Да преправим старите мебели с любов - 18 тема

• 79 720
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Карлово
Mioki ,благодаря, много си мила!   bouquet  Дано да го възстановя!

# 256
Мон, к(Р)оки, Елинор 777, благодаря  Hug! Малко се притеснявам за Бороконтакт, дали не е токсичен? Утре ще отида да го видя.

totolitka, интересен шкаф се е получил, браво  Hug!

ZVEZDA *, а ако го оставиш да е само цветарник?

# 257
Звезда, да не би да те притеснява визуално височината? Ако е по-високо или е на 2 етажа? Или е като едновремешните сервизни масички с колелца?

# 258
ZVEZDA * за да не си само ти ето над какво умуваме сега  Wink

Малко идеи за теб  http://scraphacker.com/category/pallethacks/

# 259
звезда и според мен го остави само за цветарник, или го направи на две нива горе алкохола долу цветята

ла валета, аз използвах друг контактен грунд-на водна основа даже нямаше мирис

# 260
к(Р)оки, каква марка е твоят грунд?

# 261
к(Р)оки, каква марка е твоят грунд?
Алпина
Не съм сигурна дали е точно същия вид, но е тази марка. Мъжът ми го ползва, когато лепи теракот в коридора  Peace

# 262
Благодаря  Hug!

Гласувайте, моля  Laughing http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688820.0

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 22:02 от LaValetta

# 263
Mioki ,благодаря, много си мила!   bouquet  Дано да го възстановя!
Баща ми се хобисва на тема поправка на стари "бандурници" и от него е инфото, дано да намериш игличка  Grinning

Айде аз пуснах бюлетинка  Laughing

# 264
Момичета имам една питанка към вас. Намерих скрити на тавана  един куп стари плочи и радио грамофон Акорд от 1968,  на който за съжаление му липсва игличката. Имате ли някаква идея от къде мога да си намеря игличка .
тихерула, не знам такава универсална игличка дали би свършила работа:
http://vikiwat.com/Diamond-needle-for-the-gramophones.html

И аз дадох глас. Grinning

# 265
  • София
ZVEZDA*,

В положението, в което е в момента - т.е. така нисичко, бих го ползвала за цветарник. Така с шишетата на показ ми е малко "БАЛКАНТУРИСТ" (надявам се, че няма да ми се обидиш Embarassed)

# 266
ZVEZDA *, така с бутилките си е екстра. Може да използваш останалата половина за цветя, или за книги, списания. Може и да покриеш половината с дъски, така че да се оформи плот - наполовина маса, наполовина бар. А може да го ползваш просто като едно платформа на колела, в която да тупнеш някое шкафче и в него да набуташ чаши, салфетки, резервни ядки за мезенце, а отстрани да си стоят алкохолите. Идеята за барче някак повече ми допада отколкото да го превърнеш в цветарник, ама това е, защото аз просто не съм цветарка. Една такава платформа на колелца ми се струва страшно функционална като част от мебелировката, при това може да й се сменя предназначението спрямо конкретните нужди. Ако имах някакво свободно място вкъщи, със сигурност бих се сдобила с едно пале на търкала. А и много добре си го направила, цветът е страхотен.

Това гласуване много оспорвано, бре! Аз отдавна не влизам по други подфоруми и ето как щях да пропусна да добавя един глас към любимата си тема.

Ема май търсеше такова огледалце http://prodavalnik.com/ogledaltse-i12468035.

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 09:44 от baibibi

# 267
Zvezda, идеално е станало! Както каза Байбиби, предназначението му може да се сменя според нуждите. ЧУдесен цвят! А това дали ти харесва много зависи от контекста/интериора, в който е поставено.

Не ги разбирам тези борби и номинации, не ги следя, но гласувах Laughing

Нашата тема не би ли трябвало да е в подфорум Хоби? newsm78

Барба, чуден линк Heart Eyes Колко тапи имам аз, купища! Laughing Гердан със сигурност няма да си направя Laughing, но виж табелки за парти и закачалки, еха!

# 268
ZVEZDA *, така с бутилките си е екстра. ...... за книги, списания. Може и да покриеш половината с дъски, така че да се оформи плот - наполовина маса, наполовина бар. ......
Ей с този вариант на baibibi на две нива - бутилки + масичка с място за книги/списания най ми се връзва на мен  Peace

гласувах и аз - за нас  Wink

# 269
Не ги разбирам тези борби и номинации, не ги следя, но гласувах Laughing

И аз така, но гласувах! Peace

ZVEZDA, добре е станало, не е добре, че "не ми е както трябва,не го усещам", и на мен ми се е случвало. Правя нещо, получава се, радвам му се и, като го сложа нещо не е то. baibibi е права, може би нещо може да му добавиш, промениш или просто като му сменяш подредбите, да намериш твоя вариант.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт