отзиви за emag.bg

• 243 953
  • 902
  •   1
Отговори
# 300
  • София
по кое време ви доставиха пратката? имам известие от 8ч сутринта, че днес ще получа пратката на адрес, но досега нищо  newsm78

Към 19 ч я получих.

# 301
благодаря за отговорите, ако я няма днес, дано в понеделник кацне  Praynig

# 302
Мъчат се да станат големи играчи на пазара, но аз им предлагам да увеличат малко количествата на намалените стоки.

Сега какво се получава - в деня на мега-намаленията, един продукт свършва още в 8.10 сутринта, а като минем на следващия ден, когато няма намаление, продуктът си се мъдри в наличност.

С две думи - складовете им са пълни, но само малка част от продуктите им са предназначени за офанзивите с намаленията.

# 303
вчера в 18ч пристигна пратката, бях поръчала телефон за дъщеря си от кампанията 1 година, доволна съм

# 304
Мъчат се да станат големи играчи на пазара, но аз им предлагам да увеличат малко количествата на намалените стоки.

Сега какво се получава - в деня на мега-намаленията, един продукт свършва още в 8.10 сутринта, а като минем на следващия ден, когато няма намаление, продуктът си се мъдри в наличност.

С две думи - складовете им са пълни, но само малка част от продуктите им са предназначени за офанзивите с намаленията.
Така е, но засега нямат равностоен конкурент и в като цени и като обслужване. Очаквам реакцията на други иннтернет магазини и тогава може би и е маг ще бъдат още по-атрактивни

# 305
  • Стара Загора
Най-накрая да се похваля-получих таблета с намалението на 96лв като компенсация за неполучената поръчка с таблет от 48лв.
Подкрепям ivanovi69-хубав е за тия параметри Mr. Green
Детето доволно,аз също Peace

# 306
Аз отново се престраших да поръчам, че имат хубави намаления в момента на ютиите Тефал. Майка ми ми се оплака, че нейната се е повредила, а тъкмо се чудех какво да й сложа под елхата. Вчера след обяд поръчах около 15:00 ч. Е, вече е при мен, преди половин час я донесаха от Спийди.

Нямам забележки, работи си  Peace

# 307
Здравейте, аз си поръчах преалня от emag.bg, която ми доставиха без указания за ползване на български език. Изпратих около 10мейла, докато ми изпратят инструкциите. В последствие установихме, че липсва и гаранционна карта, която все още очаквам. На сайта на магазина пише, че трябва в срок от 48 часа от закупуването на уреда да се сигнализира, че и това липсва. Изключително съм разочарована от подхода им с клиенти и се надявам да не ми се налага да използвам сервизни услуги. Веднага след празниците ще сигнализирам и в КЗП за случая. Написах поне 15 мейла за въпросната гаранционна карта и никой не ми отговори!

# 308
Провери ли дали гаранционната ти карта не е била зад товарителницата? И при двете ми пратки се намираше не в самата кутия на електроуреда, а в плика на спийди, зад самата товарителница (т.е. всички придружаващи документи са на едно място).

# 309
Много съм доволна от цените и бързината на доставките. Пазарувам и ще продължава да пазарувам от ЕМАГ, последно си закупих Tefal Actifry Family, в Технополис този вариан беше 499 лв., а аз си го взех за 359 лв., има гаранция. Наистина липсва упътване на български/английски, но в нета има всичко.

# 310
Аз за всичко си имам упътване на български (хлебопекарна, цитрус преса, телевизор), но ми е по-лесно да потърся в нета, отколкото да ровя в книжките на продуктите

# 311
  • Пловдив
Вашата "безплатна" доставка всъщност беше ли платена като моята. Навсякъде ми пишеше 59лв, колкото струваше поръчаната скара, но като я донесоха платих 59,99. Ей така лекинко по левче, капка по капка вир ставаааа Mr. Green

# 312
Вашата "безплатна" доставка всъщност беше ли платена като моята. Навсякъде ми пишеше 59лв, колкото струваше поръчаната скара, но като я донесоха платих 59,99. Ей така лекинко по левче, капка по капка вир ставаааа Mr. Green

Не, всичко си беше точно, колкото си пишеше в сайта, толкова си пишеше и на фактурата, толкова ми каза и куриерът, но аз винаги закръглям за куриера до кръгло левче. Виж дали не си се объркал и да е било 59.99 лв. Имат много такива цени, завършващи на .99. Нали не мислиш, че доставката ти по Спиди им излиза 99 стотинки? - съмнявам се чак толкова да се циганеят.

# 313
  • Пловдив
Защо да си губя времето да пиша. Ако държите ще ви покажа със снимки. Що се отнася до левчето, при такава акция при условие, че доставят по 3лв доставка ще ги задоволи и левче.

# 314
Най-вероятно е техническа грешка. Дотук никой друг не сподели че се е налагало да надплаща и стотинка.

Общи условия

Активация на акаунт