Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 847
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
  • The Evergreen State
Добро утро, момичета-кокичета Hug
Две години не бях посягала към любим мой аромат - For Her ...здрав и деликатен в същото време.

Хей Ковачева, имам същите усещания за този парфюм  Hug. Много е нежен но е обран и ме дисциплинира, посягам към него когато знам че денят ми ще е натоварен със задачи.

Днес на хладното слънце съм с Eau de Dolce Vita (CD).. понеже емоционално съм му пришила много скъпи спомени ..

Много ми хареса този израз на обич синеока. Аз по подобен начин се вълнувам от Мис Диор. И в тоя ред на мисли, имам си два парфюма които никога не искам да свършват..
Имате ли и вие такива?

# 181
  • Чукарландия
Имам нещо чудно за сезона - Амбър Уд на Боди Шоп, с кеф ще го изпръскам  Heart Eyes
Благодаря на Бела  Hug за няма 2 седмици време ме зареди с Мабусен и Амбър Уд.

Hug

ПП Честито на всички за новите придобивки.  Hug

И аз да се похваля. Получих си (след едномесечно чакане, но си е заслужавало) Joy Jean Patou и Acqua di Gio Giorgio Armani. Първият го стрелях на сляпо, с едно наум, че ще е доста ретро, но пък се оказа, не чак толкова. Ретро, ретро, колко да е ретро?!? Thinking Пък и аз си падам по бабички. Joy
А вторият си го знам, преди много години го ползвах, по принцип не повтарям парфюми, но някаква носталгия ме зачовърка, отново да си го имам. Хубав, ще го кътам за лятото. Heart Eyes
Щях да забравя и White Gardenia. Хубава гардения, но не е нещо УАУ. Прилична трайност. Peace

# 182
върти го, сучи го, но от джой свежак не става - ретро си е и това е  Joy

честити удоволствия на всички!  Sunglasses

# 183
  • around the world, where the heart belongs
Четох един блог, къде миризмата на уд в чист вид, се сравняваше със задник на пума.  Sunglasses

# 184
всички, мирисали задници на пума, да изкажат мнение по темата!  Joy

за Натали:
Май Инсоленс 50 мл, празен:
с капачка - 181 гр.
без капачка - 151 гр.

# 185
  • София
Четох един блог, къде миризмата на уд в чист вид, се сравняваше със задник на пума.  Sunglasses

Ако се брои по-малка котка - имам известен опит, но трябва да пробвам и чист ауд  Laughing
Лъвът и тигърът в зоопарка миришат доста сходно с домашните ни тигри и лъвове  Peace

А аз откога чакам някой да направи парфюм, който да мирише на шкембето на спяща навита на кълбо котка  Whistling

# 186
Честити придобивки , Дядо Коледа вече тръгна Hugсъс здраве да си ги фъскате.
Искам да си харесам нещо ама не мога ooooh! hahahaголям проблем имам Joy
Бисквитка, на КК едт ли ползваш?

# 187
  • Варна
....
V.A.V.A. , Deseo (по спомени) беше приятен и нетраен. Аз бих отстреляла Sarah Jessica Parker Lovely без да се замислям (вече втора бутилка ликвидирам...100ца). Не е сладникав, плодово нищо не откривам, но е цветно-мускусен и е бюджетно копие на Narciso Rodriguez For Her EDT.
...

Благодаря много за отговора, отивам да поръчвам  Hug

# 188
Хайде и аз да се похваля, имам си Тонка Империал! newsm44
И освен това се запознах с всички ексклузиви на Герлен, които ме вълнуваха! Само че пробвах толкова много, че накрая ги оплетох съвсем кой кой е и къде е пръснат, не можах да се сдържа при вида на всички съкровища на едно място. Crazy А и консултантката се загуби някъде докато търсеше да ми върне ресто и ме остави насаме със съкровищата за 10-тина минути. На връщане с метрото хората ни гледаха странно, че и аз и мойта приятелка бяхме щедро поляти с какво ли не. Един пиян тръгна след нас, мойта приятелка вика че сме го привлякли с миризмата на ром от Гурман Кокин Joy
Днес мисля да се върна в бутика и да тествам по-умерено този път. Вчера едно от нещата много ми хареса, но не съм сигурна кое точно беше, имам подозрения за Oriental Brulant

# 189
Специално ще отида да помириша задника на пумата в зоологическата. Откога искам да я прегърна, но този път ще е назад! Mr. Green Whistling

# 190
  • София
Ronita, честито! Hug Може ли след това подробен отчет за всички ексклузиви на Герлен?  Praynig Много от тях не ги познавам. Как ти се стори  Oriental Brulant? Много ли е сладък?

# 191
Ехаа,Ronita ,страхотна придобивка,честито и на всички останали Hug.Дядо Коледа при нас е подранил Laughing.
По темата ,включвам се чак на 13 страница,но  освен за лютите чушки се сещам още и за печените чушки и кисели краставички -това за любимите ми Ермесови градини -Средиземноморските.

Присмех,май-никой не отговорил за Серпентината на Кавали:
Цитат
Каза, че носи ето това http://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Serpentine-837.html. Бихте ли споделили впечатления 

Моето впечатление е за хубав и луксозен парфюм .Не мога да отлича нещо натрапчиво,носеше ми точно усещане за лукс.Получавала съм комплименти когато съм била с него ,че ухая на скъп френски парфюм Grinning.Макар и да не много скъп ,сравнително траен.

# 192

Ако се брои по-малка котка - имам известен опит, но трябва да пробвам и чист ауд  Laughing
Лъвът и тигърът в зоопарка миришат доста сходно с домашните ни тигри и лъвове  Peace

А аз откога чакам някой да направи парфюм, който да мирише на шкембето на спяща навита на кълбо котка  Whistling

О, да спяща котчица мирише на мързел и безгрижие, на нещо дето не му пука че на света има часовници  Hug

Задника на големите котки мирише другояче, отдавна не съм била в зоопарка, но то не се забравя. Особено откъм вътрешната страна, надничаш при хищниците зиме  Stop

Дядо Коледа наистина е тръгнал по-раничко. Дядо Коледа обича парфюманките - извода  hahaha  Laughing
Честити прекрасни придобивки на всички!  Hug И при мен има, ама малко по-късно ще пиша, че сега бързам.

# 193
  • Sofia

Аз бих се зарадвала на парфюм , който ухае на косичката на затоплено , спящо  бебе.  Heart Eyes

# 194
  • София

Аз бих се зарадвала на парфюм , който ухае на косичката на затоплено , спящо  бебе.  Heart Eyes

Е, кой каквото си има Laughing Сега аз откъде да знам как мирише спящо бебе  Wink

Но парфюмерите да слушат и да бъдат така добри и да изпълняват. Моля!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт