ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 29 013
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
А това е последната ни изява в Севлиево - http://vbox7.com/play:4ab461272f
Страхотен е! Колко стегнато се движи, как си контролира тялото-браво!
Али-сън, успех на състезанието.

Габи вчера се върна посърнала от училище. Питам я-забележка ли имаш?-Не. Лоша оценка?-Не, бе, не е свързано с ученето, срам ме е да ти кажа. Момчето, което иска да й е гадже от 1 клас, с което са като жерава и чаплата, предложило на нейна приятелка Shocked От сега ли почнаха с номерата, викам си аз. Габи обидена. От една страна, вика, мисля, че го прави, за да ревнувам ooooh! А от друга страна Ванеса, ако ми беше истинска приятелка, щеше да ми го освободи  Whistling
Аз й казах, че е добре от сега да свикне на честни отношения с момчетата и да не си играе игрички. Казах й да говори с него и да го пита кое е вярно. Изрепетирахме разговора. Каза, че й било неудобно и срам да говори с него за това, но аз я нахъсах и ще видим довечера какво ще е направила. Сутринта ме пита дали можела да се облече по-хубаво и да й направя хубава прическа Blush
Тя доскоро не знаеше дали иска да са гаджета, най-вече защото не знаеше какво е да има гадже, представяше си едва ли не да правят секс Embarassed Аз й казах, че това означава да си говорят, да се държат за ръцете, да я изпраща до вкъщи и т.н. Амбър, ти имаш повече опит с гаджетата, това ли означава гадже на такава възраст? Аз въобще не знам, на нейната възраст само играех и се биех с момчетата, правех се, че не чувам някой, ако ми говореше за гадже Whistling
Сега, като вижда, че предлага на друга, вече много взе да го иска Close Значи все пак си е постигнал целта Outta Joint

# 106
Привет.  Heart Eyes
При нас - нищо ново.  Wink
Амбърче, браво на момчетата.
Али-сън, успех на състезанието.

# 107
  • Варна
very nice , браво на теб. Успяла си да разбереш проблема и да помогнеш със съвет. Моя е такъв потайник, думите все му ги дърпам с ченгел. От друга страна, ако започне да споделя не съм сигурна, че ще мога да дам адекватен съвет. Crazy Много ми е трудна тази възраст,  а през пубертета не знам... ooooh!

# 108
Леле...какви гаджета, какво предлагане.... Rolling Eyes
При нас няма и намеци за подобни неща, камо ли от 1 клас. Crazy

# 109
МАни, мАни. Първи клас я харесваха почти всички от класа, че и от съседния.
Сега само 3-4 момчета са по-напористи. Скоро излезе и нова звезда, който си призна, че от първи клас я харесва. Той, по мое мнение е най-симпатичен, но е малко по-буен и калпазанин. И аз съм много доволна, че споделя с мен.

# 110
 Rolling Eyes
непонятно ми е, не съм се сблъсквала с тъпла ухажори на децата...
аз един ден се избъзиках, че може да срещне принц докато плува, ама дори не схвана за какво и говоря... Crazy

# 111
  • Русе
Аз й казах, че това означава да си говорят, да се държат за ръцете, да я изпраща до вкъщи и т.н. Амбър, ти имаш повече опит с гаджетата, това ли означава гадже на такава възраст?
  В нашия случай - гаджето го харесваш външно. С гаджето се гушкаш и то те целува.Не че съм го виждала да гушка и да целува някого освен мен и тати. Но в писмата е отбелязано.Когато са заедно с последното ни гадже,( често ни гостуват със сестра си), Светослав почти не говори с нея. Повече си играе и говори със сестра и. Ако му се разсърди,казва,че ще си избере еди коя си, но не го прави.Иначе най-близката му приятелка е още от градината.Твърди,че не може да му е и приятелка и гадже. Бях свидетелка на един техен разговор, когато и каза,че му е прекалено близка, за да са гаджета. Thinking За сега споделя всичките си трепети от такъв характер, но се ослушвам да не изтърва някой момент, при този подчертан интерес към материята. ooooh! 

# 112
  • София
Моят е мнооого далеч от такива трепети. Момичетата са скучни и безинтересни, абе...момичета просто.

# 113
Моят като си хареса някое момиче, значи са гаджета. Не е нужно и тя да знае Simple Smile Иначе приятелките са да играе с тях, гаджето се гледа отстрани май.

# 114
  • гр.Варна
Моят е мнооого далеч от такива трепети. Момичетата са скучни и безинтересни, абе...момичета просто.
Същото е и при нас.То не е ли да се блъска и изпробва хватки с някой от приятелите си -не му говори изобщо. Joy

# 115
  • sofia
Шани, и ние го научихме горе-долу. Госпожата го изпитала и му писала 5-ца.
Амбър, страхотен е Светльо!
Пепи си харесва едно момиче от класа още от миналата година. То бяха драми и вълнения дали да й каже, че я харесва или не, дали да й предложи да станат гаджета (не, че знае какво ще промени това Laughing). Постоянно разпитваше и черпеше опит от възрастните, питаше мен, баща си, чичо си, вуйчо си и кой ли не. В крайна сметка й казал, че я харесва, и че иска да станат гаджета, но тя му казала, че са още малки да имат гаджета пък и не го харесва. Беше много тъжен, че не го харесва, само за това говореше - бил грозен, никоя не го харесвала, как щял да се ожени Shocked. Сега пак продължава да я харесва, закача я, пък и тя него. Даже днес ми сподели, че бил проявил нежност и като отивали за театъра към актовата зала се опитал да я прегърне през рамо, но тя се измъкнала. Не знам колко е правилно, но за да не се терзае му казах, че момичетата не обичат да си признават открито, че харесват някое момче. Толкова беше тъжен, че това измислих, да го окуража малко.

# 116
  • София
 Joy Joy Joy
Ще ме уморите просто!

# 117
  • Русе
  Мирта, напорист и смел е Петьо. Ще си я спечели той. Моето уж много гаджета, но не смее да пипне. Все те го прегръщат и целуват, а той гледа само.

Днес му гледам теста по ЧО. Хич не знам за какво му е сложила 6 с два минуса. Направо си е за 5.Сигурно за цялостно представяне някакво или по скоро да не му развали страницата със шестици. Ядосах му се,защото го предупредих,че свършват раздел и сигурно ще им даде тест, а той ми игра куклен театър с един чорап. Но пък ми мина бърже, защото са още малки да учат толкова дати за събития,които не могат да осмислят.

Шани, видях я "Зимата", на Елисавета Багряна - "любимата" ми. Много я тачат в нашия учебник тази авторка.  Twisted Evil Спокойно я прескачам.

# 118
  • с/у ОколоМръсТното
Ау, за гаджета си говорите... Веднага се включвам.
1-во да кажа за щерката... В 4-ти клас нейн съученик я питаше, как поддържа тази форма и толкоз години не мръдва с килата... Заедно бяха от ДГ.
Сега за 14.02 тя получи следната бележка: Много те харесвам теб и тойто тяло...

Тя беше възмутена, че отделят нейната същност от тялото й.  Joy

За дребния - той освен момичета други не признава. Говоря само за каки. Преди 2г. трябваше да си партнира в танците с девойче в 6ти клас и беше споделил на баща си, че му е леко несгодна, защото се пада да я държи точно за ци**те й и се разсейвал... Joy

# 119
Майкооооу, лелелеле, застрелвате ме.Мойте ли растат най-задръстените, хахахаха. Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт