Паническо разстройство - част 11

• 114 218
  • 702
  •   1
Отговори
# 570
Преди седмица си купих една книжка.

Ще споделиш ли коя е? Не би се приело за реклама, тук често си препоръчваме книги.
Петя Петрова Другото лице на паниката  newsm78 ,за нея ли става дума?

Същата  Wink

# 571
Преди седмица си купих една книжка.

Ще споделиш ли коя е? Не би се приело за реклама, тук често си препоръчваме книги.
Петя Петрова Другото лице на паниката  newsm78 ,за нея ли става дума?

Същата  Wink

На  мен тази книжка не ми допадна  Wink. Общо взето тя си пише преживяното  Peace

# 572
Това е безумно скъпо лекарство, но на хора с шизоидни отклонения, раздвоение на личността се изписва   с рецептурна книжка. Не знам какво е заболяването на приятелката ти, но това лекарство далеч не е за хора с ПР.  И ,понеже психиатрите смятат, че шизофринията, циклофринията и други подобни заболявания  са  нелечими смятат, че се пие до края на живота....

Да, лекарството е много скъпо, но се поема от здравната каса. Лично на мен ми се струва, че тази диагноза, която е поставена на приятелката ми е малко пресилена. Вярно е, че има моменти в които изпада в някаква дупка и се чувства ужасно но това може да се дължи на най-обикновена депресия. Много трудно се поставят диагнози, когато се касае за психика и вероятността лечението да тръгне в погрешна посока е много голяма.

# 573
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Пожелавам ви и на мен много здраве,щастие, положителни мисли и никакви па  newsm51

# 574
Честита Баба Марта мили момичета да сме живи и здрави и да преборим по бързо па

newsm51

# 575
Честита Баба Марта, момичета. Живи и здрави. Каква диагноза са поставили на приятелката ти. Това изпадане в дупки прилича на депресия и изобщо не е за такова лекарство. Лекарството е много силно и  ако е объркана диагнозата......не ми се мисли какво може да се случи. Да отиде на няколко психиатъра. Едно мнение не е достатъчно , ако са и поставили някаква сериозна диагноза.

# 576
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и усмихната цяла година!

Биха ли ми казали, тези които пият някакъв вид антидепресанти - има ли дни, в които отново ви става лошо?
Аз съм вече 10 дена на АД и днес ми стана пак лошо, случвало ли ви се е и на вас?

# 577
Честита и от мен на всички страдащи ,търсещи решение от гадното ПР .
Пожелавам ви да имате повече време за себе си ,да се раздавате по малко ,да не сте толкова самокритични ,да си даваме почивка на психиката и дано един ден да не пишем вече в тази тема .
А до ад. когато започнах да пия първите 20-30 дни бяха страхотен ад ставаше ми лошо страшно често ,исках да ги спра -пиех сетран ,но личния ми каза че започват да действат като се натрупат така че имай търпение още малко  Peace

# 578
Някой пил ли е деанксит , има ли привикване към него ? От както родих съм с доста променливо и настроение и състояние. Майка ми го пие , казва , че няма привикване и на нея й помага.

# 579
Не мисля, че има привикване. Това е най-слабия антидепресант.

# 580
Пиех деанксит след като родих изпаднах в депресия и си въобразявах че ще ми мине от само себе си
да с времето симптомите отшумяха но с пълна сила се завърнаха след това , а психиатъра ми каза ,че просто не е трябвало да се само лекувам ,а да потърся специалист ,защото не лекуваната депресия се повтаря и потретва,аз лично не го харесвах бях като парцал .

# 581
Няма привикване към деанксит, но в момента в който спреш да го пиеш, всичко си е като преди......Няма ефекта на другите АД...

# 582
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и усмихната цяла година!

Биха ли ми казали, тези които пият някакъв вид антидепресанти - има ли дни, в които отново ви става лошо?
Аз съм вече 10 дена на АД и днес ми стана пак лошо, случвало ли ви се е и на вас?

Това прилошаване може да трае около месец, докато организма свикне с лекарството. Така че не се притеснявайте за това... ще отмине с времето.

# 583
Здравейте и аз се присъединявам към вас,имам този проблем от година и 2-3 месеца.Отначало си беше леко виене на свят,ходих по лекари и т.н казваха ми 1во пролетна умора,когато получих 1вата си криза лятото със сърцебиене и главозамайване причината според лекарите беше летните горещини.Така продължих да си карам без лекарства,докато нещата не започнаха да загрубяват.С течение на времето виенето на свят се засилваше,постоянно ми се лягаше не се чувствах никак добре и явно от притеснение,че нищо не мога да направя и съм безсилна започнах и да вдигам кръвно.Всеки ми казваше,че нищо ми няма добре си и т.н,а аз не се чувствам пълноценно. Sad
На днешен етап съм с предписани лекарства от невролог,сякаш има подобрение,но точно не мога да преценя.Понякога се чувствам много добре в другия момент вече зле и не знам.След няколко дни съм на контролен преглед.
В къщи се чувствам най-добре,защото знам че ако много ми се завие свят мога да си полегна,което разбира се не е голямо успокоение.Като изляза навън виенето на свят се засилва,като излизаме с приятели на заведения ми става винаги по зле,на лекции едвам ходих януари месец 2 пъти получавах сърцебиене и просто си тръгвах,сега ходя на изпити също с голям страх нещо да не стане да ми провали изпита  Sad.Вдигам кръвно започва много да ме боли главата и получавам сърцебиене.Всичко това идва от проклетото виене на свят,което ако го нямаше,нямаше и да го има притеснението.Исках много да ви споделя моята история и честно да ви кажа като видях,че има хора с моя проблем леко се поуспокоих мислех,че сам единствена.Все още и аз не съм намерила лек,но е друго да го споделиш с някой,когото ще те разбере.Тук в къщи като ме питат е сега вие ли ти се свят,аз казвам то е постоянно няма нужда да ме питате просто понякога е по-слабо,друг път по-силно и така,но винаги го има и те казват е как постоянно???Никой не може да си го представи Smile

# 584
Здравей, а какви лекарства пиеш и откога?

Общи условия

Активация на акаунт