Паническо разстройство - част 11

• 114 240
  • 702
  •   2
Отговори
# 510
 Aingerka, аз съм така със сърцето повече от 2 седмици и е ужаснооооо!!!
Страдаме, защото сме чувствителни, не е честно, на тези дет не им пука от нищо и за нищо са си ОК, искам и аз такааа   Confused

Милички, да сте ходили в болница Св. Наум ( на 4 километър) ?  Правили ли са ви някакви изследвания там или нещо друго?
На мен в понеделник ми  предстои да ме приемат за 5 дена там   #Crazy  и ще ми правят всички видове изследвания на нервната система, вкл. и скенер на главата и нямам представа още какво.  Много съм уплашена, ама няма как...

# 511
mama_i_bebe, няма нищо страшно.
Моето дете беше там. За скенер на мозъка трябва да не мърдаш. Другото е изследване на кръв, преглед през психолог.

# 512
 n_alex76, благодаря ти за бързия отговор.  Само дето не знам цели 5 дена тогава какво ще правя там...

А имате ли представа дали пушенето оказва някакво влияние?

# 513
  • Варна
на какво дали оказва влияние пушенето ? аз даже ги спрях от един месец и така ми е по-добре ? а за самите изследвания няма как да окажат влияние

# 514
mama_i_bebe, може да те пуснат и по-рано. Ние бяхме 3 дни. Peace

# 515
mama_i_bebe успех с изследванията, никой не обича да ходи по болници, но ще е по-добре, ако бъдеш успокоена за състоянието си и наясно с нещата  Simple Smile
Аз например този месец си ходя редовно на зъболекар - много внимателно момче, нищо не усещам с упойка. За съжаление един от симптомите на ПР при мен е усещането, че ще си глътна езика и че не мога да преглътна, а това се усилва, когато стоя известно време с широко отворена уста. Работенето по зъба никак не ми пречи, но преди всяко преглъщане си мисля, че този път ще се случи най-лошото  ooooh! Опитвам се да го преодолея, но докато успея, работата по зъба може и да приключи  hahaha Интересното е, че когато споменах на стоматолога за неврозата ми (исках да го предразположа с кого си има работа), той само се подсмихна и погледа му ме увери, че не съм единствената  Whistling

Между другото колкото до цигарите - при мен поне понякога са причина за ПА.

# 516
Мислех, че си внушавам, но явно не съм единствена.  Напоследък като пуша и после ми става зле. изпълненията със ПА са на лице веднага или няколко часа по-късно...
За изследванията-да -дано наистина се успокоя и дано наистина нищо сериозно ми няма Simple Smile

# 517
  • Варна
i az sam taka s cigarite...zatova gi sprqh ve4e

# 518
Искам да попитам, някой колабирал ли е? Днес пак ми се случи.

# 519
какво точно ти се случва тогава ?

# 520
  • София
http://www.bg-damma.com/sport-i-zdrave/um-i-duh/120_Panicheska-ataka не че ще прочетете нещо по различно от това което знаете ама все пак...

# 521
Ох, тия колабирания си ги имам още от ученичка. Даже съм си мислела, че на всеки се случва. Ами какво ми става, става ми като съм права, получавам сърцебиене, става ми много лошо, и става все по-лошо, ако остана права, започват да ми бучат ушите, слабост на цялото тяло, причернява ми и губя съзнание. Но аз се усещам и лягам, главата ниско, краката нависоко. Някои казват, че е срив на кръвното, други, че е от сърцето. Не мога да определя в какво ситуации ми става, и при вирусни инфекции и в дискотека, а вчера докато шетах из къщи.

# 522
гала,на мен ми е ставало доста пъти и аз се научих като усетя да седна или легна веднага, за да не изгубя съзнание. Сърцето ми уж казват, че е здраво, така че ще да е от падане на кръвното.

# 523
Днес бях на изследване за вестибуларния апарат, правиха ми скенер на главата и бях на психятър.
Утре ще ми взимат кръв.  Като ми излезнат резултатите ще докладвам.
Психиятърката си ми постави диагнозата - паническо разстройство и ми даде да пия Есцитил, някой пил ли го е ?
Забрани ми да гледам Д-р Хаус   Laughing   аз отдавна го спрях де  Wink   Да не пия кола и кафе и да не правя много натоварващи упражнения Simple Smile Не било толкова страшно.  Но каза, че без антидепресанти не можело при това състояние, защото самата им съставка действала на този хормон, който предизвиква неразположения..нещо такова, не съм много запозната по темата, но сега ще почета.

# 524
Днес бях на изследване за вестибуларния апарат, правиха ми скенер на главата и бях на психятър.
Утре ще ми взимат кръв.  Като ми излезнат резултатите ще докладвам.
Психиятърката си ми постави диагнозата - паническо разстройство и ми даде да пия Есцитил, някой пил ли го е ?
Забрани ми да гледам Д-р Хаус   Laughing   аз отдавна го спрях де  Wink   Да не пия кола и кафе и да не правя много натоварващи упражнения Simple Smile Не било толкова страшно.  Но каза, че без антидепресанти не можело при това състояние, защото самата им съставка действала на този хормон, който предизвиква неразположения..нещо такова, не съм много запозната по темата, но сега ще почета.

Аз съм използвала подобен медикамент на Есцитил. Наименованието му беше Есциталон. В първия месец от приема имах доста странични ефекти, като гадене, виене на свят, сухота в устата. Постепенно организма свиква с лекарството и тези странични ефекти отшумяват.

Общи условия

Активация на акаунт