отзиви за emag.bg

• 243 936
  • 902
  •   1
Отговори
# 345
За колко време доставят поръчките?

# 346
  • София

Няколко дни. Имаше забавяне само покрай черния петък.

# 347
последно поръчах в събота вечерта, а във вторник беше при мен  Peace

# 348
  • София
Не са коректни - обясниха ми, че системата автоматично ми е изпратила мейл, че пратката ми е предадена на куриер.
Никой не ми се обади и не отговори на запитванията ми докато цел ден чаках да получа потвърдената поръчка.
След десетминутно изчакване на телефона в 17.00 часа някаква девойка ми каза,че всъщност няма да си получа пратката днес, както пише в сайта и както са ме уведомили с мейл.

НЕКОРЕКТНА РАБОТА, НЕУВАЖИТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТИТЕ

НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА ДОСТАВКИ В СРОК

# 349
  • Montana
2 пъти съм купувала от сайта, пратката пристигна на следващия ден, добре опакована и с безплатна доставка. Доволна съм.  Peace

# 350
  • Златна Добруджа
Купувала съм 2 пъти от тях. Поръчах в петък около 13.00, пратката си получих в събота в 12.30.

# 351
3 пъти сме пазарували от там и определено сме доволни  Peace

# 352
Харесала съм си от там един мобилен телефон, но понеже покупката не е малко пари се  колебая. Някой имал ли е опит с телефони дали няма проблем после с нашите оператори при използването им?

# 353
2 пъти съм пазарувал, нямам оплаквания, безплатната доставка е голям плюс, дойде на следващия ден.
За телефон обаче не бих рискувал, особено ако е скъп модел.

# 354
Харесала съм си от там един мобилен телефон, но понеже покупката не е малко пари се  колебая. Някой имал ли е опит с телефони дали няма проблем после с нашите оператори при използването им?

купих смартфон от тях.батерията пада за 2 дни и то без активно използване! определено не съм доволна и не бих повторила покупка !

# 355
Благодаря ви, тогава и аз ще се въздържа от покупка от там.

# 356
На смартфоните по принцип батерията им пада за 2 дни, което няма много общо с това от къде са купени.

Аз съм купувала телефон от там и няма никакви проблеми, работи си чудесно пък и го нямаше никъде на цената, на която го взех.

# 357
  • Варна
И аз съм купувала смартфон от там, ползвам го повече от половин година и нямам проблем. А и цената беше добра. Батерията няма нищо общо с това, откъде е купен телефона  Peace

# 358
На смартфоните по принцип батерията им пада за 2 дни, което няма много общо с това от къде са купени.

Аз съм купувала телефон от там и няма никакви проблеми, работи си чудесно пък и го нямаше никъде на цената, на която го взех.

+1  Peace

И аз имам смартфон от половин година - никакви проблеми нямам.  

# 359
Още един въпрос към притежателите на смартфони - кой осъществява сервиза в БГ? Има ли възможност да се ремонтира тук /на дай боже да се наложи/ или трябва до Румъния да се праща?

Общи условия

Активация на акаунт