfumerie Generale.Веднага изсипах Маорито върху себе си и се почувствах като шоколадова торта Laughing.Много вкусна с тъмен шоколад ,но сега разбирам защо не харесвам да ухая така .Ами то веднага ми се прияде шоколад ,а нямам нужда трябва да ослабвам  Confused.Добре ,че не поръчах на сляпо . От Пралинето ,сложих само на китка -първоначално ме лъхна някаква тежка миризма на кафе ли  Thinking,що ли ,но няма пралини тук. После става по -приятен ,някакъв тютюн усещам сякаш и сандалово дърво. За сега нямам ново изкушение от Parfumerie Generale.
Пробвах и Manifesto -YSL, наистина започва силно химично ванилово-плодово.Много отчетливо усещам касис.Като премине първоначалната сладост в базата остана кремаво-цветен.Позната миризма Thinking.После се сетих,че напомня на един мой ретро-носталгичен любимец-Антрацит на Джакомо.

# 434
Обичам като пробвате и описвате  Heart EyesИскам още  Grinning Сънче, събери смелост и пиши как е при теб тая страшна Монтанска кожа!
Аз се радвам на наличните парфюми, ноо проявявам нещо нездравословен интерес към обувки( и то предимно сандали) и към рокли.  Mr. Green А ходя почти само с панталони и ботуши сега ...

Общи условия

Активация на акаунт