Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 3

• 37 844
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте,
обръщам се към вас с молба за помощ. Не съм пушач и нищо не разбирам съответно от електронни цигари, но мъжът ми ми постави задача днес да му поръчам такава. Попрочетох по темичките,които сте писали, но пак не стигнах до никъде. Някой може ли да им помогне, от електронните магазини които сте посочили, да ми дадете насока за някакъв класически модел цигара, течности, батерии, цели комплекти ли и аз не знам, какво точно да поръчам.
Много ще съм Ви благодарна за насоките.

Здравей, evak!

Браво на съпруга ти, че е решил да мине в отбора на изпаряващите! Аз съм съвсем начинаеща, изпарявам едва от миналата седмица, но 2 седмици преди това четох по форуми, а и в офиса на pv-bg ми направиха сравнително подробна консултация относно това, което се предлага и това, което си купих ми е идеално за момента. Препоръчаха ми да си взема или 2 батерии по 650 mAh или една голяма от 1000 mAh и аз избрах това. Доволна съм - държи ми цял ден, мога да я зареждам докато изправям и с един преходник ) мога да я зареждам и в контакта. Катромайзерът ми е този - с ниско съпротивление е (т.е. по-голяма лекота на "дръпката"), което го доближава до аналагова цигара, а и е със сменяеми части, което прави поддръжката му е по-евтина (уж). А и лесно се пълни - само трябва да се внимава да не влезе течност в централната тръбичка, не са необходими спринцовки, шишенца със затъпени игли или други такива пособия.

Никотиновите течности и калъфчето си ги взех от Gigadrinks:
- Калъфчето ми е много удобно, всичко ми събира, но ако мъжът ти няма къде да го прибира, може би е по-добре да му вземеш от по-малките размери.
- Колкото до течностите, най-добре изчети форума и му вземи няколко по-стандартни, които се харесват на повечето изпаряващи. Най-добре е да започне с малки разфасовки (макар че излиза по-скъпо), за да види коя ще му хареса и коя-не. Аз започнах с Shade и Maxx Blend на FlavourArt и ми харесаха и двете. Shade е малко по-сладък и не знам дали ще му хареса, всички ми казват че мирише на захарен памук Simple Smile

Успех!  Hug

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 10:02 от luboslava.markova

# 61
luboslava.markova, благодаря ти много за бързата консултация. Сега разглеждам това,което си ми посочила, трябва да избера нещо, защото иска до ден два, да я има. А сега е моментът, докато се е навил. За съжаления за начоло е с нагласата да я пуши само в нас, но аз мисля да променя това.

# 62
Повече от две седмици дебна в ГИГА-та да направя поръчка. Тогава липсваше PVG база, но с чакането изчезнаха и ароматите - то не остана какво да поръчвам  ooooh!

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 13:12 от veni_ra

# 63
  • Варна
Изчезнахте ми. Пък то имало нова тема.  bouquet

# 64
Най-накрая и аз си взех цигарка Simple Smile благодаря на миоки , че ме разубеди за еКаб-а Simple Smile А и продавача също ми каза, че само ще си дам парите за нея.

ето това е

На Смоктек е. Не знам дали са по-добри или лоши от Джоя.
батерията и картомайзера
течностите са Тоскан резерв на ФА и Ванилия на Feel life или нещо подобно, ама не ми харесват особено. Направо не знам какво да си взема, днес пак ще ходя за друго сокче. Не харесвам сладникави аромати, ама май ще трябва да свиквам. Няма ли някоя течност, която да се харесва от всички?

# 65
Здравейте, присъединявам се към отбора Ви. Днес става точно 1 месец откакто изпарявам /странна ми е тази дума  Grinning/. Имам все още някои въпроси, но днес ме вълнува нещо за базите.

Повече от две седмици дебна в ГИГА-та да направя поръчка. Тогава липсваше PVG база, но с чакането изчезнаха и ароматите - то не остана какво да поръчвам  ooooh!

по този повод поръчах от друг сайт и днес поръчката ми дойде, но странното е, че база VPG 12mg на Инавера има лек розов отенък и ми се струва една идея по-гъста. Шишето на външен вид е точно като това поръчано от гигадринкс, но дали е нормално? Какво мислите? Вашите какви са?

# 66
и аз в новата тема.

mioki,   bouquet

# 67
Здравейте, присъединявам се към отбора Ви. Днес става точно 1 месец откакто изпарявам /странна ми е тази дума  Grinning/. Имам все още някои въпроси, но днес ме вълнува нещо за базите.

по този повод поръчах от друг сайт и днес поръчката ми дойде, но странното е, че база VPG 12mg на Инавера има лек розов отенък и ми се струва една идея по-гъста. Шишето на външен вид е точно като това поръчано от гигадринкс, но дали е нормално? Какво мислите? Вашите какви са?

Розовият оттенък, доколкото разбирам, не е необичаен. Съдя по този форум  http://www.e-cigarette-forum.com/forum/diy-e-liquid/216161-inawera-flavours.html

# 68
  • Стара Загора
danisio и аз днес получих база като твоята VPG 12mg на Инавера, не от Гигадринкс. Първата я поръчвах от гига 18 мг, но не намирам разлика. Даже сега отворих днес получената. Не е по-гъста, а дали розовее незнам, довечера ще видя и ще кажа със сигурност.

П.П Отворих базата и забърках един Макс Бленд - базата ми е като първата - не розовее  Peace

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 18:35 от sanyy

# 69
Розовият оттенък, доколкото разбирам, не е необичаен. Съдя по този форум  http://www.e-cigarette-forum.com/forum/diy-e-liquid/216161-inawera-flavours.html
  bouquet
благодаря за бързия отговор, просто ми стана чудно, т.к. поръчах същата база, но от друг сайт, а старата определено не розовееше. Кой знае какво сипват и какво пушиме  newsm78

# 70
Кой знае какво сипват и какво пушиме  newsm78

Така си е, но аз и в цигарите не знам какво слагат. Това ми се вижда по-безобидно поне за околните.

# 71
  bouquet
благодаря за бързия отговор, просто ми стана чудно, т.к. поръчах същата база, но от друг сайт, а старата определено не розовееше. Кой знае какво сипват и какво пушиме  newsm78
Аз за това не поръчвам от където и да е. Просто трябва да се влезе в ритъм и да има винаги консумативи навреме Simple Smile
Аромати може и направо от италианците и поляците да се поръчват. Жабарите малко се мотаят с доставките, ама те и ароматите доста пестеливо вървят. Бази също може да се поръчват директно.  Peace

# 72

[/quote]
Аз за това не поръчвам от където и да е. Просто трябва да се влезе в ритъм и да има винаги консумативи навреме Simple Smile
Аромати може и направо от италианците и поляците да се поръчват. Жабарите малко се мотаят с доставките, ама те и ароматите доста пестеливо вървят. Бази също може да се поръчват директно.  Peace
[/quote]

Да, явно трябва да поддържаме постоянна наличност.
Ще се поразровя да видя как става директно поръчка и доставка от полските сайтове.

# 73
Много е лесно, регистрираш се, пълниш в кошницата и плащаш с кредитна/дебитна или пейпал. Идват за около работни 5 дни. Италианците са по-пипкави, около 2 седмици докато се натуткат да пуснат поръчката, после пристига бързо.

# 74
  • sofia
Не се спрях да пазарувам Blush Голяма зараза е.Днес пак тичах до магазина да си купя уж резервен карт,че  V3 почна да ми мокри леко батерията и не ми се занимава да сменям глави,пък и не съм сигурна,че това ще помогне...Купих някакъв нов картомайзер Neo+ на Janty. изглежда супер ,,а и пара и вкус вади доста доволно ..Харесва ми да видим до кога newsm78.Някой ако има наблюдения ,нека си каже мнението.
Взех и аромат горски ягоди на инавера,забърках го и ще чакам.То аз още другите два си чакам,че са забъркани в събота вечер.

Общи условия

Активация на акаунт