Априлки 2013 - тема 11

• 22 586
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Някой се притесняваше,че не й личал корема. И аз имам много малък корем,но не съм чула от докторите ЛЕЛЕ КЪДЕ ТИ Е КОРЕМА,НЕ Е НОРМАЛНО. Така че спрях да се притеснявам. Ще го видим след седмица дребо как я кара.  Grinning
За детските градини-аз ходих преди 3години тук на стаж в детска градина. Ами да ви кажа децата редовно си ходиха със сополи и кашлици. Учителките предупреждават родителите,ако усетят че децата вдигат температура и се омърлушат много. Не чух някой да протестира. Общото мнение,че така си изграждат имунната система и прекаленото пазене не е добре. Това е така и в  училище, сополи и кашлица не са причина да не се ходи. Изобщо ние май много повече се шашкаме,когато детето настине малко и веднага го запираме вътре и се почва яко лечение. Може и аз да съм така,но това е ,което виждам тук като разбирания.

# 271
Аз писах, че много не ми личи, но това няма нищо общо с притесняването. Не че се притеснявам, просто искам да съм вече много бременна  Joy

# 272

По въпроса с книгите за бременни, нещо хич не ги харесвам, не съм привърженик.
Даже се чуствам много уверена в себе си, без да чета много информация.  newsm78

И аз така. Но сигурно защото съм чела, поела и задържала важната информация през тия 7 години, в които очаквах нормален мъж, който да иска деца  Laughing

# 273
Влизам в лоното на майки с киселини. К'во викате? Газирана вода?

# 274
Ха Аз бях тази която се притеснявам ,че не ми личи.Благодаря за отговора!

# 275
Аз съм 3 седмици преди теб и още  ми личи много малко.  Grinning На 16 седмици нямаше никой...  Grinning Ще пораснат коремите няма да ни се размине.  Wink

# 276
ооо за детските градини - разболяването е ясно
за частните - не коментирам, защото при нас няма такива и незнам там какви са различията
но в държавните си има леко хремави и леко кашлящи деца, които си ходят на градина
и моето естествено се разболява, преди бях писала по-подробно за ларингитните пристъпи които получаваме от леките сополи
но.....проблема си е мой
не мога да го затворя вкъщи, не мога да го уча сама на нещата които научава в детската градина
предполагам че живот и здраве  януари месец ще го спра малко от градина в най-големите студове, но това е защото и аз ще си бъда във вкъщи

# 277
  • Пловдив
........, мислила ли си за инхалатор?
Дидо ми направи за втори път пристъп в петък и сега съм се зачела, че май ще взимаме... Доста добри отзиви има Peace

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 08:39 от sweet_maniche

# 278
оле мила,незнам вече какво помага,опитай с газирана вода,въпреки че на мен не ми помгага.

# 279
  • София

Да газираната вода поне на мен един път много ми помогна като ми се бяха появили киселини.

# 280
Добре дошли на новите мами,само хубави емоции момичета Wink  А на болните ,искренно съчуствам-бързо оздравявяне   bouquet !! Какво да ви кажа то на мен изобщо не ми личи като съм с дрехи (освен ако не е нещо прилепнало) ама доктора не ме е върнал  Joy  Joy Даже съм качила само 1 килце за 1 месец ...но това не е важно,важното е бебето да е добре било то в малък,голям или дебел корем !  Peace  Peace

# 281
Момичета ще ви помоля за вашите вълшебни палчета понеже преди малко ходих до 00 и имах светла кръв по тоалетната хартия (на два пъти) и спешно си записах час за частен преглед. Моля се всичко да бъде на ред.Направих едно леко вътрешно опипване и няма там нищо,съмнявам се малко някъде отвън отдолу  да съм се разранила,но ще видим лекаря какво ще каже.
Стресирах и ММ с моята паника сега го чакам да се прибере и да ходим заедно.

# 282
  • София
Момичета ще ви помоля за вашите вълшебни палчета понеже преди малко ходих до 00 и имах светла кръв по тоалетната хартия (на два пъти) и спешно си записах час за частен преглед. Моля се всичко да бъде на ред.Направих едно леко вътрешно опипване и няма там нищо,съмнявам се малко някъде отвън отдолу  да съм се разранила,но ще видим лекаря какво ще каже.
Стресирах и ММ с моята паника сега го чакам да се прибере и да ходим заедно.

Миличка,

Стискам ти палци всичко да е Ок. Не се притеснявай и не мисли най - лошото. Легни и си почини докато дойде приятелят ти и отидете на лекар. Ще чакам да пишеш после какво е станало.

# 283
sladkata2, дано да е нещо безобидно. )))

Аз излизах малко, че трябваше да ходя до офиса. Голям студ при нас. (((

И една случка, на която леко се издразних.
Срещам една бивша приятелка в мола (не знам какъв и е проблема, но изведнъж реши, че не е достойно да общуваме много-много) с детето и, което днес има РД. Носят кутия бонбони, с които са тръгнали да черпят някаква там позната. Честити рождения ден на детето, тя отбеляза, че вече ми личи и се врътнаха и тръгнаха. Е как пък не се сети един бонбон да почерпи, много тъпо ми стана.
Не ми е за бонбона, ама елементарна култура пък да няма човек....

# 284
..преди малко ходих до 00 и имах светла кръв по тоалетната хартия (на два пъти) и спешно си записах час за частен преглед.
Мила, стискам палци всичко да е наред, само бъди спокойна!  Hug
После непременно пиши как си!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт