Априлки 2013 - тема 11

• 22 468
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
В района не съм яла, почти никъде, като се замисля, но........
как отивам аз до Фемина и по улицата видях едно ресторантче, ако работи по обед, може да пробвате. Идвам от Сливница и на кръговото на Сточна гара, завивам  в дясно по В. Левски, втората пряка в дясно пак завивам, след 20 м,  в ляво го видях това заведение, с дървени табели. Продължаваш на право и можеш да паркираш някъде, зелена зона е. Пряката перпендикулярна на тази, по която идваш е Дунав, на нея се намира центъра в дясно, като стигнеш пресечката е на 20 м.
Иначе на пряка на ул.Раковска мисля има Дивак. Раковска ти е близо. Друго не се сещам

# 496
Мирама аз си мисля, че на всички ФМ се пуска и триизмерния, или бъркам  newsm78

# 497
Еми най добре да попиташ ,при мен съм забелязала че ако аз поискам нещо допълнително плащам (най вече палщам за снимки и ел.носители Rolling Eyes),но ако тя реши да ми направи кефа не ми взема пари.Ох кажете ми какво а си слагам за тая хрема ,направо неиздържам вече Embarassed

# 498
На мен за диск ми искат 10 лв., което е по-приемливо за мен от 30 лв.  Embarassed
Много ми е интересно дали ще ми запишат целия преглед или само 5 мин. (както на повечето мами).  Rolling Eyes
Не виждам какъв е проблема да се запише целия преглед?!  Mr. Green

И не виждам проблем да ми се пусне за малко картина на 3Д или 4Д.....  Mr. Green ,
но не ги разбирам много нещата, утре ще разбера.

Таткото ще е с мен и се надявам това да "мотивира" още повече доктора да не претупа прегледа.  Twisted Evil Laughing

# 499
ani27, сега пускам мапса, да видя за какво точно ми говориш. ))))
Района иначе ми е относително познат, но съм ходила все по работа и не съм се оглеждала за такива места.
За зелената зона знам, преди няколко месеца пак спирахме там, но тогава още си беше 1зоната.

# 500
Мъжът ми има сестра, тя има 2 сина. Мъжът на зълвата  има сестра, Аз съм едно дете. В рода на мъжа ми, чак не можаха да повярват , че е мома, все момчетии имат за внуци.

# 501
И в рода на мъжа ми са все момчета,той има брат,баща му има брат,той имам момяета ,Аз имам брат и те бяха сигурни че е момче и  Hugи даааа Момче ще си имаме Joy

# 502
В моята рода също има много момчета само аз съм единствено момиче...Мъжа ми има сестра....Иии ние за сега ще имаме момиченце  Laughing до колкото диска на ФМ аз имам целия преглед на диска и ми взеха 60 лв

# 503
http://www.d-rmario.com/mesec_1.php на мн. полезна и ясно обяснена статия попаднах и реших да ви я споделя,относно първия месец от живота на детето....

# 504
Теорията е по-скоро за второ дете.
Мира, според мен нищо чудно и да е момче.

# 505
Момичета при мен на ФМто пускаха и 3д редуваше ги.То 3д го пуска за кеф,защото с 2д правеше огледа и изчисленията(ако не се бъркам де).Но не съм я питала нищо от сорта дали ще ни го пуска,тя сама си решава кога PeaceНе съм и доплащала,освен за диска PeaceА от снимки имам на 2д и на 3д Hug
Мирама до сега все казваш,че е момиченце май,но пък току виж се окаже с пишле LaughingКаквото и да е живо и здраво Hug
В моя род са повече девойки и то доста,само брато и един братовчед Laughing
А при таткото момчета,той е  с брат,а брат му със син Laughing

# 506
ЕЛИ.Р и МЕчО:) -Вие къде ходихте на ФМ и колко платихте ??

# 507
до колкото диска на ФМ аз имам целия преглед на диска и ми взеха 60 лв
Аз ще платя 100лв за ФМ + 10 лв за диск... дано и при мен е целия преглед.  Heart Eyes

Момичета при мен на ФМто пускаха и 3д редуваше ги.То 3д го пуска за кеф,защото с 2д правеше огледа и изчисленията(ако не се бъркам де).Но не съм я питала нищо от сорта дали ще ни го пуска,тя сама си решава кога PeaceНе съм и доплащала,освен за диска PeaceА от снимки имам на 2д и на 3д Hug
Завиждам ти благородно, дано и при мен е така.  Blush
Ако усетя, че няма да пусне 3Д - ще го подпитам.  Mr. Green Blush
И да, на 2Д си правят изчисленията, останалото е глезотия за родителите.  Laughing

# 508
ЕЛИ.Р и МЕчО:) -Вие къде ходихте на ФМ и колко платихте ??

И аз съм на 28-ми. Случайно да си в Марковс? Можем да се засечем Wink

# 509
placaаз ходя във Фемина.Само прегледа е 80лв.,а дискът е 30 Peace
За снимки не съм плащала и първия път и сега,но сега са повече от преди.На БХС и ФМ 1тм ми дадоха само 3,асега 9 Peace

Общи условия

Активация на акаунт