Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 163

• 37 031
  • 728
  •   1
Отговори
# 720

Ах, тези огледала... ясно е защо са сложени - за да гледаме към задната седалка, докато шофираме... особено ако там е седнала любимата... за да не седне на предната... Simple Smile) Е, хората си знаят работата - слагат огледала за обратно виждане... а шофирането не е проблем... и пияни сме го правили без повреди... Simple Smile)

# 721

Първо споделяне на една тайна...първи разговор без думи...първо негласно решение за "общо" действие
Без да осъзнават и гледайки в една посока  - двамата вече тръгнаха "заедно"  по своя  общ семеен  път.

# 722
Маричка,браво на теб-явно твойте дечица са щастливци с такава учителка! smile3525

Де да ги знам. Simple Smile) Вече не плачат сутрин - това ми стига засега. Simple Smile))

# 723

Първо споделяне на една тайна...първи разговор без думи...първо негласно решение за "общо" действие
Без да осъзнават и гледайки в една посока  - двамата вече тръгнаха "заедно"  по своя  общ семеен  път.

Заради халките ще да е. Simple Smile) Вързаха веригата. (намигванка) Simple Smile

# 724
  • Пловдив

Разговор...ама ще му дойде времето...ще се смее...от една ревност.

Марица...браво....

# 725

Разговор...ама ще му дойде времето...ще се смее...от една ревност.

Марица...браво....

Голям смях ще падне... Simple Smile)) Чак мене ме избива на кикот всеки път като си спомня. Simple Smile))

Мерсииии. Simple Smile

# 726
# 727
  • Пловдив

# 728
  • Пловдив

Велики и двамата - сладури отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт