Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 3

• 36 871
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Не съм го опитала.

Миналата седмица поръчвах и много се надявах да се появи в наличност, ама го търся при ФА. Понеже не стана това - поръчах други аромати. А той съществувал в листа на  Tino de Milano на Инавера - затова съжалявам...че не го видях.

# 196
Аха, ясно.
Нещо им става с доставките на италианците, толкова ли много поръчки имат  newsm78 или лоша организация...

# 197
От доста време поглеждам в гигата и пв и всичко е свършило на ФА. Сигурно сега като поръчам и ще заредят  #Cussing out та да ме е мнооого яд.

# 198
Ами за ароматите казват че ФА все дават срок който минава и те дават нов, така че не е ясно кога ще има.  Rolling Eyes аз бази чакам ама... нъцки. Бих поръчала директно от сайта има ама няма гаранция, че ще пристигнат по-скоро.

# 199
Вчера пробвах отлежалия gold ducat, и тогава и сега не ми харесва. нещо напоследък изобщо не улучвам аромати.
А ако вивито дойде вторник - сряда ще си изям ушите от яд Crazy. Заредих се с Т2 и глави за него до другата година ooooh!

# 200
  • Стара Загора
Мой приятел днес е в Пловдив и му се обадих да отиде до магазина на Гигадринкс да ми купи аромати. Той ми се обади от там и аз диктувам на момчето от магазина какво да му даде. Стигнахме до Tobbaco Sex On The Beach  Joy Питам аз има ли го и отсреща ми отговарят " ооо, ние не предлагаме секс на плажа, попитайте в склада, там може и да има ....."  Joy Така ме напуши на смях, че едва успях да се сдържа. Нямаха всичко което исках, но ще ми донесат утре Капучино, RY4 на Инавера Tino de Milano и Бърбън Ванилия на ФА.  Laughing Не попитах какви са цените в магазина им, но предполагам ще са като в сайта. И дано да са му дали точно това което исках, че докато се разберем с продавача, че искам само капучино, а не табако капучино ......  Laughing

gold ducat за мен е супер. Усещам хубав, мек тютюнев аромат с лек послевкус на мед и кокос.

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 15:07 от sanyy

# 201

gold ducat за мен е супер. Усещам хубав, мек тютюнев аромат с лек послевкус на мед и кокос.

Мед и кокос ли? Аз пък на ябълка го оприличавам  Joy

# 202
  • Стара Загора
 Grinning Този голд дукат май всеки го усеща различно. Моят е забъркан на 30.10 и аз чак сега го опитах. Може би леко сладникавият му вкус ми напомня на мед, но кокос със сигурност усещам  Peace

# 203

Мед и кокос ли? Аз пък на ябълка го оприличавам  Joy

Аз на някакви сушени плодове, нещо като сушените кайсии Laughing

# 204
Аха, ясно.
Нещо им става с доставките на италианците, толкова ли много поръчки имат  newsm78 или лоша организация...

Цитат
We would like to apologise for our service not currently being up to expectations, but would like to reassure you that we are doing everything possible to clear a backlog which has been created by an unprecedented worldwide demand for FlavourArt products since August.

Our planned expansion in the global market has been even more successful than we imagined and we must quickly rise to meet this challenge.

We continue our programme of investment in people and equipment and recently hired 5 new staff working double day shifts and Saturdays.

Production at FlavourArt is now close to 500k bottles per month and we have another fully-automated filling and labeling machine, capable of producing over 50k bottles per day, coming on stream by the middle of November.

We have also extended our factory premises even further in order to cater for this continued rapid rise in demand.

As many of our customers will have experienced, we are victims of our own success and of the success of vaping as an alternative to cigarettes.

We appreciate your business and we hope that you can bear with us whilst these improvements take effect.

We are obliged to be honest and tell you that orders will take longer to process and we expect to ship in approximately 15 business days. Our aim is for this situation to be alleviated as the new systems increase production and efficiency and a normal service should be resumed by the end of November.

We assure you we are doing our very best to improve every part of our business and our goal is to provide products with a proven reputation and known quality as quickly as possible.

Our commitment to customer service and excellence was recently confirmed by FlavourArt's achievement of ISO 9001 certification by Swiss auditor SQS and it is the aim of everyone at FlavourArt to reach and maintain the highest standards.

FA Team

# 205

Май в най-скоро време ще погнат сериозно електронните цигари, а не просто с репортажчета тук и там.

# 206

Май в най-скоро време ще погнат сериозно електронните цигари, а не просто с репортажчета тук и там.
Защо така мислиш? Заради голямото търсене ли?

# 207
Благодаря mioki, ще опитам макс бленд-а. Сигурна съм, че експериментите ми тепърва започват  Rolling Eyes . Ще споделя мнение за течности на Хангсен, тъй като в прекрасния ни град "Враца" се продава само това и Деканг. Взех си за първа течност 10 мл./18мг. "Congress" (Парламент) на Хангсен. Тютюнево е и няма нищо сладко в него, първоначално ми беше много хубаво, но после гърлото ми постоянно беше сухо. За тези, които обичат тютюневи, предполагам ще им хареса. Други вкусове не мога да определя какви се осещат, може би защото изпарявам едва от няколко дни. Днес си взех USA (Малборо)пак на Хангсен, но 10мл./11мг., че 18-ката направо ме пресуши  Laughing и да кажа, че не осещам кой знае каква разлика освен, че е по слабо и ми е по добре. Взех си и грозде 10мл./11мг. и капнах от него в борото 3 капки. Отначало супер, а после сладко ама много сладко. Чакам с нетърпение да ми пристигнат ароматите и базата от  гигадринс.  Някой получава ли киселини от никотиновите течности или аз нещо не съм наред?

# 208
Сухото не е от аромата, а от вида на течността Simple Smile
И друг път съм чела за киселини ама не е сигурно, че е от електронките.

# 209
mioki, тези на Хангсен пише, че са PG-55, VG-35,аромати 8 %, никотин 2 %. Надявам се тази на Инавера да не ми суши гърлото. От това което чета във форума Инаверата и Флейвър Арт трябва да са много по добри. Мисля и първоначално да се ориентирам към тютюневите или ако е нещо друго да не е много сладко. Ако някой реши да опита гроздето на Хангсен, мога да му подаря половината течност. Тя е направена направо за пушене, но не мисля, че ще е добре, защото аз сложих само 3 капки на един карт-1,6 мл. и след час исках да пуша истинска цигара, че щях да умра от сладко. Иначе вкуса е на сладко бяло грозде.

Общи условия

Активация на акаунт