Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 881
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
  • Чукарландия
ПП Денс, а кой е Цветния воал на ТФ? Hug

Да повторя питането си. Hug

# 241
  • София

Това е ЕДТ варианта на Черната Орхидея, води се Voile de Fleur  Peace

# 242
  • Чукарландия
Благодаря! Hug

А мнение за Rykiel Woman Sonia Rykielbouquet

# 243
  • Sofia
Снощи се отрових с Амбъра на Лоситан. Нещо не ми понася в него, задушаващо сладък и канелен , май ще се разделяме.

# 244
Насред зима може ли да ми препоръчате летен аромат. Не харесвам сладки, плодови, ванилени, шлейфови. Харесват ми примерно Дейзи на МДж, Ели Сааб ЕДТ, Ермеския О Клер де Мервейо (не задължително в тази последователност).

Колко лошо е да носиш зимен аромат лятото?

Нормално ли е парфюм (в случая БВ) да е по-евтина на официалния сайт отколкото в дискаунт сайтове?

# 245
Ммм, не мисля, че ще ти хареса предвид мощните аромати, които харесваш. Гледайки съставките, очаквах нещо по-категорично, а той е без характер сякаш.

Пробвах Dita Von Teese. Не ми хареса. Усещам болнава сладост, като г.ангина в гърлото. Embarassed Не усещам и една молекула тамян, а очаквах и исках да намеря. Приличаше ми на нещо от МОЛ-а до нас и тук ми проблесна. Той прилича на Gucci еdр.

# 246

Това е ЕДТ варианта на Черната Орхидея, води се Voile de Fleur  Peace
О не съм видяла извини ме.
Да точно той е. Peace

# 247
  • София
По стил ми е много близък до Barbara Bui - не знам дали причината  е в това, че се запознах с тях едновременно, но виждам, че и мненията във Фрагрантика сочат това. Нежен, женствен ориентал, елегантен, без да е безличен и страхлив, има дух и интересност.

# 248
  • Чукарландия
Ммм, не мисля, че ще ти хареса предвид мощните аромати, които харесваш. Гледайки съставките, очаквах нещо по-категорично, а той е без характер сякаш.

Сравняват го с Le Parfum Barbara Bui, а той си мисля, че ще ми хареса. Не, че го познавам и него, но на съфорумки със сходни на моите вкусове много им харесва (втория). А го намерих доста изгодно, та затова ми е чуденката. Оффф, щях да се поспра и да не гърмя на сляпо. Кой ли слага тези думи в устата ми?!?

# 249
  • Чукарландия
Атти, писали сме едновременно. Теб визирах. Peace

Много ли е "пиперлив"? Hug

# 250
Бел, за мен стана досаден бързо - пипер + рози
но е хубав, не особено натрапчив, едп познавам, едт - не

# 251
  • София
Цитат
Колко лошо е да носиш зимен аромат лятото?
Няма лошо, напротив. Понякога в жега някои ориенталци се разкриват най-добре, също и L'agent, имаше и други, които момичетата споменваха. И обратното - аз нося цитруси през зимата с огромно удоволствие. Например Нощите на Адриан, който Румик скоро си е купила - портокал и кипарис, ми действа като витамин, щом завали сняг.

Цитат
А мнение за Rykiel Woman Sonia Rykiel?
Ох, това е един от любимите ми парфюми. Не го нося напоследък, но има нещо като слива, мъничко кожа, топъл е, кашмирен. Обаче само едп, едт е шампоанокомпот.
PS Има нещо общо с Барбара Буи, но той е розов като мохерно одеалце, а Жената Соня е  newsm78 като тънък виолетов пуловер.

Цитат
Имам въпросче!  Praynig В Перлите на Лалик, в Среднощната отрова и в Ел Ив Сен Лоран се усеща една камфорова нотка. На коя съставка се дължи тя? На пачулито ли?
Освен пачули съм забелязала че и евкалиптът е камфоров, но го има в много малко парфюми - Боди Курос и Еликсира на Penhalogon's.

# 252
  • София
idomeneus има заслугата да познавам и двата аромата  Hug Не, не е много пиперен Рикиел Уоман, премерено е всичко в него. Не е от парфюмите, които ми залепват раменете на пода от кеф, но определено е много стилен и уютен от начало до край, не съхне на скука  Mr. Green

# 253
да, де, но всичко това е вярно, ако не го пръскаш три дни по ред  Mr. Green
не, че Бел е останала без друг и ще кара само на него  hahaha

# 254
Сравняват го с Le Parfum Barbara Bui, а той си мисля, че ще ми хареса. Не, че го познавам и него, но на съфорумки със сходни на моите вкусове много им харесва (втория).
Е, предвид това, че моят и вкусът на Атти са диаметрално противоположни, а твоят е допирателен до нейния, значи ще го харесаш пък!  Grinning Peace
Моето мнение е за едТ. И явно съм права. Wink

Цитат
А мнение за Rykiel Woman Sonia Rykiel?
Ох, това е един от любимите ми парфюми. Не го нося напоследък, но има нещо като слива, мъничко кожа, топъл е, кашмирен. Обаче само едп, едт е шампоанокомпот.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт