ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 28 978
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • тъгата в мен
хаха..а аз се впрегнах на нищо и никакви си 50 Whistling
Нашата класна е болна (2 седмици) и всъщност това е наказание от заместничката и...

Миналият месец,пък,в час по музика(воден от госпожа по музика),заради едно момче(този път нинджата не беше замесен),целият клас трябваше да препишат от читанките 2 страници-по време на часа по музика....Момчето нещо се хилило,не слушало и..бам-вместо да пеят и да се веселят,преписват текст....

# 76
  • София
Аман от спартански наказания. Бойкот!  Crossing Arms
Вивчо, принципно си напълно права. С единственото уточнение, че той ходи едва от октомври и смятам, че целта на този изпит, уви, никак не е в каквато и да е полза за децата /разбираш ме, предполагам/. По принцип нямам против да се изявява в спорта, напротив.
Иначе, Коледното състезание не е леко, поне по моя преценка, но изобщо не е в това въпросът.

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 23:48 от *Ирина*

# 77
  • София
Аууу, Шани.. и аз не я обичам книжката, ама аз и не само за тази възраст  Sunglasses
Иринка, чудесни книги, ще потърся и ще взема на Саша. Тя има една книга за Хановете и й е много интересна. Носи я на училище и си чете.

Свраче, не бъркаш! Още повече каква обида е, че някой е труден за рисуване  Rolling Eyes

Иринка, аз за КМС не бих се замисляла.. виж ако е Салабашев  Wink Т.е. щом Павел иска на състезание по карате вместо КМС бих се съгласила. На тях винаги нещо яко им куца. Поне аз това видях за 2 г. Знаеш, че аз реших да не ходи Саша на математика заради театъра. Тази година ми е по-важно това, за догодина ше видим. Но това не изключва решаване на задачи у дома  Sunglasses

Хора днес съм толкова скапана, че следобед заспах на бюрото (у дома Crazy) захлупена на ръцете си. Добре, че Ники си остана да води Саша на ортодонт, та малкото беше с него, иначе щях да дремя неизвестно как  Confused

# 78
  • София
Ваче, няма какво да ги търсиш. Директно можеш да ги поръчаш от Хеликон. Аз поръчах всички, които нямаме. Утре ги чакам. Добре, че са много, защото със сигурност няма само Павел да ги чете и няма "да се караме за тях".  Party
Иначе и той си чете в училище книжки, защото тук през седмицата няма време. Сега дори си е взел от библиотеката в училище Ян Бибиян и си я чете, като приключи с домашните.

# 79
  • София
Иринка, разбирам те прекрасно. И аз съм плащала 2 пъти за такива изпити. Simple Smile Децата се явяваха за някакви жълти лентички, които да се пришият на белия колан, че даже не им дадоха лентички, ами който каквото жълто парцалче си пригоди- да си го зашие.  ooooh!  Но поне тогава сравних представянето на Иво с това на връстниците му и видях, че каратето далеч не е неговият спорт. Което пак ми беше полезно, всъщност.

# 80
  • София
Иринка, разбирам те прекрасно. И аз съм плащала 2 пъти за такива изпити. Simple Smile Децата се явяваха за някакви жълти лентички, които да се пришият на белия колан, че даже не им дадоха лентички, ами който каквото жълто парцалче си пригоди- да си го зашие.  ooooh!  Но поне тогава сравних представянето на Иво с това на връстниците му и видях, че каратето далеч не е неговият спорт. Което пак ми беше полезно, всъщност.
Да, точно за лентички е "изпитът".  Joy Но пък колко на сериозно го е приел Павел, не е истина.  Mr. Green
Най-вероятно ще стане това, което той иска, но дано поне той не бъде разочарован. Само на това се надявам.  Peace

# 81
  • Русе
Само да вметна че получаването на лентичките е доста разочароващо за децата. Някак си те са с нагласата за смяна на цвета на самия колан. Поне такава беше реакцията на повечето деца при нас  след първия изпит. За вторият вече бяха психически готови. Сега, у дома са едно предположения дали към жълтия колан ще вземе някоя лентичка но според правилника на Федерацията моето няма навършени години за това  newsm78

Иринка, пускай детето на изпита. За следващият сам ще реши. Щом е надъхан...

И Алекс се е заплеснал по Малкия принц и бях решила да тичам да я купувам но класната му беше на мнение че хич няма да я схване и се отказах. Много е хубава книгата.
И при нас имат такива наказания. Да пише. И без това нищо не му се разчита. Тъкмо да се упражнява  Mr. Green

# 82
запис и обратно да чета.
Така оспях да ви изчета .
Яна хубав танц -много се хлъзгаха дечицата Wink.Браво за медала .
При нас какво освен ,че каката беше болна .Разболя се и бебето сега аз .Писна ми от сополи и кашлици  Rolling Eyes.Поликлиниката ми стана втори дом .
Вчера се прибра със забелека ,че не внимава в час по немски език Shocked.Та и нашата страничка нараства .
Ходи да тренира волейбол ,но после и идва нагорно с домашните  Crossing Arms.Та и на мен да ги проверя след 22 ,че трябва да накърмя и изкъпем бебо.
Бързо оздравяване на всички!
За панталоните и моята предпочита да са с ластик не че не може да ги закопчава ,но като седнела и стягали  Crazy.На кое обаче като е толкова слаба  Mr. Green.
Може да се завързва отдавна ,но и купувам с лепки ,че по-бързо става обуването.
Лек ден!

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 08:32 от ell7

# 83
  • Русе
 Eли, за Малкият принц,Мечо Пух,Алиса в страната на чудесата няма възраст. Или се влюбваш в тях или не ги разбираш цял живот. Щом иска, не се колебай и му я вземи. Дори да четете заедно само  отделни откъси от време на време, може да остане трайно усещане.

Вчера тъкмо се похвалих,че няма забележки и тя не закъсня. Обиждал съученик. В такива случаи карам да пише по темата - Какво направих, защо го направих,Какво постигнах и промених ли нещо.

Ох, това карате. Никак не си падам, но Светослав непрекъснато имитира каратисти. Даже си е заснел сам няколко видеоурока, където той дава съвети и показва. Grinning Дайте някой клип от някой изпит.

Скрит текст:
А това е последната ни изява в Севлиево - http://vbox7.com/play:4ab461272f

# 84
Амбър чудесе е Светльо .Не знам как запазваш самообладание като виси така отгоре.Аз бих пощуряла  Crazy.
За наказанията нямам думе -поне да ги карат да преписват нещо по учебният материал

# 85
  • с/у ОколоМръсТното
Аууу, Шани.. и аз не я обичам книжката, ама аз и не само за тази възраст Sunglasses

friendship Приятно ми е, че се познаваме  Laughing

Светьо и Марти са уникални... Но с такъв страх гледам как се премята Светли  newsm43

Марти е доста силен и върти Светли като солетка... Поне синчето ти, Амбърче е в силни ръце  Peace

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 09:21 от Шани

# 86
  • Русе
Не знам как запазваш самообладание като виси така отгоре.Аз бих пощуряла  Crazy.
 Трудно. На представленията съм неадекватна и не мога да снимам. И това е по безопасното - баланс. На темповите комбинации прави салта и се приземява някъде по Марти. Но тях не ги изпълняват на цимент.

Ние пак с напъни по математика. Докато разберем какво е това - прав ъгъл, без да мерим ъгли.То или го виждаш или не. Моето дете много трудно вижда разни такива неща.Вчера докато стигнем на тренировки, все прави ъгли търсехме и намирахме есетствено. При нашата архитектура.  Mr. Green По сложното е,когато ъгълът е завъртян. Въртяхме учебници и тетрадки като вентилатори.

# 87
  • София

Е, кажете кого да опитомим?   Banghead

Дракон! Simple Smile Лелее, ако на моето му дадат такова домашно, ще полудее от кеф! Може да му дам тема за "есе"-в последно време изявява желание да пише сам "есета". Засега е само желание, че е по-интересно да виси на компа, но може да се получи.  Thinking

Вчера ми сервира, че имали да пишат "проект" - Замърсяването на природата. За четвъртък! Те са им казали по-рано, но ние вчера се сетихме. Не е задължителен, но той искал да го направи. Казах, че ще му намеря материали, да чете и ще му помогна за плана и снимките. Но писане и оформление ще си е негово, независимо колко малко време има. Диването се съгласи, вместо да се откаже и ще видя довечера докъде ще е напреднал.

# 88
  • Русе
   Хареса ми   bouquet

А и темата за есето си я бива. Може така да го накарам да се подготви за урока по ЧП  за водата.

# 89
  • с/у ОколоМръсТното

аз исках да напишем, че НИКОГО не щем да опитомяваме... Ма за да си нямам конфликти с г-жата си легнах и с баща си са писали домашното. Сутринта само спомена, че е писал по въпроса. Хич не го питах за подробности.

Иначе моят не е вещ в тази област - природа и опазване... Там се вихри щерката и нейната фантазия, как ще оправи всичко в БГ, само да порасне.

Общи условия

Активация на акаунт