Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 907
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • Чукарландия
От вчера  гледам че има всички разфасовки на Ботега, но не мога да реша трябва ли ми велурен аромат точно сега ooooh!

Аз пък не го познавам, вече съм се поспряла и на сляпо няма да мятам нищо...засега.

ПП Иначе досега да съм го отнесла, като куцо пиле-домат.

# 226
  • София
Здравейте, парфюмни!  Hug

BBeLLa, респектирана съм от това, че не смееш да вземеш Ботегата на сляпо...  bowuu

Ди, честит ти нов аромат, страхотен е, нали?  Grinning

А аз днес минавах на бегом почти през МОЛ София и реших да се запозная с новото Ести така между другото... Пръснах само на блотер, много е слабичко такова едно, и ретро според мен, мижавичко... (разбирам Денси, че не го е харесала). Обаче, обаче! Влизането ми в битука на Ести Лаудер ми даде възможността да тествам цели четири нови аромата на Том Форд, които са налични от днес. Става дума за тези:

http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Cafe-Rose-15913.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Lys-Fume-15915.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Jonquille-de-Nuit-15914.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Ombre-de-Hyacinth-15916.html

Не съм особено добра в описване на парфюми, а и наистина на бегом ги изтествах, но МНОГО ме впечатли Lys Fume, хареса ми също така и Cafe Rose (хубава е розата!), ще се върна отново да ги тествам тези двата бавно...  Grinning

# 227
Е не искам да те подкокоросвам, но точно този аромат си заслужава доста и насляпо. Един от по-лесните е така да се каже за гърмене. Аз съм противник на тези покупки, но парфюма е хубав.

# 228
От вчера  гледам че има всички разфасовки на Ботега, но не мога да реша трябва ли ми велурен аромат точно сега ooooh!

Аз пък не го познавам, вече съм се поспряла и на сляпо няма да мятам нищо...засега.

ПП Иначе досега да съм го отнесла, като куцо пиле-домат.

Белла, не си поискала, не сме те запознали  Peace.

# 229
  • София
Нещо напоследък никак не съм добре със зрението. Преди малко ми се стори, че Белла е писала, че се е поспряла и не иска слепи изстрели  Thinking Дали съм за лекар?

Аз пък днес отворих чекмеджето с бабичките и тръгнах по една следа, която ме отведе до  Нощта на Пако Рабан. Преодолях зверската свидня, която ме напада, като посегна към него и се офъщях почти с мярка. И понеже Синеоката Обич напоследък ме подсети, мацнах и мъничко Норел за разкош. Сега се въртя като обран евреин на площад и се чудя по кой от двата да припадна по-напред  smile3544 smile3544

# 230
  • Велико Търново
Атти,с глас ме разсмя Joy Joy  bouquet
Аз съм отново в двуомене newsm78/изобщо нямам мярка напоследък с парфюмите,даже и срам не ме хваща ooooh!/-чудя се между Ботега-та и онова ново съкровище на Ре-на Готие - Classique X-та,чуденката всъщност е кой от тях да хвана пръв за ушите/флакона newsm78 Кой по- си струва,един вид,да имаш по-напред Wink

# 231
Абсолютно и единствено Ботега! Simple Smile

# 232
О Ботегата със сигурност!

# 233
...-чудя се между Ботега-та и онова ново съкровище на Ре-на Готие - Classique X-та,чуденката всъщност е кой от тях да хвана пръв за ушите/флакона newsm78 Кой по- си струва,един вид,да имаш по-напред Wink

АКо питаш мен- Класик Х, но всички други ще са ЗА Ботегата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Те са в двата полюса, нямат никаква допирна точка  Hug

ПП. Аз не знам- някой познава ли Класик Х  newsm78

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 16:09 от Re от Ре

# 234
  • Велико Търново
Знам аз,че са различни Wink Сходни аромати почти нямам Rolling Eyes -имам и тежки,шлефови,и леки,цитрусови...да има,не като да няма,затова питам Mr. Green

# 235
  • Чукарландия
Нещо напоследък никак не съм добре със зрението. Преди малко ми се стори, че Белла е писала, че се е поспряла и не иска слепи изстрели  Thinking Дали съм за лекар?

Не си за лекар, Атти, не си. Лесно ви е на вас, но трябва да се повъздържа. А кога ли ще се найвъздържа?!? Сърбят ме ръцете да натисна "поръчай", но ще удържа фронта. Напоследък много се олях.

ПП А иначе, въобще не можете да убеждавате. Тц. Сега ще я сънувам. Ботегата. И Венетата. Че и Вендетата. Joy

# 236
Е, ти се оля за какво ли не друго, че даже гледам някое вече го разменяш май, а за тоя разкошен парфюм се запъна така! Thinking Crazy

# 237
  • Чукарландия
Е, ти се оля за какво ли не друго, че даже гледам някое вече го разменяш май, а за тоя разкошен парфюм се запъна така! Thinking Crazy

Като магаре на мост викаш, а? Е, ще си го купя, де. Ама...друг път. Дай, Боже, за Коледа.Peace

Цял ден си ухая на Мобусин. Ммммм.

# 238
 Laughing Не можах да те стимулирам достатъчно! Hug

# 239
  • Чукарландия
Laughing Не можах да те стимулирам достатъчно! Hug

Напротив. Стимулира ме достатъчно, започвам да събирам рестото от закуски за... Ботега.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт