Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните компоненти на електронните цигари?
Кои са основните производители на течности за електронни цигари?
Каква е препоръчителната концентрация на никотин в течностите за електронни цигари?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните компоненти на електронните цигари?
Електронните цигари се състоят от батерии, атомайзер, пълнител и картомайзер. Батериите са в долната част на цигарата и могат да бъдат с различни размери, като по-големите са по-мощни и издържат по-дълго време с едно зареждане. Атомйзерътът превръща течността в пара, която се вдиша, а пълнителят съдържа течността за изпаряване. Картомйзерите са комбинация от атомайзер и пълнител в едно общо тяло. Основните компоненти на електронните цигари включват никотин, пропилен гликол, растителен глицерин, дестилирана вода и аромати. Пропилен гликолът се използва широко в козметиката, лекарствата и тютюневата промишленост. Растителният глицерин е биоразградим и произвежда повече пара от пропилен гликола. Ароматизиращите агенти са също важни, като изборът им може да варира според производителя.
-
Кои са основните производители на течности за електронни цигари?
Сред най-известните производители на течности за електронни цигари, които се предлагат на българския пазар, са FlavourArt (италиански), Inawera (полски), DeKang (китайски) и Hangsen (китайски). Важно е да се даде предпочитание на течности с доказан произход, тъй като изпаренията от тях са това, което се вдишва.
-
Каква е препоръчителната концентрация на никотин в течностите за електронни цигари?
-
Какви са основните компоненти на базите и ароматите за овкусяване на електронни течности?
-
Какви са някои от проблемите, свързани с използването на електронни цигари?

/. Имам все още някои въпроси, но днес ме вълнува нещо за базите.
Голяма зараза е.Днес пак тичах до магазина да си купя уж резервен карт,че V3 почна да ми мокри леко батерията и не ми се занимава да сменям глави,пък и не съм сигурна,че това ще помогне...Купих някакъв нов картомайзер Neo+ на Janty. изглежда супер ,,а и пара и вкус вади доста доволно ..Харесва ми да видим до кога