Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 163

• 37 031
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Марианка,ясно е че Енгин няма да участва,в темата за 20 мин. повечето момичета харесват избрания актьор-така,че нещата идват на местата си.Животът продължава.

# 706

За първи път Фатмагюл се усмихва, спокойна е, споделя без притеснение какво е правила.

Всеки от семейството  приема това статукво , но причините им  естествено са различни.

Мерием е истински щастлива, че момичето постепенно започва да излиза от апатията си и започва нов етап в живота си - на възстановяване.
Керим също, като той прибавя и друга причина - ще носи пръстена / дори и само за пред хората /, но това значи приемане на семейството / него като такова /.
Мукадес веднага "практично" прави сметка колко пари ще изкарва  Фатмагюл на месец и естествено каква ще е облагата на всички от това.
Мурат е радостен защото леля  му всеки ден ще му носи малък подарък.

Рахми с неговото добричко сърце и вече явна привързаност към Керим си прави други сметки.
Интересно, че той почти веднага "разбра" и прие Керим като част от семейството. Виждайки, че Фатмагюл е сложила пръстена на ръката си - се осмелява да поиска още нещо от нея - "Нека всички да се храним заедно - като семейство / да не разнася момчето подноси / "
Това е Рахми - мъж със чисто сърце и душа като на дете. Усеща добротата и обичта на хората и също така им я и дава.

# 707
  • Пловдив

От Beren Saat Bulgarian Fans:
"Красива актриса Берен Саат работи с Tanay Genco Ülgen, който е експерт по бойни изкуства и хореограф, около една седмица, за новата серия на Отмъщението "Intikam"!
Снимките ще започнат следващата седмица."

# 708

Но толкова много хубави неща за един ден са просто невъзможни.
Един разговор, проведен извън къщата ще събуди доста любопитство.
Някой, който "не иска" да има нищо общо с някого, странно защо ще изпадне в лошо настроение.

Мислите и концентрацията бягат - но защо ? Какво толкова се е случило и защо ли сънят бяга ?

# 709
Привет! Simple Smile

Ама сте бързи... ама и Маричка бърза... Simple Smile Изчетох ви. 
Скрит текст:
Съжалявам за загубата на Енгин.
Начи 20-те минути ги забравяме (аз съм доволна - не харесвах сюжета) и продължаваме да дебнем. Simple Smile

# 710

Някой обикаля около къщата.
Къде да потърси помощ - инстинктивно при човека, който може да я даде и на когото има доверие. Доверие ли ? Това е нещо ново като усещане / против волята и разума /- диктува го сърцето. Сама отива при "него" - "Хей, събуди се, Хей!" Все още е много трудно да каже "Керим" - някак си не се получава.

Той пък се радва - ама какво си въобразява ? Да не би да трябваше да ида у съседите за  помощ ? И продължава да свети с това фенерче!? Достатъчно унижена се почувствах днес - достатъчно.

Всичко си има причина Фатмагюл - всичко. Днес е един от щастливите ми дни. И ако можех да се осмеля да ти кажа колко си красива като се ядосаш...
Но аз имам план и за утре...отново ще те изненадам...зная как...

# 711

От мен - домашно приготвени бонбони. Черпя - имам една 5-а и една 6-а на курсови разработки по методика. Как ги спретнах докато преговарям с вас - не питайте. Simple Smile

# 712

Ама пък вече май му харесва да си играе с пръстенчето... напомня му разни хубави моменти... Simple Smile Най-вече това, че не събира паяжини в ъглите на пода. Simple Smile)

# 713
Маричка,браво на теб-явно твойте дечица са щастливци с такава учителка! smile3525

# 714
  • Разград

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 20:00 от vania_e

# 715

Внимателен кос поглед... дали ще го смърцафърца... май не... ами - хубаво. И без това има добро настроение - хубав син пикап - придобивка за семейството... Simple Smile

И да правиш кисели муцунки и да не правиш, г-н Тамам е в чудесно настроение... халката продължава да блести на пръста ти... Simple Smile

# 716
  • София
От мен - домашно приготвени бонбони. Черпя - имам една 5-а и една 6-а на курсови разработки по методика. Как ги спретнах докато преговарям с вас - не питайте. Simple Smile
Маричке,   браво!  Умница си ни ти!!!

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 19:56 от Dilemi

# 717

Нов ден...нов план...нова надежда...ново "продължаване" на играта...нови предизвикателства...

# 718
Маричке,  браво!  Умница си ни ти!!!

Ух! Благодаря. Това ПКС направо ми скъсва нервичките с алабализми и терминология, ама.. хванах се на хорото... дзупам и не питам кой плаща музиката. Simple Smile

# 719

Количката си е тамам... ама шофьорът е гюзелище. Simple Smile)

Уф, бееееееееее Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт