Коледен пост 2012

• 37 619
  • 517
  •   1
Отговори
# 390
kati4ka, можеш и в събота да се изповядаш и да получиш разрешение за причестяване за неделя.
Бог с теб! Simple Smile

# 391
  • София
Моето предложение за вечеря:

Котлети от сьомга

Мариноваме рибата с пресован чесън и сок от 2 лимона за два часа.
Подреждаме рибата в тавичка и заливаме с:
2ч.л.зехтин
1 ч.л.сол
1/4ч.л.чер.пипер
Печем на 180 градуса за 40 минути.

Поднасяме с гарнитура и картофи с чесън & копър.

# 392
Аз продължавам с постните сладки предложения Grinning постни мъфини а конфитюр от сини сливи, но може да замените с всякаъв конфитюр, който ви е под ръка или имате в повече Wink

# 393
Радвам се, че открих тази тема Simple Smile.
Вече взех да се чудя какво да приготвям за вечеря, а в почивните дни и за обяд.
Искама да ви попитам за кокосовата сметана, понеже никога съм я ползвала - става ли за супи или е сладка? Фенове сме на крем супите и съм решила да правя такава от аспержи. Със сметана със сигурност вкусът ще е по-мек.

# 394
kati4ka, можеш и в събота да се изповядаш и да получиш разрешение за причестяване за неделя.
Бог с теб! Simple Smile
Благодаря ,мила!!!  bouquet

# 395
Може ли някаква идея с какво се съчетая хумуса?
Купихме си готов, но ми е мн тежък. Вие как го консумирате?
  Rolling Eyes

# 396
Аз го мажа на филийка.

# 397
  • София
Може ли някаква идея с какво се съчетая хумуса?
Купихме си готов, но ми е мн тежък. Вие как го консумирате?
  Rolling Eyes

Ми направи си различни комбинации - там със сварен картоф или с доматено пюре или каквото имаш.

# 398
Аз за опит реших да сготвя кисело зеле с пушена риба. Трябва да ви кажа, че резултатът Слава Богу стана повече от добър. Аз сготвих съвсем малко, че не знаех дали ще е хубаво, но всичко се изяде  chef

# 399
Здрвейте на всички.Аз малко късно ще се включа в поста.За първи път ми е и ще го направя за седмица преди коледа.Възхищавам ви се как издържате целия пост.Темата е много интересна и ще я следя с интерес.

# 400
  • София
 Ще видиш, че в един момент въобще няма да ти прави впечатление, че постиш. Тук се сещам да вметна, че все още се намират т.нар. приятели, които с насмешка да попитат: Пак ли постиш? Rolling Eyes

# 401
  • Бургас
Абра-кадабра, кокосовата сметана става за супи Peace Ползвай си я спокойно, не е сладка.
У нас тази вечер боб яхния и салата зеле с моркови.

# 402
Довечера ориз със зеленчуци.

# 403
Здравейте!
Днес ще се пробвам да разбивам тарама хайвер. На Никулден бяхме на гости и там ни почерпиха с домашно разбит хайвер. Много ми хареса и днес ще се пробвам да правя аз. Преди години съм се опитвала веднъж да правя, тогава беше пълен провал. Дано днес да стане Praynig

# 404
  • София
Да взема да ви предизвикам ... а?

Я дайте идея за супа топчета по време на коледните пости ! Ама без употребата на соевите продукти.

Ади ся да ви видяаааааа ...  smile3508 smile3521 newsm53 newsm03

Общи условия

Активация на акаунт