Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 687
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • Germany
Бела, новият е този http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/La-Collect … Absolu-13735.html
Този, който е показала Бижу е оригиналът, а другият е новата реформулирана версия, която се оказа по-добра от първообраза. Но и двата са много добри Peace

# 76
Бела, новият е този http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/La-Collect … Absolu-13735.html
Този, който е показала Бижу е оригиналът, а другият е новата реформулирана версия, която се оказа по-добра от първообраза. Но и двата са много добри Peace

ти друга работа нямаш ли си  Twisted Evil Сега ще ме човърка и той, стигаше ми само подправковата бомба да мисля 

# 77
  • Там, където ме обичат
Според мен си повлияна от онази реклама,която подозирам,че е идея на самия Том Форд Grinning (не мога да я намеря в момента) За мен са прекрасни и парфюма,и голия младеж,а и нямам нищо против да ухая на секс Mr. Green

Ето гооо:

http://www.interparfum.ru/tovar139.html

smile3508

Да не се гледа от деца под 18г.

# 78
# 79
Сънчо, хи не съм се сетила, че тази реклама е негова. Сега за сефте му погледнах съставките/ не гениталиите Mr. Green/. И през ум не ми е минало, че има уд. Rolling Eyes

Ковачева, ще пробвам, въпреки всичко новата версия, когато/ако ми изпадне.
 NaughtyНе съм казала, че е лош парфюма. Просто не искам у нас да мирише така.

# 80
  • София

ПП. Нося добри новини за Ковачева - М7 Ауд е на мноооооооого прилична цена на нашето летище  Flutter

А сега преведи какво е това.

80мл - 51 евро  Mr. Green

сега се сещам и още добри новини, този път в дворчето на Лин - парфюмът на Nuxe вече е пуснат във Франция и САЩ, а от януари ще го има в цяла Европа. Според консултантката, ароматът бил същият като на олиото  Blush

Ковачева, когато те чета, бих пожелала всеки куц, сакат и грозен мъж само да е напръскан с този парфюм  hahaha

Бубс, аз ей така се почувствах със Спайсбомбата  bowuu Heart Eyes
Фокси, ти нямаш сърце Mr. Green Мен М7 не ме трогна, но сега направих асоциация между този младеж и спайсбомбастичния .. и сега как ще нося спайсбомбата без да си мисля за мъжки скут, а  Crossing Arms Joy Joy Joy

# 81
На друга планета съм от кеф с Wenge Heart Eyes
Луда съм била, да предлагам отливки ooooh!
Най-после ми пристигна пълна и здрава бутилка.

# 82
Ъъъ... само на мен ли тази реклама с разпищоления индивид ми предизвиква позиви за сбогуване с вечерята?! Не за друго, ама мъжът требе да е мъж, не да се изтяга дибидюс като
Скрит текст:
гювендия
.
Прощайте за офф-а, развълнувах се, отрицателно.

# 83
 Joy Аризона, не си сама. На мен всякакви разпищолени индивиди ми предизвикват затваряне на очите, освен този вкъщи де.

# 84
  • София
Брутален фотос  Mr. Green, твъъъърде прекалено...
Атти, поредната суперска тема, благодаря  Hug
За съжаление нямам какво да добавя към терминологията, изброили сте повече от познатите за мен пароли, но ъпдейта ми идва много на място  Simple Smile

# 85
  • Sofia
Получих си два поизчезнали аромата и съм доволна  - YSL In love again и Loccitane Ambre.

Скрит текст:
На мен мъже в такива пози и с предизвикателен или премрежен поглед ми изглеждат като педали. А щом рекламата е идея на Том Форд пък съвсем не е за привличане на женската аудитория  Joy

# 86
  • Germany
Аризона,
рекламата на М7 е естествено продължение на рекламите на мъжки аромати на YSL, много характерна за времето си и според мен не е шокираща. За справка
Опиум
Скрит текст:

Kouros и разновидностите му
Скрит текст:
Скрит текст:
А тази снимка най-точно описва Kouros върху някои кожи - пиян мъж, паднал в тоалетна Whistling
Скрит текст:
Тази година през септември цяла Виена беше осеяна с подобни плакати Party Thinking, наблягащи на отношението към мъжката голота Crazy Да добавя, че бяха навсякъде - по стълбове, метрото, магазини, билбордове, абе, където се сетиш CrazyАз трябваше да обяснявам на детето какво имат тези мъже?!
Скрит текст:

# 87
Любимия току що каза, като му отворих снимката, " екстра е пичагата, само да махне космите"! Mr. Green Whistling Подкрепям го напълно, все пак ми е половинка! Wink Heart Eyes

# 88
  • София
Тази година през септември цяла Виена беше осеяна с подобни плакати Party Thinking, наблягащи на отношението към мъжката голота Crazy Да добавя, че бяха навсякъде - по стълбове, метрото, магазини, билбордове, абе, където се сетиш CrazyАз трябваше да обяснявам на детето какво имат тези мъже?!
Скрит текст:

Че даже и прИмоция има  Laughing Е, как да не ги обичаш австрийците  Mr. Green Joy Joy

Мен не ме дразни мъжката голота, стига да е показана с финес. Пък сега към кого е насочена кампанията, и дизайнерът и/или моделът с кого си правят весело хич въобще изобщо не ме бърка и не ми пречи да изплакна око  Whistling

# 89
Получих си два поизчезнали аромата и съм доволна  - YSL In love again и Loccitane Ambre.

Честити Heart Eyes
Амбъра от къде го докопа?

Общи условия

Активация на акаунт