ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 28 999
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Какви са тия безумни наказания с писане и преписване!  ooooh!
При нас засега не са се случвали.

Моят заплес пък си е загубил някъде Тетрадка 1 по БЕЛ, сега ми написа смс да я купувам. Знаете ли къде може да има из Лозенец примерно и района да не обикалям наред в обедната почивка? Ако ги поръчам от нета, сигурно ще се забавят много.

По АЕ правили вчера тест и според него имал саамо 3 грешки, но ще видим.

Сега сме на вълна карти Уно и всяка вечер играем, като заспи дребното.

# 91
  • на юг
Здравейте
моето дете вчера  като се прибра от училище беше много развълнуван идвали инспекторки и имали изпит два часа.Изпитът е от министерството на образованието уж на четене,но аз от декларацията,която подписах не беше само четена ,а всичко свързано с БЕЛ.Важното е че беше щастлив от направеното справил се бил много добре и го похвалила едната инспекторка била млада и той я харесал.Това е общо взето.

# 92
Е кога успяхте бе, пак ви изпуснах! Hug

# 93
  • с/у ОколоМръсТното
Здравейте
моето дете вчера  като се прибра от училище беше много развълнуван идвали инспекторки и имали изпит два часа.Изпитът е от министерството на образованието уж на четене,но аз от декларацията,която подписах не беше само четена ,а всичко свързано с БЕЛ.Важното е че беше щастлив от направеното справил се бил много добре и го похвалила едната инспекторка била млада и той я харесал.Това е общо взето.

... изрично се подписхме, че не желаем такава проверка от Министерството.
Някой ще тества и пише дистертации на гърба на чааветатат ни.  Crossing Arms

Джис, нищо не си изпуснала, хайде идвай  Hug

# 94
  • на юг
Нямам нищо против да има такива неща нали и те трябва да се научат, а пък и щом детето е спокойно аз не съм против.

# 95
Днес дойде да говори с мен Госпожата от занималня.Каза ми, че наборката ще следва нейно темпо, ще гледа да не я бави.Да видим.Защото, с ръка на сърце си казвам-харесвам я-сериозен учител е, не си оставя децата в калта, иска силен клас.И ако нямахме тренировки-може би нямаше и да се замисля.Ама пусто-имаме.Това е.От стария клас се чуват лоши неща-децата напускат и след още едно дете ще закрият паралелката.Притеснени сме, да не разпределят останалите в двата класа и пак да стане зле...Да видим. Thinking

# 96
  • sofia
Мразя да се дават стихотварения за учене наизуст от днес за утре. То хубаво е да се тренира механичната памет, ама  много кратко време за трениране. Особено пък, ако механичната памет хич я няма. Close

# 97
  • Sofia
Шани , чак сега стигнах да питам детето. Та той каза , че би искал да си опитоми маймуна  Laughing.
 Амбърче , цялото семейство станахме фенове на твоето момче  Hug. Невероятни са и двамата , браво   bouquet.
 Утре е състезанието по плуване и детенце е много развълнувано. Стискайте палци да успее да даде най-доброто от себе си  Hug. Имахме право да го освободим от училище и прецених, че е по-добре да го направя, та утре ще си почива  Laughing.
 Джиз, те г-жите от занималните си пазят хляба. Важно е какво е най-добре за децата  Hug. Дано не ги разхвърлятдечицата  Peace.

# 98
  • София
Стискаме! Да се похвалите после!
Амбърче, прекрасни са.  Hug

# 99
  • Русе
  Ali_sun ,успех утре. Да успее и да се чувства победител.То фактът,че е избран си е победа.  Hug

Шани и аз реших да питам моето, кого иска да опитоми, само че се наложи да обяснявам какво значи думата - и детето каза - "Мама"  Twisted Evil

Днес госпожата ме извика, да ми каже,че днес е много доволна от дисциплината и държанието му. Той обаче сподели,че му е коствало усилия,но каза,че би могъл да се справи.

Говоря си с майката на детето от Америка. Каза че, в американското училище в Чикаго при забележка или невъзпитано държание се ходи при директора и при определен брой забележки могат да те изключат от училище.

# 100
 Ali_sun ,успех утре. Да успее и да се чувства победител.То фактът,че е избран си е победа.  Hug
Peace
Успех!И стиснати палци ..  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 101
  • София
Амбър, браво на момчетата!  Hug
Ali_sun , успех на състезанието! Ще стискаме палци, как иначе.  Simple Smile

# 102
  • с/у ОколоМръсТното
мирта, спокойно. И ние имаме "ЗИМА" наизуст от вчера за днес. Не бих казала, че я научи добре, но мисля да отида и да си поговоря сериозно с г-жата му по въпроса с наизустяването на простотийски куплетчета. Не визирам онези хубави стихове от великите ни автори, които всеки българин е длъжен да знае и помни цял живот. А само тези незначителни стихотворенийца, дето се забравят по-бързо от научаването им.
Плюс това той има да заучи и запомни хиляди, повтарям хиляди текстове на песни на милиони езици.  Crazy И хич няма да го карам да си тренира паметта с небивалици  Crossing Arms Могат да ме водят и при директорката, ако желаят.  bowuu

Ali_sun - успех днес на плуването. Чакаме репортаж от събитието.
Маймун лесно се опитомява  Twisted Evil Аз вече 2бр. опитомих.  Joy

Амбърче, прав е Светли за кой ли път... Наистина децата трябва да ни опитомят, че да не им късаме нервите постоянно с хиляди правила и потребности.
Джиз на твое място хиляди пъти да съм си махнала детето от занимални и прочее... Щом сама си може, за какво да седи в школото по 5-7 часа на ден? В края на 3-ти клас отписах щерката от всякакви занимални и мноооооооого добре направих. Самооценявам се твърде положително  Mr. Green

# 103
  • Русе
 Джиз, какво стана с вашата кашлица. Успокои ли се положението.

Шани, не се ядосвай за стихотворенията. Като гледам и Томито като моето има естествен механизъм за оцеляване. Светослав изобщо не отразява стихотворенията за учене. И той покрай песните се е понаучил да научава набърже това онова и разчита на няколко неща - или да не го изпита, или докато другите преди него го повтарят и той да го научи в движение. Само аз ако случайно науча,че има нещо такова за наизустяване се налага да се учи и да си опъвам нервите. Mr. Green

# 104
Охххх, не знам.Т.е. Знам.Рано или късно ще се случи, тази седмица добре вървят нещата.Инак детето там си е ок, ако не бе до тук описаното, има си приятелките.Но, казвам го-обещали сме си-при най-малък намек нещата да започнат по старому-спирам я.Така или иначе от догодина няма занималня.Т.е. и да има-тя няма да ходи.Продължителността на часовете се увеличава, ако са на смени/тази година извадиха късмет и са само първа смяна/, означава, че сутрин трябва сама да ходи на тренировки, вечерните няма да ги хваща.И на занималня няма да ходи.
Али, успех на плувкинята! Hug
Аз кога учат стихчета-не съм разбрала..... Thinking
Амбър, мани, пупупупупупуп и три пъти се пяревъртам и плюя  и какво ли не!ДА!Онази вечер се прокашля и подскочих.Травмирана съм , хахаха.Силно се моля и се надявам да не повтаря.

Общи условия

Активация на акаунт