Да преправим старите мебели с любов - 18 тема

• 79 693
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Те хората са си го казали за обущаря и босите му деца  Laughing

*2K*, дръжката е много хубава и ще е удобна за плъзгаща врата.  Peace С зветовете обаче си е сложно наистина - по-жълто, по-медно, сатен, инокс... търси си черни, най-малка ще е вероятността да има разлика, макар че и там не е сигурно. Другия вариант е за плъзгащата врата дръжката да е съвсем, съвсем различна и като форма и като цвят.

# 226
profesorkata_1 , ти за две години не един курс, ами всички курсове щеше да изкараш - то електротехника, то дърводелство, то мозайкаджийство - да не ядрена физика я!

Аз вече съм доволна само финансирането да се поема от мъжката част!
Скоро смятам и един курс по плочкаджийство да изкарам и ще съм завършен специалист оп ремонти! Joy Joy Joy

(Необходимо е и съответните машини да имаш естествено иии помещение.)

# 227
vi_ki, височината е 72 см.
*2К*, благодаря много  Hug!

Момичета, този вид ПДЧ дали може да се покрие с акрилатна боя http://media.snimka.bg/s1/1393/029029488.jpg?r=0?

# 228
bugaboo, по въпроса ти за осветителните тела - да, възможно е. На вилата направихме така. От един извод се сложи някаква клема, към която се включиха други два кабела и се закачиха две отделни осветителни тела. Предполагам, че може и за три да стане. Моите ги монтира един приятел, адвокат. Което иде да покаже, че явно не са необходими някакви супер специални умения, а само елементарни познания по електротехника.

Лесли, моите радиатори са боядисани с обикновен латекс - този, с който са боядисани и стените. Вече шеста година не е мръднала боята, само тук-там изби от ръждата, която си я имаше и преди боядисването. Лирата в банята не я боядисахме тогава и смятам да я намажа с боя на водна основа, но задължително преди това да обработя с ръждопреобразувател, за да не избият петна след време. Блажната боя е зло, което може да бъде избегнато вече. Новите бои и лакове на водна основа притежават качества, които не отстъпват по нищо на старите миризливки, но имат редица предимства като бързо съхнене и липса на вредни изпарения.

# 229
Момичета, днес налетях- така и не разбрах как- на тази информация, има ли някой който е ходил там?
http://www.superokazion.com/

# 230
Ауууу колко интересно! Това трябва да е бившият Техномаркет, нали? Познайте кой ще се разходи до Дружба днес Simple Smile

bugaboo, не е толкова голям проблем, както ти е казала baibibi, слага се разклонителна клема и от нея се продължават кабелите. Но ако полилеят ти е бил с един кръг на запалване, всичките ти три глобуса ще светкат и гаснат заедно. Ако е бил разделен на две групи (с два ключа), могат да се палят поотделно. А по въпроса за мъжете, когато ремонтирахме настоящия ни апартамент, преди 15 години, за да може да се работи и вечер АЗ сложих крушки с клеми на таваните, как мислите, дали до ден днешен нямаме част от тези инсталации из къщи? Mr. Green

# 231
  • Пловдив
Два ключа са, така че предполагам, че е с 2 кръга или както там се води полюлеят. Значи отивам в магазина да тровя някой да ми обяснява, да купувам клемите и кабелите и да действам. Аз така ходих да разпитвам за печката в кухнята, понеже майсторите не искаха да ми я вържат, пък мъжа ми го нямаше тогава и накрая момчето дойде и ми я върза  Mr. Green Може и с лампите да изкарам тоя късмет   Flutter

И друго се чудя - харесала съм едни столове, обаче са много тъмни, пък на мен ми трябват бели. Да си причинявам ли опитите да ги направя бели или хич да не се хващам и да си търся направо бели или поне нелакирани столове.  newsm78

# 232
Благодарим на всички, които харесват хрумванията ни. Рядко се включваме, но ви уверявам, че следим темата с интерес. Толкова елементи от дома сме снимали и поствали тук, че то не остана почти нищо за показване - все пак площа не надвишава 50 кв.м., така че колкото и да искаме не можем да я надхвърлим  Simple Smile
Затова dafinov list ако се включим в онази тема трябва само да сложим линкове към наши стари мнения от форума  Simple Smile
didiela елемента май беше взет от една книжарница във Варна - Слънчоглед, където има всякакви интересни неща за декорация.

Като продължение на шкафа и поради липсата на досадно антре в апартамента решихме да разделим все пак малко визуално помещенията. Ето защо измислихме нещо, което беше направено пак с подръчни средства - хартисали релса за перде и елементи от декоративна верига за лампа и декоративни пана, купени от Джъмбо за 9 лева.

# 233
cerrone, отново оригинални  bouquet. Няма значение, че сте показвали във форума, идеята на Българските домове е друга. Питай Пина, ако имаш желание да се включиш. Всъщност не знам какво се случи с тази инициатива newsm78.

# 234
Хора, пускам едни готини тапи
... и се връщам да чета, понеже съм изпуснала куп интересни неща! Shocked

# 235
  • В кошера...
Много готини идеи за тапите, преди години видях една елха украсена само с коркови тапи с червени панделки - така ми хареса, от тогава събирам тапи, ама в къщи сме едни пиячи... Пък много са скъпи новите.
Дафинов лист, мисля, че идеята за Българските домове нещо не се случи - нека все пак Пина да каже. Беше много интересен проект, защо замря?

# 236

Като продължение на шкафа и поради липсата на досадно антре в апартамента решихме да разделим все пак малко визуално помещенията. Ето защо измислихме нещо, което беше направено пак с подръчни средства - хартисали релса за перде и елементи от декоративна верига за лампа и декоративни пана, купени от Джъмбо за 9 лева.

Ето на това му се вика от нищо - НЕЩО  Hug

bugaboo за тебе веднага се сетих като видях това   Wink ... много е хитро  Peace
В стаята на сина ми също са вързани от едно място - 3 лампи в различни краища на стаята, само дето кабелите минават под окачения таван, а пък ключа е от тези дето намалява-увеличава светлината.

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 17:32 от *2K*

# 237
# 238
cerrone, чудесен дом имаш, толкова приятно изглежда на снимките, че мога дълго да му се любувам, вглеждайки се в детайлите и лееекичко да ти завиждам Grinning, не с лошо Peace, просто всичко е красиво, премислено и добре направено.  bouquet

totolitka, при мен не се отварят снимките.
Редактирам се, видях шкафчето, чудесно е.  bouquet А как е направено?

# 239
labrex първо го шпакловах, защото мислих да го лакирам, но после действах с блажна боя... мисля скоро да му сменя и дръжките Simple Smile
П.С. и цветята са с блажна боя ...доста трудно беше Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт