Гласуване за "Най-приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо" 2012

• 7 499
  • 144
  •   1
Отговори
# 135
Сия, Доне, стига кършили опашки от скромност.
Фърляйте по една баница и наточете от най-хубавото си вино.

# 136
  • Казанлък of all places
Я, що само те! Ми Бояна?

# 137
Я, що само те! Ми Бояна?
Те двете специално скромничат, т.е. демоде са - изобщо не се самоизтъкват, както е модерно напоследък...

# 138
  • Варна
Честито на победителките и на всички участнички в анкетата!   bouquet

# 139
Честито на победителите и от мен!  Simple Smile

# 140
  • София

# 141

По въпроса за отказването - няма отказване, момичета и момчета  Stop Младите (новите) трябва сами да се преборят за място под слънцето и да докажат качествата си, а не да заемат овакантили се ниши! Проблемът не е, че "старите" не се отказват, напротив - наличието на майстори би трябвало да е стимул  Peace

Ами не е точно така. Ние сме "блеснали", когато форумът е бил много по-малък и компактен и не е било трудно да те забележат. Ако бяхме новаци сега, не е сигурно, че нещата щяха да се развият по същия начин. Оттам нататък след първите 2-3 години вече те номинират и гласуват по инерция, дори нищо да не пишеш. Което наистина слага някаква "тапа" и не дава на много стойностни пера място под слънцето, няма какво да се лъжем. То е като да се качиш в рейса на първата спирка - седнал си не щото си заслужил, а щото е било празно.

# 142
  • София

По въпроса за отказването - няма отказване, момичета и момчета  Stop Младите (новите) трябва сами да се преборят за място под слънцето и да докажат качествата си, а не да заемат овакантили се ниши! Проблемът не е, че "старите" не се отказват, напротив - наличието на майстори би трябвало да е стимул  Peace

Ами не е точно така. Ние сме "блеснали", когато форумът е бил много по-малък и компактен и не е било трудно да те забележат. Ако бяхме новаци сега, не е сигурно, че нещата щяха да се развият по същия начин. Оттам нататък след първите 2-3 години вече те номинират и гласуват по инерция, дори нищо да не пишеш. Което наистина слага някаква "тапа" и не дава на много стойностни пера място под слънцето, няма какво да се лъжем. То е като да се качиш в рейса на първата спирка - седнал си не щото си заслужил, а щото е било празно.
Позволи да не се съглася. Единствената причина да имам късмета да съм във вашата компания е, че Василиса и Клонка спряха да пишат, а Крейзи ве почти не се мярка в Клюкарника. Вие си пишете както си требе и ви има, затова ви гласуваме.

# 143
И номинирани, и печеливши са си заслужили. Честито!
Браво на Бояна, това е сериозна жена, веднага метна баницата Grinning

# 144
  • Sofia
Искрено поздравявам победителите тук.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт