Априлки 2013 - тема 11

• 22 499
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Я да попитам :Има ли тук фенове на "Здрач"? Обожавам го txtloves За довечера сме си направили резервация с приятели за "Зазоряване" и вече нямам търпение.Това е последната част.         P.S Килограми+4кг Grinning                                                    

# 466
Я да попитам :Има ли тук фенове на "Здрач"? Обожавам го txtloves За довечера сме си направили резервация с приятели за "Зазоряване" и вече нямам търпение.Това е последната част.         P.S Килограми+4кг Grinning                                                     
има има, ама моя не мога да го накарам да отидем на кино да го гледам и май ще го чакам в нета
то го имало вече ама си представям и качеството

# 467
Здравейте и от мен,изпратих дедето на градина и поработих,сега ще чистя.Записах си час за следващия понеделник за ФМ-нямам търпение вече JoyВчера бяхме на детски рожден ден-добре ни се отрази на всички,Оливия поигра-аз похапнах... hahaha JoyДовечера пак сме канени-само хапване тия дни HugКачила съм 6 кг.

# 468
Я да попитам :Има ли тук фенове на "Здрач"? Обожавам го txtloves За довечера сме си направили резервация с приятели за "Зазоряване" и вече нямам търпение.Това е последната част.         P.S Килограми+4кг Grinning                                                    
Аз, но мъжът ми пак е командировка, като се върне ще отида да го гледам.
Иначе го дебна в замундата да излезе, но и с лошо качество не се намира още.
Няма начин утре на ФМ да не ви кажат пола, колкото и да се крият бебетата.
Залагам, че Мирама ще има син Sunglasses
 Alexiana, 60кг са малко, но на 1,60 височина...........са си кила/+5,5 почти 6.00 съм/

# 469
Аз, но мъжът ми пак е командировка, като се върне ще отида да го гледам.
Иначе го дебна в замундата да излезе, но и с лошо качество не се намира още.
Няма начин утре на ФМ да не ви кажат пола, колкото и да се крият бебетата.
Залагам, че Мирама ще има син Sunglasses
 Alexiana, 60кг са малко, но на 1,60 височина...........са си кила/+5,5 почти 6.00 съм/
току що проверих има го в замунда, но няма суб за жалост, а мен с езиците хич ме няма

# 470
  • София
И аз се точа на Здрач, надявам се тази седмица да ходим да го гледаме с мъжо.  Grinning

Аз почти нищо не съм качила като килограми, за моя изненада + 1,5 кг. ме измериха в петък. Бебо пък бая пораснал, изкараха го 204 гр. Явно ще почна да качвам след 5-ти месец пак.

Успех утре на ФМ на Мирама и Маминка23. Аз пък нямам никакво предположение за пола на бебето на Мирама  Laughing

# 471
моят бебо пък го изкараха 370гр.  Shocked голямо мъжле Simple Smile в петък на ФМ

# 472
Благодаря за пожеланията за утрешната ФМ!  Hug

Ние с Мирама заедно броим дните до ФМ - в един ден, но на различни места,
после и двете ще се похвалим, живот и здраве!  Heart Eyes

Моята красавица си е срамежливка от малка  Laughing, дано като по-големичка е по-отворена.  Mr. Green
С тати искаме всичко да видим.  Twisted Evil Heart Eyes

П.С. На мен досега не са ми казали колко кг тежи бебето?!  newsm78

# 473
Аз като ходих на ФМ ми казаха,че се виждали срамни устни и клитор но не било на 100 % сигурно,че е момиче,защото топките на момченцата се оформяли през 21 седмица....Според лекарката която ми наблюдава бременността точно тогава бях в 21 а според тази на ФМ бях в 20 седмица.И нашето бебче е 370 гр. А аз съм +3 кг до сега Simple Smile)

# 474
Хаха, приемам залагания за пола на моя бебок. )))) За позналите - награда. )))))

dandeto, съвсем нормално е. Аз в понеделник като бях на преглед, лекарката мери 375гр. И даже малко се намръщи, сякаш малко и се сториха.

За килограмите, съм +5кг твърдо. Днес се теглих.

# 475
Хаха, приемам залагания за пола на моя бебок. )))) За позналите - награда. )))))

dandeto, съвсем нормално е. Аз в понеделник като бях на преглед, лекарката мери 375гр. И даже малко се намръщи, сякаш малко и се сториха.

За килограмите, съм +5кг твърдо. Днес се теглих.

Момиче  Naughty

# 476
и аз мисля, че ще е момиченцее  newsm78 Naughty  Laughing Hug  bouquet

# 477
Mirama,  maminka23  и аз утре съм на ФМ 16.00 д-р Стратиева, много се надявам вече да се види пола и при мен- стискайте палци.  Hug

# 478
Май много момиченца се очертава да има догодина Simple Smile

# 479
Относно пола, бях чула една теория, че ако майката и таткото имат съответно сестра и брат, т.е. са еднополови, шанса и децата да се от един пол бил по-висок. Следила съм през годините и наистина е така. Мира вие как сте в тази насока. Аз например имам брат, а мъжа ми сестра, и имам момиче и момче.

Общи условия

Активация на акаунт