Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 163

• 37 031
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив

Компютър. Придобивки - една по една. А Керим направо глезан - за кой ли път.. Ама хубав глезан.

# 676
  • Разград
VEHBİ BEYİN UZUN ZAMNDIR BAHSETTİĞİ HASTAMIZ ENGİN BEYİN ANNEANNESİ VEFAT ETMİŞTİR ÇOK ÜZGÜNÜZ Sad( KENDİSİNE ALLAHTAN RAHMET ENGİN AKYÜREK VE AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ:(MEKANI CENNET OLSUN.
От фейса

# 677
Ваня,какво ще рече това?

# 678
  • Пловдив

Моят гугъл преведе, че бабата на Енгин има здравословен проблем...Не се разбра дали е починала или само мозъчна смърт - но то е равносилно. Поднасят съболезнования на семейството му.

Ето - излязло е и на английски:
Скъпи приятели,
Ние току-що научихме, че бабата на Енгин Akyurek почина. Ние всички сме дълбоко шокирани да чуем за нейната смърт, и ние изказваме дълбоко съжаление. Желаем търпение и съболезнования на семейството.
Скрит текст:
Dear Friends,
We have just heard that grandmother of Engin Akyurek passed away. We are all deeply shocked to hear of the death of her and we would like to offer our deepest sympathy. We wish patience and condolences to the family.

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 16:21 от mariana51

# 679
Лошо-дано не се разстрои много момчето.

# 680
  • Пловдив

Всички фейсове поднасят съболезнования - на турски и английски.

# 681
Привет момичета !

От последното ми включване или по скоро изключване има изписани поне 8 страници с х 20 поста - имам да ~ 160 -200 поста .

С чаша горещо кафе започвам / но докато пиша  виждам една тъжна новина /.

Тъжно е когато някой умира и напуска физически семейството си. Единствената утеха е в тово, че завинаги ще остане в сърцата на близките си.

Нашият преговор върви - аз също имам подготвен материал, но може би няма да го постна защото трябва да започна отначало / същите гифчета и снимки / какво да сторя, че и на мен тези моменти са ме впечатлили. Ще си прочета домашното и ще се включа по-надвечер отново.

# 682
Мир на праха й  Sad
Няма как да не се разстрои .

# 683
Май имаме новина.Ясен е гл актьор -не  е Енгин, Илкерhttp://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHM6Ly93d3cuZmFjZWJvb2suY2 … tc2cyMzU0MTkwNw==

# 684
  • bourgas
в трейлъра обаче тя се повдига на пръсти  а този артист не е толкова висок

# 685
  • Пловдив

Момичета, надежда всяка оставете....

# 686
Официалин снимки са и не  ми се вярва да сложат снимки на Туба с  някой от актьорите ,а не снимка с главният.Но не знам защо беше тази тайнственост newsm78

# 687
  • Пловдив
в трейлъра обаче тя се повдига на пръсти  а този артист не е толкова висок

Сигурно го целува по челото...

# 688
  • bourgas
виж в 7 секунда

# 689
Момичета,на мен тази снимка ми изглежда толкова недодялана и непрофесионална,че ми изглежда като монтаж.Но дори и той да е -да са живи и здрави,аз вече изстинах към общ проект между Туба и Енгин-по начина по който се води рекламата излиза,че Туба ще бъде преекспонирана,а партньорът ще бъде някакъв придатък.Колкото и да харесвам Туба,не ми се иска такова партньорство за Енгин.Съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт