Мнения на хора, които ползват инфрачервено отопление!

• 12 917
  • 7
  •   1
Отговори
В тази тема ми се иска да пишат хора, които вече ползват инфрачервено отопление!

# 1
Здравейте, влязох във форума, за да видя какво е мнението на хората, които ползват този вид отопление. Моля всички, които не ползват да не пишат, а само да четат, ако им е интересно! Защото предните теми са ужасни, не се чудете, че хората правят нови, защото старите са неразбираеми и пълни с караници, кой бил рекламен агент и т.н. Аз си признавам, че фирмата ми предлага този тип отопление, няма да си пиша сайта и да се рекламирам, достатъчно сме популярни и нямаме нужда от тази реклама  bowuu Искам да знам мнението на крайния потребител и смятам, че то ще е полезно за останалите, които се колебаят. Какво е това отопление и какъв е принципа на действие - има достатъчно инфо в нета! Моля ви, давайте мнения от практиката (не, че не го ползвам лично, но искам мнения от останалите). Знам, че е пълно с видни разбирачи тук, стана ми ясно от предните теми, моля ви, не спамете и в тази тема, благодаря!  Hug

# 2
ЗДравейте ,
от скоро ползваме такъв  вид отопление- подово.
Нано фолио Exel мисля че се казва . Много е приятно ,най вече за децата с оглед на това че пода винаги е топъл.
И на мен ми  е интересно мнението на другите .

# 3
Здравейте. Темата е стара, но имам нужда от помощ. Опитвам се да намеря инфрачервен панел или конвектор за опопление, но за сега без успех. Моля препоръчайте ми марка или магазин където да потърся.

# 4
Здравейте. Темата е стара, но имам нужда от помощ. Опитвам се да намеря инфрачервен панел или конвектор за опопление, но за сега без успех. Моля препоръчайте ми марка или магазин където да потърся.

Здравей, crazynelly! С приятелят ми днес си взехме едно такова отоплително тяло. Утре най-вероятно ще бъде монтирано в помещение около 25 кв.м. Уреда е 2000W и се надяваме да отоплява достатъчно. Все още нямаме впечатления от ефективността му. Ако не си избрала още, ние взехме от "Infra heat" (не знам дали това не е реклама? След като прочетох предишните теми) Ако пък сте си взели вече такова отоплително тяло ще съм ти много благодарна да споделиш впечатленията си. Чудим се дали да си сложим термостат, през нощта дали се спира или трябва постоянно да е включено, за да е топло помещението. Също така ми е интересно дали наистина е по-икономично, с по-малък разход на ток от климатик например.

# 5
Дамо да знаете, че с такъв тип отопление въздухът не се стопля, само хората, които са в стаята. Според мен не е твърде практично за дългосрочно топлене.

# 6
Дамо да знаете, че с такъв тип отопление въздухът не се стопля, само хората, които са в стаята. Според мен не е твърде практично за дългосрочно топлене.

И аз имам такова наблюдение. Виждала съм в съблекалнята на фитнеса - самото помещение не е особено топло, но усещаш как ти напича тялото и ти е приятно. Според мен е ОК за бани, съблекални и т.н. но няма да носи уют за обитаемо помещение.

# 7
Аз съм с такова в спалнята и съм много доволна. Преди това същата  печка беше в по-голяма стая и не ми беше толкова комфортно. От две години я преместих и ми е супер.

Общи условия

Активация на акаунт