отзиви за emag.bg

• 243 932
  • 902
  •   1
Отговори
# 315
И двете ми доставки бяха напълно безпалтни. Освен това не мися, че доставката се фактурира във фактурата на продукта. Предполагам, че наистина е техническа грешка.

# 316
Вашата "безплатна" доставка всъщност беше ли платена като моята. Навсякъде ми пишеше 59лв, колкото струваше поръчаната скара, но като я донесоха платих 59,99. Ей така лекинко по левче, капка по капка вир ставаааа Mr. Green
А колко ти пише във фактурата?

# 317
И аз от познати не чух някой да се е оплакал от надвишена цена... да не да са се объркали, понеже в сайта доста често има стоки примерно за 100 лв. и 99 стотинки, като тия 99 стотинки са с такъв дребен шрифт, че изглеждат като 00 !?

Относно гаранционната карта... аз след като си получих нещата и всичко си ми беше там (включително гаранционната карта), забелязах, че мога да си изтегля и разпечатам и копие от нея от самият сайт. Като звъняхте в Emag не ви ли казаха, че може да си я принтирате и от там при необходимост?

# 318
Здравейте!Аз също си купих въпросната скара от черния петък.Цената и беше 59.99 лв.Не е била 59 лв., така че всичко си е точно.

# 319
И аз така предположих, понеже и преди съм се подвеждал по подобни цени... прекалено малък им е шрифта на стотинките и човек често ги мисли за нули Simple Smile

# 320
  • Стара Загора
Аз да кажа само-организирахме се с една съфорумка и поръчахме тази преса на ремигтън-90лв
http://www.emag.bg/presa-za-kosa-remington-s6600/pd/E7MSDBBBM/
като 2 продукт е с 50% намаление и ни излязоха около 67-70лв броя
не е кой знае какво 20лв ама все пак Mr. Green

# 321
Ако си я беше поръчала от английския amazon, щеше да ти излезе още по-евтино. В момента е 24,75 лири (58 лв). Падала е до 15 лири, така че след Нова година сигурно още ще я намалят.

# 322
Аз да кажа само-организирахме се с една съфорумка и поръчахме тази преса на ремигтън-90лв
http://www.emag.bg/presa-za-kosa-remington-s6600/pd/E7MSDBBBM/
като 2 продукт е с 50% намаление и ни излязоха около 67-70лв броя
не е кой знае какво 20лв ама все пак Mr. Green
Това само за някаква промоция ли е било?
На мен сега ми подариха код за отстъпка, но не мога да ги ползвам иначе отстъпката им е от 10-30 процента! Гледах, че май не мога да ги подаря и на никой...нито мога да ги ползвам до утре, поради финансови причини. Но както и да е, щеше ми се поне да ги дам на някой да ги ползва. Confused Peace

# 323
  • някъде там
някой от черния петък купи ли си тази прахосмукачка
http://www.emag.bg/prahosmukachka-bez-torba-zelmer-vc1400sk-sg-v … 952/pd/EMQHKBBBM/
Ако може да сподели доволен ли е и на каква цена беше тогава Simple Smile

# 324
  • Испания
На черния петък купих блендер,който днес се развали,просто свети и не се въртят ножовете  Twisted Evil
Как мога да ползвам гаранцията,някой наясно ли е да помогне  newsm78

# 325
  • София
Отзад на гаранционната карта би трябвало да пише условията за гаранцията.

# 326
На черния петък купих блендер,който днес се развали,просто свети и не се въртят ножовете  Twisted Evil

кой модел ти е блендера?

# 327
На мен ми бяха изпратили ваучер за намаление за точно определен период. Като си правих поръчката обаче не ми позволи системата да ползвам ваучера. Но най-грозното беше, че като им писах никаква реакция не последва. А днес гледам, че са ми пуснали на мейла някакви уж промоции дето важали до днес. Ами няма да купя нищо от тях при такова отношение.

# 328
  • Испания

кой модел ти е блендера?

Хайнер,от най евтините,ама що да е така,взех го за студентката . Регистрирах повредата в сайта чрез
Pick up & return ,попълних сервизния формуляр, и днес имам мейл да очаквам  куриер да се обади и да го вземе.Ще видим какво ще стане.Засега са коректни в комуникацията:peace:

# 329
И аз не успях да си ползвам ваучера за отсъпкс от промоцията за рожденият им ден.Верно е само за 2лв ама все пак....

Общи условия

Активация на акаунт