Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 675
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
А кой беше "развеселеният арабин"  newsm78
Май ЛМ на Бубс го беше родил този бисер  Mr. Green

имаше някакви завеси в арабска магазин, но не помня вече за какво беше  hahaha

Атти, дръж се - за него Шалимар беше 'магистралка', от мен - единственият хубав Инсоленс е Май Инсоленс - мой, мой, мой ...  Mr. Green
честита ти придобивка също! ако е цяла бутилка, идвам да се офъщя здраво, защото по едно време доста му се бях засилила ... няма значение, че не му е сезона  Mr. Green

Да, този парфюм Натали определи като гробовен, опело, мърша, леш и там в този ред доста неща  Mr. Green

признавам си, грам не повярвах на описанието на Натали, но си е абсолютно вярно - гняс, гняс, гнясссссссссссс   Naughty
това, че върху някои други миришел иначе ... хубуу, ама далеч от мен  Twisted Evil

Жики - за мен е Шон Конъри - уж е унисекс парфюм и уж му бил любим - не съм съгласна с първото, но понеже обичам и Жики и Шон Конъри, това ми е асоциацията  Sunglasses
Теракота е 'носталгична есен', а Кабаре е Манна /една парфюманка, която не пише тук/; Ангел са неподмити сиганки /Силви имаше цветисто описание по темата  Mr. Green/; Сюй Лав е "пепрудата", Кашмир е 'баклавите', Ангел и Демон - 'ковчега', Сън, Муун, Старс - 'джибрите', Гучи - 'потната мадама', първите Бронзови богини - кокос и плажно масло, Сън е самото плажно масло, Питон е онова, което боядисва червено, СиТру е евтиното Клое /не поня обаче кое точно ситру, а дори го имах/, 4711 - чистото бяло пране ...
ако се сетя още, ще допълвам  Mr. Green

черният мъжки Лалик беше 'мастилото'

# 46
  • София

Атти, дръж се - за него Шалимар беше 'магистралка', от мен - единственият хубав Инсоленс е Май Инсоленс - мой, мой, мой ...  Mr. Green
честита ти придобивка също! ако е цяла бутилка, идвам да се офъщя здраво, защото по едно време доста му се бях засилила ... няма значение, че не му е сезона  Mr. Green

Хихихих, магистралка и немита сигАнка мноооого обичам  Joy Пък Май Инсоленс е ТвАй Инсоленс, хич не е мАй   Mr. Green
Цяла бутилка е Естито, пристигай  Hug аз днес се побърквам от кеф цял ден с него  Flutter

# 47
ш'си донеса бурканче да ми наточиш от него  Whistling
в замяна може да ти напълня едно с л'агент  Mr. Green

намерих описанието на Мира Бай:

Цитат на: Vanilla_Kiss
Другият парфюм е Мира Бай на Chopard. Прекрасен е. Точно така си представям Ориента: Пустиня. Жега. По средата на нищото се издига люлееща се от силния сух вятър шатра, заобиколена от потни кралски пазачи с гоооолеми мечове на кръста. В шатрата, потънала в разкош, лежи арабска принцеса. И мирише точно така.  Препоръчвам го. Това е един от летните ми парфюми.

Скрит текст:
това с мечовете и дългото 'о' ми ръчка посъзнанието  Blush

# 48
  • Чукарландия
Да се намоскинокотуря (Couture! Moschino)! Joy

# 49
.....
Цяла бутилка е Естито, пристигай  Hug аз днес се побърквам от кеф цял ден с него  Flutter

оо да, и мен побърка  Mr. Green Даже си мечтаех да се беше напръскала ПАК с недолюбения от мен Алиен , само и само да не беше с тая люта баба  ooooh!

# 50
Тази тема ми идва съвсем по поръчка на мен и навреме.  Sunglasses Вие сте силно изобретателни и креативни, само с едно четене няма да се размина. Simple Smile В крайна сметка обаче, така и не разбрах кой парфюм е люти чушки.  Crazy

# 51
В крайна сметка обаче, така и не разбрах кой парфюм е люти чушки.  Crazy

Ето ги:
http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Piment-Brulant-4439.html

# 52
Бубс, само да уточня, че неподмитата сиганка е много меко казано.
Малко отклонение: Къде се поставя определителния член?- въпрос към сиганка.
Отговор: Ааааа, аз такиви рабути ни праем, бе бате!-много възмутена и едва ли не засрамена Joy

Мароканската пустиня или само Мароканската: L`Air du Desert Marocain.
Черния кашмир беше определен само с една дума, ако не се лъжа от Карен: погребение.
Не парфюма: Not A Perfume

Атти, много забавна и образователна за някои тема, прекрасна идея Peace Hug

Установих, че мога без над 40 налични парфюма ooooh! и ся к'во ще правя, добре е, че почти нямам 100-ци. Whistling

пп. И що така набедихте кожените парфюми за драни говеда. Не всички са такива, например: Аметистовата кожа/ Cuir Amethyste/, Жоли мадам, Кабошар. Те са си камшик и си мисля, че всяка от нас понякога и се иска да хване здраво бика за рогата и да изплющи във въздуха Wink

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 18:52 от goddess

# 53
  • София
ш'си донеса бурканче да ми наточиш от него  Whistling
в замяна може да ти напълня едно с л'агент  Mr. Green
Deal! Кога идеш?  newsm68 да ти направя кексчета

Мароканската пустиня или само Мароканската: L`Air du Desert Marocain.
Моята парола за Мароканската пустиня е Сандокан  Blush Направо ми се визуализира в съзнанието.

Направо се чудя с кой акъл Ре все още ме кани на кафе у тях... неизменно я обгазявам с гадости, пък тя ме черпи  Mr. Green

# 54
  • на терасата
Установих, че мога без над 40 налични парфюма ooooh! и ся к'во ще правя

Номинирам за Златна матара  smile3521

По темата: уд или ауд съставката е често споменаван като зъболекар или изгорял бакелит.

# 55
Установих, че мога без над 40 налични парфюма ooooh! и ся к'во ще правя

Номинирам за Златна матара  smile3521
За свое оправдание ще кажа, че Не съм първата, няма и да съм последната. Mr. Green
Историята помни и по-тежки случай, друго си е да са 100 излишни. Sunglasses
Добре е, че го минах този период, защото тогава беше тежко.

# 56
Много се сещам, повечето са изброени. Лютите чушки ми е едно от най-любимите позитивни.

# 57

Установих, че мога без над 40 налични парфюма ooooh! и ся к'во ще правя, добре е, че почти нямам 100-ци. Whistling

Е, и аз мога, ама не искам.  Wink
Както пее Ирина Флорин : "И без тебе мога, само че искам с теб." Joy
Много хубава нова тема, Атти.   bouquet Ще чета сега назад 4 страници, че изпуснах.

# 58
Аз пък прочетох одеве - Установих, че мога без над 40 наливни парфюма Laughing ooooh!

# 59
  • София
Има ли вече в Дъглас новия Agent Provocateur - Petale Noir? Пробвал ли го е някой? Трябва да има мандарина, бергамот, листа виолетка, зюмбюл  Thinking магнолия. В базата сандалово дълво, кедър, мускус и още хиляди съставки. Но не откривам какво му е noir-a newsm78 Май си е просто модерно да се слага в имената този парфюмен сезон Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт