ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 29 221
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Иринче, дали ще стигне и 50% е под въпрос, защото на последната задача е решил, че равен е броят на женските и мъжките котенца. Като няма кой да чете и излиза 30 мин. преди края е така.
 За компотите си е гадна задачата , т.к. малките буркани се оказаха с по 1.5 кг. компот. Тази със сигуност моичкият не може да реши. За другите , обаче , нямам думи!
 Твърдеше ,че на 7 зад. си е правил продължението на схемата на чернова. Т.к. отговорът му е грешен го накарах да я направи. Ами направи я правилно , още от първия път.
 Уф, хем нямаше да пиша пък хем не сптирам да ви досаждам, сори  Hug. Ето , и г-жата на курса днес е казала на големия , че се справя много добре със задачите. Имало , обаче моменти , в които просто се отнасял нанякъде. Одеве даже ми развиваше теории как понякога му се бъркали цифрите и буквите пред очите. Безумие просто  Crazy.

# 226
  • София

За компотите си е гадна задачата , т.к. малките буркани се оказаха с по 1.5 кг. компот. Т
Да, по 1,5 са.
Аз точна като го питах дали не е видял общото тегло и той това каза - ами тогава малките са по 1,5. Ама след дъжд качулка.
Не се ядосвай, пак казвам.

# 227
За компотите си е гадна задачата , т.к. малките буркани се оказаха с по 1.5 кг. компот. Тази със сигуност моичкият не може да реши. За другите , обаче , нямам думи!
 ..... Одеве даже ми развиваше теории как понякога му се бъркали цифрите и буквите пред очите. Безумие просто  Crazy.

И ние сме така  #Crazy, но като я гледам вече 3-ти час спи явно се е изтощила много.

# 228
  • София
 ..... Одеве даже ми развиваше теории как понякога му се бъркали цифрите и буквите пред очите. Безумие просто  Crazy.

И ние сме така  #Crazy, но като я гледам вече 3-ти час спи явно се е изтощила много.
На Павел му парят очите и се чувства много изтощен.
Не е добра идея състезание и курс едно след друго.
За пръв и последен път ще ни е тази схема. Naughty
А може и да се разболява, не знам.

# 229
  • Русе
Поздравления за всички математици  Hug
Иринка, какво стана с вашия изпит?

# 230
  • София
Поздравления за всички математици  Hug
Иринка, какво стана с вашия изпит?
Ели, той е на 01.12.  Peace

# 231
  • София
Не знам за децата, но аз се чувствам смазана. Цял ден водихме, притичвахме между  СМГ , Била и дома. Схавана ми се гърбът, заболя ме главата.
Иначе, на фона на лошото представяне на Черноризец Храбър, този път резултатите са по-добри. Не, че няма две грешни задачи по невнимание и непрочетено условие, но важното е, че този път все пак е решавал, а не го е "изцяло победил мързелът", както ни обясни какво му се е случило на Черноризеца.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 20:16 от Prizma

# 232
  • София
Не знам за децата, но аз се чувствам смазана. Цял ден водихме, притичвахме между  СМГ , Била и дома. Схавана ми се гърбът, заболя ме главата.
Аз пък аз висях като лудите от 10,30 до 14,30 навън с малко прекъсване да нахраня детето между състезанието и курса, защото на нас СМГ ни е много далеч и прибирането щеше да е безумие. Не че висенето не беше...

# 233
  • София
Днес чух в двора на СМГ разговор между родители за сложната логистика през седмицата и уикендите. Единият баща каза, че когато децата му учат в различни смени, положението става кошмарно. Чак малка масичка в колата си возел - докато чакат едното дете, другото да си пише домашните  Mr. Green
Та, Иринка, помисли за надомна работа - седиш си на топло в колата и си цъкаш два часа пред СМГ в съботите Simple Smile

# 234
  • София
При нас логистиката и отсега е ooooh!
Комбинацията ученик - детскоградинец също е дооообра тренировка.  ooooh!

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 20:14 от *Ирина*

# 235
  • Русе
  Системата с работата след детето е работеща. Работила съм в доста спортни зали, включително - зала Унивесиада, както и във фоайето на операта. Simple Smile

# 236
April24 , а моето въобще не иска да участва.  Mr. Green
Иринка, Амбърче, сложна е вашата организация покрай децата.  Wink
Prizma , браво и на твоето дете.  Heart Eyes

# 237
  • с/у ОколоМръсТното
Ali_sun-че, успокой се, де. Веднъж не се е справил Алекс, простено му е.
Хубавите резултати на изпит са сбор от много компоненти.
Същото важи и за Април24 и за Иринка и т.н.  Hug
Щом децата ходят по такива прояви, ще свикнат и на висока концентрация и на отлично представяне след време. За сега наистина са твърде малки.
Аз казвам, браво на всички учасници   bouquet

Амбърче - къде скри лисицата?  Laughing

Логистиката е нещо мнооооооого сложно и разтегливо... Понякога еднам успявам.

# 238
  • Русе
Дами, как ви се струва това писмо  newsm78

Скъпи Алекс,

Получих твоето писмо но за съжаление разбрах че  тази година не си бил послушен.
Имаш много забележки, не си пишеш домашните и не слушаш твоите родители.
За това моето решение е тази година да не получиш коледни подаръци.
Догодина, ако получаваш хубави оценки, пишеш си домашните и слушаш твоите родители ще получиш желаните подаръци.

Все пак до Коледа има време и ако покажеш старание може да ти донеса подарък.

Дядо Коледа

# 239
  • Sofia
 Момичета ,  Hug за всички. Мина ми , разбира се, случват се и провали.
 За логистиката не ми се говори. Всеки ден съм като такси от училище , до басейна ,до английския...Непрекъснато бързам, че и работата трябва да си свърша, ама така е , нямам избор. При нас е добре , че можем за курсовете да се комбинираме с едни познати. Вчера отидох чак към 14 ч. до СМГ-то , успях да свърша 100 кила работа у дома.
 Ели, малко категорично ми се струва писмото. Ама той дядо Коледа си знае , де  Wink.
 Иринка , защо не каза , че ще висиш там? Щях да мина по-раничко да се видим.

Общи условия

Активация на акаунт