Да преправим старите мебели с любов - 18 тема

• 79 690
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • густо майна Филибето
Ако е като тази на mioki, ще ти е удобно само в едната посока. Аз имам нещо като топче на плъзгащата.

# 211
  • В кошера...
Да се включа и аз по въпроса с дръжките. За моето бюро си поръчах за чекмеджето това http://www.ebay.co.uk/itm/221042670637?var=520092985817&ssPa … p3984.m1439.l2649
Доста дръжки и магазини изгледах. Разбира се Старите и красиви неща не са ми по джоба, но братята Китайци и там имат попадения. Доставката от Англия не е никак скъпа с посредник, ако не доставят директно.
Сероне - прекрасно решение за шкафа!

# 212
  • Бургас
Имам един въпрос ( незнам в коя друга тема да питам) трябва да боядисаме тръбите на парното в банята . Каква боя да купя ,която да не мирише много и да издържа на топлина ( в Практикер ни казаха ,че обикновените бои се лющят от високата температура).

# 213
Тия дръжки тип мида вървят с топчета, да, почти навсякъде така ги дават по картинките Simple Smile
Аз обаче не мога да реша дали искам навсякъде да са ми еднакви или комбинация. Тоест може и да има топки, ама не искам да са дюс, може някаква шаренийка, която не съм открила още. Поръчах да има завсички врати пък ще видим после.
Тия дръжки ги бленувам отдавна, а пък поръчаните излизат на смешна цена от 3лв бройката та не се стърпях  Mr. Green.
За плъзгаща врата не са от най-удобните. Тип топка ще е по-функционално определено.

Поръчах и кабел от онзи магазин за кабелите, ще показвам скоро лампа  Grinning

lesli, у нас са с блажна боя боядисани тръбите. Нищо ѝ няма от топлото, ама си мирише докато изсъхне добре.

# 214
  • Пловдив
Аз с една питанка да изскоча.
За детската стая, която е доста голяма - 5,20 х 4м приблизително искам да сложа от хартиените глобуси, обаче да с кабели по тавана да ги изведа на различни места в стаята. Не искам да къртим, искам от мястото, където сега виси някакъв древен полюлей да изкараме 3 кабела и със скобички на тавана да ги изведем лампите на различни места и съответно с различна височина. Обаче наличните ми мъже отказват да се занимават с моите приумици или казват, да бе, няма проблеми и така - 6 месеца. Така че трябва да се спасявам сама.  Cry От ток нищо не разбирам, ръцете ми вързани, само мерак и идеи имам. Моля, като по-опитни да ми кажете сложно ли е много и постижимо ли е изобщо това, което съм замислила.

# 215
  • София
Имам един въпрос ( незнам в коя друга тема да питам) трябва да боядисаме тръбите на парното в банята . Каква боя да купя ,която да не мирише много и да издържа на топлина ( в Практикер ни казаха ,че обикновените бои се лющят от високата температура).

Аз боядисах pадиаторите си с автомобилен спрей,купен от Практикер.Не мирише  Peace

# 216
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
bugaboo ако не си електротехник не се захващай! Освен ако не държиш да изпепелиш къщата си, разбира се!  Mr. Green Просто електричеството е нещо, с което любителски изпълнения и шега не бива. Не е като да преправяш мебели. Грешките в този случай могат да костват човешки живот. Мен така ме мотаха у нас с подмяната на лампите в банята. Не че бях луднала по някои уникати, просто исках здрави и светещи! Даже бяха купени и отлежаваха. Mr. Green И така година, втора ... И половинът като един път влезе спешно в болница, веднага организирах познат електротехник. Човекът си дойде с оборудването, проби където трябваше, сложи дюбелчета и след 4 часа имах нови светещи лампи и в банята и в мокрото - вътрешни тъмни помещения. Милуто след седмица като ги видя се озъби и изръмжа, че той искал сам да си ги монтира, ама аз нямам намерение години наред да си мия зъбите и се къпя на свещи, и да се чудя какъв точно цвят пране съм мушнала.  И когато това стане ежедневие, уверявам те романтиката напълно изчезва. Като те мотаят - наеми професионалист!

# 217

....За плъзгаща врата не са от най-удобните. Тип топка ще е по-функционално определено.
за плъзгаща може би това е по-добър вариант ?!?!...само да не сътворя някоя циганийка от много чудене  Mr. Green точно това ме спира да поръчам от ибей, че не знам как ще уцеля цвета на метала еднакъв ...а комплект намерих само в златно  newsm78

# 218
  • Пловдив
Да разбирам, че трябва да си търся нов мъж и тоя път да не се заплесвам по сините очи и готиното дупе, ами да гледам да е електротехник.  Mr. Green

# 219
Да разбирам, че трябва да си търся нов мъж и тоя път да не се заплесвам по сините очи и готиното дупе, ами да гледам да е електротехник.  Mr. Green

Joy   Joy Е, тогава гледай да е и водопроводчик, и плочкаджия, и дърводелец!  hahaha А заглеждането по чужди дупета си е част от играта.  Peace

# 220
Няма-няма и тази тема избие на секс Joy Joy Joy

# 221
Това е защото старите мебели са секси, а преправящите ги още по-! Naughty hahaha

# 222
Хаха, да, потвърждавам - и скромни, и секси. Особено докато търкат с шкурката Laughing

# 223
  • Пловдив
Ама какъв ти секс, Felicidad. 6 месеца не можем да се преместим и сама правя ремонт с 2те деца закачени за мен, пак добре, че до убийство не съм стигнала още. Чиста практичност си е това в моя случай Mr. Green

# 224
Да разбирам, че трябва да си търся нов мъж и тоя път да не се заплесвам по сините очи и готиното дупе, ами да гледам да е електротехник.  Mr. Green
Поне ще можеш да имаш избор и причина за смяната, а мен питаш ли като съм си взела всичко в 1 - разбира човека от всичко Hug , но пък чакам години за някои подобрения и когато се изпокараме до кръв потръгват ремонтите.

Общи условия

Активация на акаунт