Априлки 2013 - тема 11

• 22 493
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
И аз съм за момиче, че ще е бебето на Мира  Flutter Flutter Flutter

# 481
хаха смях голям аз пък залагам за момче  stork-boy

# 482
И на мен не са ми казвали колко тежи,само пулса  newsm78 Даже се чудя защо и сърцето не са ни пуснали ? Thinking Аз съм на ФМ чак на 28.11 ooooh! нямам търпение да потвърдят пишлето,че да взема да купя нещо най-после  Laughing Аз съм 4кг + от началото на бременността,(55 кг) никога не съм била повече от 62-3 но ще видим колко ще достигна,миналия месец например съм само 1кг отгоре    smile3535
Обаче тези дни коремчето ми с какви темпове расте официално може да го повиша в "корем"  Laughing               Two Hearts preggo  Two Hearts
относно Мира-залагам на сините гащи   Simple Smile

# 483
хахаха как така ги прогнозирате тези неща  newsm78  моля ви предскажете и на мен пола  Hug

# 484
Mirama ще има още едно момиченце - убедена съм някак си Simple Smile
Lastname, при страхотен лекар си на ФМ.
Успех на всички!

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 13:12 от i_nikolova

# 485
И на мен без субтитри не ми върши работа. Мразя чуждите езици.
Мирама, просто ще и отива да е свекърва Wink

# 486
Я да попитам :Има ли тук фенове на "Здрач"? Обожавам го txtloves За довечера сме си направили резервация с приятели за "Зазоряване" и вече нямам търпение.Това е последната част.         P.S Килограми+4кг Grinning                                                    
Аз, аз, ааааааааазззз  Mr. Green
Гледахме го с ММ снощи Simple Smile Няма да спечели "Оскар" определено, но всеки фен трябва да го гледа. Краят много готино са го направили Simple Smile
Мира, според мен пък ще си имаш пак момиченце  Wink

# 487
Май много момиченца се очертава да има догодина Simple Smile
  Според мен са 50/50 а в момента има вълна от момчета ! Монче твоята теория се оказва доста вярна като се замисля на колко хора от обкръжението ми пасва !  Peace

# 488
Аз съм болна Tired и не ходя на работа Sneaky И аз съм качила 5кг,май не са чак толкова мн,аз съм в21 седмица,бебока е 350 грама ,даже гинеколожката казва че върви едро бебе(незнам дали това е добре), newsm30,на моя мъник стъпалцето му е 3.5 см ,в петък бяхме на фм ,и си го видяхме ,така ритеше накрая,че доки му се ядоса Joy Joy Joyоколо 10 мин.го чакахме да се успой.Иначе е мн красив,играеше си с пръсчетата и ни сочеше с покалец hahahaТя ни го пуска на 3 и 4 д и мн красиво бебе ,направо с таткото сме влюбени   loveuuu

# 489
  • Пловдив
Привет от мен Simple Smile
Днес съм си с опашка вкъщи, та много време за висене нямам, но сега го сложих да спи, та минавам да Ви видя Mr. Green

Аз пол още не знам, надявам се другата седмица вече да ни кажат  Twisted Evil
Имам сестра, мъжа има брат... А дано теорията да не е вярна, че си искам и момиченце Simple Smile

# 490
Обаче тези дни коремчето ми с какви темпове расте официално може да го повиша в "корем"
Моето положение е същото!  Laughing

... и аз утре съм на ФМ 16.00 д-р Стратиева

Миличка, ще стискам палци и за теб!  Hug

Дами, утре очаквайте много новини, явно ще е ден за ФМ.  Mr. Green

# 491
На разни там теории не вярвам. )

Аз имам сестра, мъжа ми и той има сестра. )))

Момичета, тези ходили във Фемина, кажете наоколо прилично място за хапване? Че не ми се яде по бензиностанциите. )

# 492
Искам да попитам нещо:

разбирам, че на ФМ се гледа на 2D, НО може да се пусне и на 3D или 4D......
утре като отида на преглед и помоля докторът (Димитър Марков) да ми пусне (поне за малко) картина на 3д,4д.... дали ще трябва да платя допълнително?  Embarassed

# 493
maminka23, едва ли, но все пак попитай. )
Че като гледам какви цени се тиражират за един запис на диск, нещо, което не отнема абсолютно никакво време, ресурси и т.н.....като нищо могат да искат пари и за това.

# 494
според мен всички лекари пускат и 3Д и 4Д без да  е нужно да си искаш сам

Общи условия

Активация на акаунт