Гласуване за "Най-дразнещата ви форумска персона" 2012

• 36 154
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 930
  • Пловдив
Състезанието е оспорвано. Лизет и Богинята ще се боричкат до последно Mr. Green

# 931
Е, ще бъде много кофти за Богинята, ако на всичкото отгоре и не спечели  Simple Smile

# 932
Е, ще бъде много кофти за Богинята, ако на всичкото отгоре и не спечели  Simple Smile

Но ти ще се пръснеш от кеф. И не само ти.
Дона, Дона, само да напомня, че животът е кратък и злобата загрозява...

# 933
  • София
Е, за къде да се сбръчка горкана още. Освен на мозък, м?

# 934
  • Kопенхаген
Вие пък къде виждате злоба? Само защото вашата фаворитка е начело на класацията, не е задължително да е изтъкната за номинация от злобни подбуди.

# 935
  • В Космоса
Не спирам да се учудвам как едно и също нещо се възприема толкова разнополюсно. Не долавям и милиграмче злоба аз.

# 936
  • София
Аз долових само закъсняла форумска дефлорация. Автодефлорация. Болезнена.

# 937
Моля, пренесете се при провокаторите. Накрая ще излезе, че дразнителят дразни, защото е най-големият провокатор във форума.
Изяжте се, хейтърки!

# 938
  • Канада
Напълно съм уверена, че никой от пишещите не завижда на Богиня.
Ние всъщност не я познаваме.
Знаем само за форумния й облик.Аз съм виждала нейни малки снимки и смятам, че наистина е хубава. Но много тук са хубави.
Другите споменаха изключителна красота, финес, ум и прочие, но това са само думи на  приятелите й и те нямат ефект върху мен. Поне 10 мои приятели могат да дойдат тук и да пишат суперлативи за мен, дали това ще накара другите да ме харесват или не харесват? По-скоро ще е е причина за неприязън към мен,

Оставете това със завистта.
Специално към ДжоанаМР ми е постинга

# 939
  • Kопенхаген
Акаша , нормално е за новопръкнали се, напудрени форумски образи подобно изразяване.

Поради това, че стремежа към подражание и ухажване на да дена персона е неизмерим и не може току така да бъде счупен божествения кристален образ.  Grinning

# 940
Подарих на Поли 2 кг. течен шоколад, за да откире 4 нови арени специално за вас, ден по-рано. Радвайте се, моля!

Омаломощените нека изкарат следващите 3 дни в санаториум защото в събота започва Битката на титаните - Златно огледало. Който не се е включил в състезанието по надплюване тук, ще може да участва там. Входен свободен за мишки и хора!

# 941
  • в сърцето на един мъж...
Цитат
kookai - на мен не ми харесва да носиш титла пролет в аватара си, ти ще я махнеш ли? Защо човек трябва да се променя, за да угоди на нечии щения??? Ей тва викам аз е двоен аршин, а?

Гея - има една руска поговорка "Не путай хрен с пальцем "...Тук не говорим за формата - някой си написал нещо на аватара, говорим за смисъла. Малко се съмнявам, че думата "пролет " може да засегне някого с нещо. И сигурно не се заяждаш, но ми губиш времето.

Кво значение има смисъла? Всеки може да си напише каквото иска, огледай се колко по-отвратителни и кофти подписи и аватари има. Подписа на Краси не дразни ли? Тя трябва ли да го смени? Ако ще и 10 поговорки да ми цитираш, все същата работа. Просто е смешно като довод, щото трябва да изчистим половината форум от титли и подписи Peace

# 942
  • Belgium
Нарочно ли Огледалото започва през уикенда?  Mr. Green

# 943

Правилният въпрос, Лу, е нарочно ли изпрати извънредна работа на Касита и й отне броенето?  Mr. Green

# 944
  • София
Нарича се уйкенд, доколкото знам. И да, нарочно е, няма как да е иначе.

Общи условия

Активация на акаунт