Да преправим старите мебели с любов - 18 тема

• 79 696
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
totolitka, и ти връхлетя с гръм и трясък - много ми хареса твоето произведение.

cerrone, връщах се да чета предишните ти публикации, възхитена съм от креативността и сръчността ти/ви. Много приятен дом, с часове мога да се любувам на снимките. Много ми хареса всичко, което сте показали. Освен да предложа ако са ви отеснели 50 те квадрата, да тръгнете на турне и да се развихрите и по други домове. Примерно каня ви у нас - сто квадрата почти празни, за цял живот работа има.  Laughing

*2K* супер е това, което си показала, ама и цената му не е лоша. Аз малко така, по-бюджетен вариант търся  Wink

# 241
П.С. и цветята са с блажна боя ...доста трудно беше Simple Smile

Ама резултатът е супер, поздравления!    bouquet

Да сложа и един линк заради сивото в интериора. Peace

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 21:26 от labrex

# 242
*2K* супер е това, което си показала, ама и цената му не е лоша. Аз малко така, по-бюджетен вариант търся  Wink
ааа ти цената не гледай, аз само за идеята  Mr. Green

# 243
# 244
Не ме свърта, показвам масата  Grinning.

преди

И добре правиш. Понякога ми е трудно да реша кой вариант ми харесва - стария или новия? Но, така ситуирана, стои чудесно бялата маса.  bouquet

# 245
smile3521 много уютно изглежда помещението. Масата е супер  Peace

# 246
labrex, mioki, благодаря, момичета  Hug! Днес се чувствам щастлива  Heart Eyes.

# 247
Е, не! Последните две страници направо избиха рибата!

totolitka, твоето е наистина "произведение". Страшно ми хареса. Получило се е малко стил "скални рисунки", нещо, което се опитвам да убедя сина ми, че ще стои страхотно на неговото бюро. Дано твоята творба му влее здрав разум в главата.

cerrone, толкова много красоти си показала досега, че не мога да повярвам, че това се случва на 50 кв.м. Имам чувството, че апартаментът ти е поне 200 кв. Около всеки мебел има такъв простор, че не мога да си представя как хем има толкова прекрасни неща, хем всички те "дишат" с пълна гръд и не са затиснати и затрупани с други неща. Страхотен дом показваш, огромно удоволствие е за мен да се връщам назад и да разглеждам всяко твое творение.

LaValetta, ти си просто нахална. Какво повече можеш да искаш от тази клета маса! Струва ми се съвършена. Толкова изящно стои до тъмните столове, че ми иде да я поканя за шаферка /ако някой ден случайно ми хрумне да направя сватба/.

# 248
О, baibibi, само кажи и веднага я изпращам  Grinning!

# 249
totolitka, интересен шкаф! Много практично ще е това с "разлятата" боя за моите невнимателни ученички. Laughing Хареса ми, оригинална хрумка!
cerrone, творец си ти! Успяваш от нищо голямо нещо да направиш, браво!
LaValetta, браво и на теб! Много са хубави и бюрото на дъщеря ти, и масата.

Цитат
Момичета, този вид ПДЧ дали може да се покрие с акрилатна боя http://media.snimka.bg/s1/1393/029029488.jpg?r=0?
С боро контакт сигурно ще може. Макар че и с шкурене на повърхността трябва да стане. Laughing Казвам го от опит. ooooh! Преди 2-3 години с 300 зора нанесох акрилна боя върху една пдч етажерка. Взе ми здравето, но успях и без боро контакт да я наклепя. До ден днешен няма никакви поражения по боята.

# 250
Цитат
Момичета, този вид ПДЧ дали може да се покрие с акрилатна боя http://media.snimka.bg/s1/1393/029029488.jpg?r=0?]
Може. С контактен грунд и валяк става перфектно. Аз даже не шкурих от мързел  Embarassed Ползвах боя на водна основа на джениус.

# 251
  Страхотна маса,  LaValetta  Heart Eyes И цялото помещение като излъчване Simple Smile
cerrone, твоят дом е показател за креативно мислене Simple Smile

# 252
  • Карлово
Момичета имам една питанка към вас. Намерих скрити на тавана  един куп стари плочи и радио грамофон Акорд от 1968,  на който за съжаление му липсва игличката. Имате ли някаква идея от къде мога да си намеря игличка .

# 253
# 254
Аз съм готова отдавна с палета,използвах единия,замисъла ми беше да е нещо за хола хем да е мини бар,хем да му прибавя и някои цветя и да е мулти(саксиите още не съм ги "облякла",мисля и вариант кашпа и вътре саксиите.   
Като модел и цвят го докарах,ама нещо не ми е както трябва,не го усещам.Сложих му колелца,преместих го в друга част на стаята,не ми е грозно,но не ми е пълно за окото и душата
Гледам го и се чудя къде да го поставя и каква да му е функцията  newsm78 ,май ще го използвам единствено за цветарник,моля ви за помош,приемам всякакви критики  Hug

Общи условия

Активация на акаунт