Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 650
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Сещам се за определението ми за цветните парфюми - пълна каруца с цветя или като да те хлопнат по главата с букет. Chloe - румена селска мома. Пуканки за мен е Miss Dior Cherie, а Mitsuko - гранясала майонеза; Аметистовата кожа - машинно масло. Има още безброй такива сравнения, но за тези се сещам на първо време.

Атти,  bouquet

# 31
  • Germany
... а втория е "сянката на манастирски двор"  Flutter
Каква ти сянка ooooh!, върху мен е направо "Пълен мрак"

# 32
  • в голямото село
СТРАХОТНА ТЕМА, АТТИ bouquet

Скоро май Натали беше определила като "гробовен"някой от парфюмите, но не помня кой точно newsm78
За Будоара тук съм чела сравнения с "котешка тоалетна", а  Галиано Едп мойта дъщеря сравнява със "зъб", демек зъболекар. Като чуя "оооо, пак си се пръскала със зъба" и си падам от смях, защото аз така и не го притежавам вече това Галиано, но тя явно така определя омразните за нея парфюми.

# 33
  • Варна
Не мога да се запиша с нищо смислено, затова ще ви почерпя с нещо тематично:

Скрит текст:

# 34
  • София
Да, този парфюм Натали определи като гробовен, опело, мърша, леш и там в този ред доста неща  Mr. Green При мен за голяма изненада обаче се разви прекрасно - меко, топло амброво, усещам и бобова тонка, жасминът е леееееко заострен, точно колкото трябва, за да не забрави човек, че това е жасмин все пак  Twisted Evil Mr. Green Толкова е хубав, нямах никакво желание да ми хареса чааак толкова много  Crossing Arms

# 35
  • в голямото село
Да вярно, че беше този жасмин. Аз реших, че е нещо тамянено. Явно съм чела по диагонал.
The Different Company имаше ли в Съркъл?

# 36
  • София
Да вярно, че беше този жасмин. Аз реших, че е нещо тамянено. Явно съм чела по диагонал.
The Different Company имаше ли в Съркъл?
Има  Peace

Атти, чудна тема - образователна  Hug

# 37
Това, което още не мога да проумея обаче, е как точно мирише "драно животно", и то в парфюм  Simple Smile.

http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Kelly-Caleche-1335.html

Атти,супер темичка! Hug

Зелени домати - L'Ombre Dans L'Eau Diptyque.

# 38
  • София
Срам ме е да го напиша, но винаги наричам парфюмите от тази серия

Скрит текст:
ла*но с коронка  Crazy

# 39
Чета ви от известно време, в огромно удоволствие разбира се и вече ми е доста по-лесно разшифроването на кодовите названия, които сте си изградили с времето. Много обичам когато дадена група хора си имат собствен речник, някак интимно е  Flutter Преди няколко седмици парфюмът на една девойка в автобуса ме принуди да сляза не на своята спирка  Crazy Каза, че носи ето това http://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Serpentine-837.html. Бихте ли споделили впечатления   bouquet

# 40
  • виртуално
А помните ли

Уткутюр на Гювенчи  Joy

# 41
Пълен памперс - за Руската кожа на Шанел. Или може би Чанъл?

# 42
  • София
А помните ли

Уткутюр на Гювенчи  Joy
Гювенджи! молим!  Laughing

# 43
  • София
А кой беше "развеселеният арабин"  newsm78
Май ЛМ на Бубс го беше родил този бисер  Mr. Green

Не си спомням дали съм ви разказвала комична случка от близкото минало. Дискутираме с колежката кой какво ще прави една обедна почивка и аз споделям, че ще ходя да купувам Наргилета на девойките от форума. Тя пита колко, аз казвам 8. Тя се оцъкля  Shocked "Ама как ще ги събереш в ръчния багаж"  Joy Joy Joy Товага разбрах, че толкова време като съм й споменавала "наргилета", тя жената си е мислела буквално за наргилета.. кой знае къде се е чесала и ни се е чудила на акъла  Joy Joy Joy

ПП. Нося добри новини за Ковачева - М7 Ауд е на мноооооооого прилична цена на нашето летище  Flutter

# 44
Ели,  smile3532  Hands Clap Ми те наистина са си Наргилета.

На мен ми се е случвало преди години в Брюксел да кажа на колежка "Отивам да мириша Диптици". Отговорът беше "Какво ще им миришеш на птиците?" Rolling Eyes Mr. Green
А пък уж знаеше жената за какво става дума... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт