Паническо разстройство - част 11

• 113 513
  • 702
  •   1
Отговори
# 60
  • София
от няколко дни чувствам заседнала буца в гърлото и постоянно се мъча да я изкашлям но естествено не успявам и от многото кашляне гърлото започва да ме дере имали ли сте подобни случай

# 61
И аз съм така, но това не е от ПА. Просто сезонът е такъв. Пия си чайчетата , хапвам мед и шоколад и не се взимам вного на сериозно и така......

# 62
# 63
Милинки, мисля, че и аз имам панически разстройства. Искам да ви попитам някоя от вас дали има отзиви за психолог Рада Бостанджиева - в 17 поликлиника в София? Rolling Eyes

# 64
Колко панически разстройства имаш, милинка?  newsm78

# 65
Момичета,аз от 3 дни сьм болна.Нямам думи да ви опиша в каква депресия бях 2 дни.Кошмар!Много тежко го преживях.Всяка следваща криза ми е по-тежка!Дори не знам как да ви я опиша!!!Отдавна не сьм получавала паник атака,защото не излизам почти никьде.Не ряботя от 2 години.Вьрша само обичайните неща в домакинството и от време на време ходя на кафе с някоя приятелка.Предните 2 дни бяха страхотен кошмар!!!Чудех се какво да направя!Запалих си една свещ и седнах на земята пред иконостаса вкьщи да се моля!Мисля,че само това ме спаси!Вечерта казаха по новините,че е ден на християнското семеиство-бях забравила,че е 21 ноември!Но нямаше как да ида на цьрква-бях много зле.Хората,които са се излекували от ПР и то напьлно,казват,че са се излекували единствено и само с ВЯРА!Вярата в Бог!Искам и аз да се излекувам и вие всички тук в тази тема !Искам да няма вече такава тема,защото няма хора ,които да пишат в нея,а всички да са здрави!
В момента пия една хранителна добавка,която ми помага,но явно не е достатьчна.Не знам дали мога да напиша как се казва тук да не е реклама.Но искам да ви питам какьв точно е този спрей на Бах за спешни случай дето го взимате.Искам да порьчам от него,защото не издьржам вече.По цял ден плача,отегчена сум от всичко,депресирана сьм и ако изляза някьде мее страх да не получа атака и да се "изложа" пред хората!ПОМОГНЕТЕ МИ!

# 66
Капките за спешен случай няма да те излекуват. Пък и те не могат да се ползват системно, а само при нужда и не повече от 5 дни. А има и нещо друго, че не на всеки действат. Не знам кои са хората, които са ти казали, че са се излекували с вяра в бог. Хората по света с паническо разстройство са страшно много. Да вяра, но преди всичко вяра в себе си и в това, че си способна да се излекуваш. А това, че вярваш в Бог е много хубаво. Но има много невярващи в Бог хора, които също са се излекували. Всеки сам избира начина. Явно и ти си избрала твоя. Пожелавам ти вярата ти в Бог да те крепи и да ти помогне да се излекуваш. Късмет и щастие ти желая.

# 67
катичка, аз мисля, че трябва да си наложиш и да излизаш. Както ти сама каза, най-много да се изложиш и какво толкова. Най-важното е, че си здрава и реално нищо лошо не може да ти се случи.

# 68
Аз вече си поръчах второ шишенце с комбинация на д-р Бах.Има 7 есенции, от които едната е RR. Когато спрях да ги пия започнах пак да се влошавам.
Препоръчвам Ви да отидете поне един път на ароматерапия.Заслужава си!!! Heart Eyes
Ароматерапия
Цитат
Как да подобрим емоционалния си wellness с използването на ароматни масла?
Ароматите имат неподозиран лечебен ефект върху целия човешки организъм. Особено подробно е изучено влиянието им върху нервно-психичната сфера на човека. В долната таблица можете да видите кои аромати биха ви помогнали да избягате от лапите на поредното емоционално чудовище или пък да подсилите обхваналата ви емоция ... Въздействието на етеричните масла върху кожата е мигновено, кръвообращението се подобрява, а приятният аромат оказва благотворно влияние върху централната нервна система.
Паника и панически атаки - Тамян, лавандула, нероли, роза
ароматерапия и депресия

За рейките:
Рейки при Паника

# 69
Аз още съм на първите шишенца бахови есенции.  Но аз имам 6, от които 4 са за мазане. А ароматерапия си правя от години вкъщи с домашна сауна и има страхотен ефект за много неща.  Но за рейки не съм много сигурна. Завършила съм курс по рейки,  до сега да бях излекувала света, а аз дори сама не мога да си помогна. Може би не съм достатъчно старателна.

# 70
  • Варна
Здравейте, отдавна наблюдавам темата (още от предната) и сега е моментът да споделя и аз моите впечатления от холотропното дишане. Днес ми беше второто такова при д-р Мариян Господинов. Проблемът при мен е, че имам клаустрофобия и вследствие от нея панически атаки. Поради тая причина не мога да летя със самолет. Не ме е страх, че самолета ще се разбие, а от това, че съм затворена вътре, без възможност да изляза когато искам и да избягам. След първата сесия се чувствах страхотно, бях изпаднала в нещо като еуфория и почти бях обнадеждена, че ще се справя. Днес реших да взема и приятеля си да диша и той с мен. При него се получи някакъв странен ефект - по време на сесята всичко беше добре и много му харесало. Обаче след като отвори очи беше целия блед и започна да повръща. Докторът каза, че това е нормално. След това лежа почти половината ден в къщи и не можа да отиде на работа, защото като станеше и му се гадеше. Лично при мен усещанията втория път бяха малко по-силни, изпитах нещо подобно на моите ПА по време на сесията, но докторът беше веднага до мен и ми държеше ръката. Силно се надявам да успея да преодолея тия мои страхове и ПА и да се кача в самолет, влак, яхта и т.н. В понеделник пак ще ходя да дишам. Ще ви споделя как се движат нещата. Надявам се да съм била полезна

# 71
Това е нещо съвсем нормално.  Аз също много повръщах още първия път и после цяла седмица ми се гадеше, но пък за сметка на това ужасиите изчезнаха. Нормално е когато организмът се чисти да се случва това. Когато съм ходила на групови сесии почти всички повръщат. Извинявайте, че го коментирам. Гадно звучи, но ако някой реши да ходя трябва да знае, че това е нормално. Дори след първия сеанс остава леко остатъчно главоболие няколко дни. Което не е много дразнещо. Това са си пречиствания на организма.

# 72
Леле хора, направо ме смайвате с това холотропно дишане, връщам се в темите да търся да чета за него!!!Заинтригувахте ме, ама тия неща дето разправяте, оставам с впечатлението, че изживявате отново неприятни моменти, не е ли дори опасно това нещо?А и с това повръщане после и по време на сеанс, да не би да влияе зле на организма и от това да се повръща, все пак и организма може да се мъчи да се защити от нещо, незнам, само коментирам!Браво смели сте!
Лека вечер на всички!

# 73
Ами , Силви, като не вярваш, питай цитираните имена.  Да с повръщането организмът се защитава. Правилно, надявам се си отбелязала.Който се страхува от мечки не ходи в гората. Аз също мрънках и надувах главите на целия форум със страховете си и глезотиите си, докато не отидох да дишам холотропно. Така, че сама си направи изводите. Това как влияе на организма си е елементарна анатомия, но всеки един квалифициран фасилитатор ще ти обясни, че не е опасно. И все пак ти си решаваш как да постъпиш. Късмет. И не не сме смели, просто нямахме избор. И аз пожелавам лека вечер на всички и наздраве. Вече мога да си позволявам любимото розе. Че с тези антидепресанти.......не искам да си спомням

# 74
Виж, alinna нямам намерение да надувам главата на никого и съжалявам, ако съм го направила - не ми е било ни най-малко цел.Просто за човек , който не е опитал и не знае много за метода изглежда малко крайно.Явно и аз като теб съм имала нужда от малко подткиване и увереност така да се каже, много ми е интересно да чета това което разказвате за метода!
А смятам да направя и една детоксикация, може би и нейният изчистващ ефект ще повлияе благоприятно, като цяло.
Хубав ден и хубава вечер, и аз ще пия едно довечера да си вляза в кожата дет се вика:)

Общи условия

Активация на акаунт