ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 29 026
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Майкооооу, лелелеле, застрелвате ме.Мойте ли растат най-задръстените, хахахаха. Crazy Laughing
Не са само твоите.  hahaha

# 121
  • При децата ми
Прочетох ви! Whistling Особено последната страница с любовните трепети на един дъх я прочетох! Laughing
И мен!  Joy И при нас ги имаше тези любовни трепети с едно от момичетата в неговия клас. Обаче тези неща той ги споделяше с баба си повече. Даже имаше една картичка от нея за рождения му ден, която щях да ви показвам. Много интересна. Simple Smile
Амбър, поздравления за Светльо и Марти! Страхотни са! Hug
При нас нищо ново. Донесе вчера една птица по музика, но в бележника не е нанесена. Каза, че са правили контролно по български език вчера и сега чакам резултата. Обаче ми се оплаква от една съученичка, която се изживява като лидер в класа. Постоянно му биела шамари, а на него само това му трябва. Tired
Али-сън, успех на плувеца!

# 122
  • При децата ми
Ау, за гаджета си говорите... Веднага се включвам.
1-во да кажа за щерката... В 4-ти клас нейн съученик я питаше, как поддържа тази форма и толкоз години не мръдва с килата... Заедно бяха от ДГ.
Сега за 14.02 тя получи следната бележка: Много те харесвам теб и тойто тяло...

Тя беше възмутена, че отделят нейната същност от тялото й.  Joy

За дребния - той освен момичета други не признава. Говоря само за каки. Преди 2г. трябваше да си партнира в танците с девойче в 6ти клас и беше споделил на баща си, че му е леко несгодна, защото се пада да я държи точно за ци**те й и се разсейвал... Joy
Ха-ха, Шани, разби ме! Joy Joy

# 123
# 124
И аз ще падна от смях с трепетите на децата.  hahaha
На Сашо в главата са само блейдове и таралежа Соник.  Joy
Днес се засили да носи пари за коледното тържество на класната, но се оказало, че е рано и тя не му ги взела.
Веднага намерил място на част от тях и ги похарчил за блейд и не знам още какво.  ooooh!
С баща му сме бесни.   #Cussing out
Иринка, ценен линк.  Peace

# 125
  • Русе
Верчи, кажи на твоята сладкишка че веднага ще я взема за снаха. Да не тъжи въобще  Heart Eyes

Нашта Убавица поставила условия и сега моя прави поведение  Crazy

Малеее, какво ли ни чака още  Crazy

И срам, не срам, да си призная - имам забележка  Embarassed "Уригва се в час"  ooooh!

Алисън, стискам палци  Praynig

# 126
Ели, съчувствия за забележката.  Rolling Eyes

# 127
  • Sofia
Момичета , благодаря за пожеланията и палцестискането  Hug. Детенце се представи добре , подобри личните си времена с по няколко секунди , но все още е далеч от медалите. Състезанието беше заедно за 3 и 4 клас и големите обраха медалите. Поне го видях, че скоро не бях го виждала , плува страхотно  Laughing.
 За гаджета - и ние сме от задръстените! Ама аз се радвам, всяко нещо - с времето си  Laughing.

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 20:10 от Ali_sun

# 128
  • Русе
  Алисън, поздравления. Плуването е прекрасен спорт и моделира прекрасни тела.

Шани, това за тялото си го спомням още преди година.  Joy

Днес пак имаме забалежка. "Не си предва тетрадка номер 1"  newsm78   А то каква била работата.Иринка и Виви да не четат,защото знам,че техните деца са си сериозни читатели.  Светослав си взел книга за междучасието - Ян Бибиян , зачел се, и не чул когато им поискала въпросните тетрадки. Били си направили клуб на читателя - 3 деца,които да се надчитат. Само да спомена,че нямаме дочетена до края книга досега. Ян Бибиян е кандидат, ама надали.  Twisted Evil

# 129
Ali_sun , браво на детето.  Heart Eyes
В бъдеще и той ще е сред медалистите.  Hug
Амбърче, и Сашо е същия с книгите. От лятото насам има няколко започнати и нито една довършена.  Rolling Eyes

# 130
И срам, не срам, да си призная - имам забележка  Embarassed "Уригва се в час"  ooooh!
И аз по този повод имам една забележка, само дето гласи "Държи се неприлично в стола". Joy
Светльо наистина е страхотен!
Иначе и моят не е от най-оправните. Само на зеленото училище миналата година заяви, че бил танцувал бавен танц с момичето, което харесва. А иначе тя е готина, от любимките на госпожата, и най-важното (за разбойник като Косьо) - дъщеря е на кварталния. Laughing
Днес пак не съм си носила едно от помагалата и май ще трябва и аз отново да почвам да проверявам чантата вечер... Дано поне нямам забележка, ама ще разбера утре като върне бележниците.

# 131
  • Чикаго / София
Amber браво на Светльо, страхотно изпълнение! Hug

Иринка мерси за линка с книжките, които си дала на предните страници. Вчера взех от библиотеката две от поредицата "Какъв кошмар.." / ако на някой му трябват, да се ориентира на английски заглавието им почва с "You wouldn't want to be a ..."/. Децата ги разгледаха и на пръв поглед ги харесаха. Нямаха време да ги четат вчера, но днес ще си почетат от тях.

Много се забавлявах с любовните трепети на наборчетата! Laughing

Вери найс, хибав съвет си дала намалката красавица, дано те е послушала.

Деница е още далеч от такива трепети. Момчетата са й другарчета за игра все още. Играе с тях футбол, гонят се, катерят се по градинките, но още не се заглежда в тях по друг начин. За гаджета и дума не може да става. Simple Smile

# 132
  • София
Майкооооу, лелелеле, застрелвате ме.Мойте ли растат най-задръстените, хахахаха. Crazy Laughing
Не са само твоите.  hahaha

И ние да се запишем в отбора на задръстените  Mr. Green

И да ви се оплача , че сме болни и ще изпуснем състезанието в събота  Tired

# 133
Добро утро.   food010
kimbolina , бързо оздравяване на детето!  Heart Eyes  Praynig

# 134
Добро утро !
Любовните трепети при нас минаха в детската градина .Имахме постоянно различни гаджета .Сега е на етап ,че момчетата са гадни и лоши -пречат и Wink.
Ели ,може да не е нарочно оригването -не се ядосвай все пак са деца и не могат да контролират тези неща .
Чиби ,значи да не е с пари Сашето -веднага им намира място а?
Амбър в междучасието ли са им събирали тетрадките newsm78?Ако е така защо има забележка?
Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт