Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 163

• 37 031
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
За себе си реших ,значи ще гледам филма на Берен  през януари и то само след превод.Спокойно и без  нерви .А ако се появи този с египетската актриса "Майчино сърце " май беше ,в който участва Енгин вече е друго нещо,няма да е спокойно Embarassed Wink

# 691
Момичета,на мен тази снимка ми изглежда толкова недодялана и непрофесионална,че ми изглежда като монтаж.Но дори и той да е -да са живи и здрави,аз вече изстинах към общ проект между Туба и Енгин-по начина по който се води рекламата излиза,че Туба ще бъде преекспонирана,а партньорът ще бъде някакъв придатък.Колкото и да харесвам Туба,не ми се иска такова партньорство за Енгин.Съжалявам.
  bouquet за поста ти. Макар че нищо не се знае и в КВФ звездата беше Берен,но пък Енгин се представи на супер ниво и той стана поулярен /

# 692
  • Пловдив

Проверява си мейлите и на хоризонта се задава Кристин....

KIKI 75, и аз така реших. Може да има нещо предвид Енгин. Както виждате феновете следят всичко свързано около него и сме в час с почти всички новини. Ще има нещо и ще го разберем. Кой знае какъв е сценарият на "20 минути". Сценаристът е писал този за "Езел". Пада си по екшъните. Прави от невъзможното възможно. Но водеща май ще е женската роля. Това е връщането на Туба на екран - колко ще е сполучливо зависи и от другите актьори. Наш Енгин го каза в прав текст в едно от интервютата си - хубав сценарий и качествени актьори - иначе...... Той вероятно ако е бил канен за водещ актьор - си е направил сметката. А може и въобще да не са го канили. Знаем, че е умно момче...

Туба не е моята актриса. Бих  я гледала ако бе с Енгин. А в КВФ - Енгин си е направил сметката с какво се захваща и как ще го изиграе. Всички видяхме. Както и в АБО.

# 693
Новината е, че имаме новина - ами да е честито на момичета които харесват Туба. Любимката им се завръща на екран и ще си я гледат. Те и без това много не харесваха Е.  Дето се казва - нека да стартира проекта и ще се види и чуе прословутата "бомба" - дано не са имали в предвид тази от промо трейлъра.

При така стеклите се обстоятелства - май ми се иска първо да видя този детски фантастичен филм, после ако имаме късмет и друго негово участие.

Дано не се отдаде на театъра само, че тогава...

# 694
Марианка,тя мениджърката на Енгин отричаше непрекъснато,ама ние не та не-ще участва.Да ви кажа,направо си отдъхнах-имах някои страхове относно това партньорство.
Марта,и аз съм от фенките на Туба,но нещо не ме кефи този артист,който са избрали.Май ме загубиха като зрител.

# 695
  • Пловдив

Я вижте рускините какво са ни приготвили.....

# 696

Стига съм се отплесвала с лирични отклонения, че докато се наканя да пиша - преговора ще го свършите / Мариянка и Марица /

И така нашето момиче отива  на първият си работен ден - сама  и по всяка вероятност размишляваща за това което видя в банята / забравената неволно или умишлено халка надписана с нейното име от вътрешната страна /. Достатъчно сериозна заявка за "семейство" от страна на Керим.

Фатмагюл решава да се включи в тази игра, убеждавайки себе си, че е само за пред хората.

Но не само тя наблюдава скрито и не съвсем Керим. Той също прилага активното наблюдение - къде с повод, къде с измислен повод, къде просто ...така.

Уж не я бил изпратил сутринта ... прави момчето проверка и как е пристигнала, и как се чувства.
Но ...изненаданият е той.

Първо от тона с който разговаря с него, второ на пръста и е поставена "изхвърлената" халка.
Изумление и радост, и определяне на "тактическото" поведение за напред. 

# 697
  • Пловдив

Прочете писмото от Кристин. Записа си телефонният и номер....Видя снимката и и затвориха под носа на Мукито....

# 698

Първите спечелени и най-важното "лични" пари.  Радва се като малко дете - дори и малко, те са лично нейни. Може с достойнство да влезе и да пазарува това, което тя самата пожелае.

Ами...халката ? Кратък  размисъл и ...нека стои.

Ще купи нещо за всички. Дали от това, че плаща с лични пари, дали от това, че този пръстен я поставя в "друга" категория - излъчването и е различно. Увереност, спокойствие, стабилност.
Това е "статута" на семейната жена.

# 699
  • Пловдив

Първи спечелени парички. Първи покупки...Вече виждаме едно грейнало личице.

# 700
# 701
  • Пловдив

Искаше да каже на Кристин, че се е оженил....Очите му се ококориха - видя, че Фатмагюл е все още с халката...Сладурче....

Момичета, вероятно поради семейните проблеми Енгин не си е получил все още наградата. Той е толкова дисциплиниран, че ще дойде времето да видим и от там някоя снимка....

# 702

През това време момчето купува лаптоп, с Емре инсталират програми на него,проверява си електронната поща - много и различни дейности, супер ангажиращи времето, но... погледа му все през прозореца. Голямото чакане...

Добре, че Емре си тръгва - чудесен повод, без да буди подозрението на семейството  да я посреща на вратата. Е, то се знае - всички излизат. Търси с поглед ръката и за да провери...дали пръстена е все още там или ще го носи само за "пред хората". Там е...

# 703

Цялото "семейство" е в коридора. Почти се докосват в тясното пространство,
Мукадес "докладва" последните събития и естествено от зоркият и поглед нищо не убягва - още повече нещо златно. Просто няма да е тя, ако  пропусне  възможността да изкаже "компетентното" си мнение. Въпреки острият отговор / който просто няма как да бъде друг / малкото щастие на Керим не може да бъде помрачено.

Обяснява и показва на Мурат лаптопа, но очите и ушите му са "в" кухнята.

А там Фатмагюл сияе и споделя за първи път с усмивка своя ден.

# 704
  • Пловдив

Има писмо от Engin Akyurek Universal Fans Club:
"Dear friends ı dont know about ''20 dakika'' Engin bey's manager Özlem hnm said ''ENGIN AKYUREK will not be in 20 dakika'' right ,he will not ,we know this ,another we dont know anything."

Скъпи приятели,  какво да кажем за "20 минути".  Менаджерката на Енгин каза, че няма да участва в "20 минути". Точно така, той не ще, ние знаем това, друго не знаем нищо.

Общи условия

Активация на акаунт