Априлки 2013 - тема 11

• 22 509
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
И аз все още не усещам беболина...непрекъснато съм в очакване Simple Smile На няколко пъти почувствах леко потрепване много ниско долу, но не знам дали това е бебчето. Трябват ми по-силни доказателства  Rolling Eyes
Иначе от време на време си позволявам чаша бира или вино, твърд алкохол в никакъв случай. Хапвам си обилно, а онази вечер едно китайско блюда се оказа толкова люто, че сигурно на мъничето му се е сгорещило доста. Embarassed

# 451
И аз все още не усещам беболина...непрекъснато съм в очакване Simple Smile На няколко пъти почувствах леко потрепване много ниско долу, но не знам дали това е бебчето. Трябват ми по-силни доказателства  Rolling Eyes
Иначе от време на време си позволявам чаша бира или вино, твърд алкохол в никакъв случай. Хапвам си обилно, а онази вечер едно китайско блюда се оказа толкова люто, че сигурно на мъничето му се е сгорещило доста. Embarassed
Ирка,трябва да усетиш нещо като тупкане, наподобяващо леко ритниче, но и това ще стане. Аз пък откакто го усетих, постоянно се опитвам да го почувствам отново и отнво и ако няколко часа се забави, започвам да се притеснявам, то няма угодия

# 452
иначе пийвам понякога чаша червено винце  Embarassed вечер  Grinning

# 453
Здравейте и от мен,
аз нещо се разболях, гърло, хрема- гадост!  Бебочето го усещам, но по скоро навътре, явно защото съм с предна плацента, пък и май не е много подвижно. Синът ми ме риташе много здраво, но не помня от кога така силно го усещах.

Контракции също имам, боли ме и ме стяга от време на време като се натоваря, и предните два пъти бях така, моя доктор когато го питах докторе защо имам контракции, той ми отговори - Защото си бременна Simple Smile Ако усетя, че е по-сериозно пия нош-па, но мамчетата които им за първи път по-добре да се съветват с лекар.

Желая успех днес на всички, които са на лекар!!

# 454
Добро утро!
Желая ви приятна и позитивна седмица, пълна само с хубави емоции!

Днес е големият ден за нас, дано се потвърди новината за девойка!  Flutter Praynig

# 455
Добро утро!

Аз започвам сага със зъболекарите....от доста време не бях ходила,че се преместихме в друг град и тук докато се оправим и...изпуснах момента и сега имам сума ти кариеси,но по-големия проблем е,че ми расте мъдрец и дано не се наложат някакви манипулации докато съм бременна....
И да попитам-в коя седмица сега ходите на ФМ.

Моя лекар ми каза 22-26,но в нета друго чета (18-21) и си запазих час за другата седмица,когато съм края на 20/началото на 21ва.Не е вано нали?

# 456
Добро утро!

Аз започвам сага със зъболекарите....от доста време не бях ходила,че се преместихме в друг град и тук докато се оправим и...изпуснах момента и сега имам сума ти кариеси,но по-големия проблем е,че ми расте мъдрец и дано не се наложат някакви манипулации докато съм бременна....
И да попитам-в коя седмица сега ходите на ФМ.

Моя лекар ми каза 22-26,но в нета друго чета (18-21) и си запазих час за другата седмица,когато съм края на 20/началото на 21ва.Не е вано нали?
20 седмица препоръчват, аз бях в петък в 20и4 дни. до 23 май беше срокът иначе

# 457
Kameliya когато бях в майчин дом за БХС попитах кога точно е най - добре да се ходи на ФМ и те ми казаха, че от 19г.с. до 23г.с., така ми пише и на изследването от тях, така че ти ще си края на 21г.с. и си добре за преглед.

# 458
Моят синковец вчера реши да демонстрира овнешкият си характер, да ме командори и се налага, и беше наказан да не излиза. Предната вечер, отказа да си прибере играчките, а това автоматично означава, че на другият ден е без играчки.
Сутринта го водя на градина, и го чувам да казва на едната кака: "Како Х. дай ми пантофите", няма Моля те, ако обичаш, би ли ми подала......имам си шеф за син Crossing Arms.....наистина и аз имам подобен маниер, но винаги използвам вълшебните думички.......и щерката, както се очертава Овне, ще има конкуренция за титлата кой е по-по- най-.
Станах 60кг и не съм доволна от факта.

# 459
Здравейте момичета  bouquet
За ФМ съм съгласна с Камелия PeaceАз бях в 20 седмица,когато ходих Wink
За 22-26 не съм чувала или чела такъв период за ФМ 2 ТМ,а и третия преглед е 28-32г.с.
Момичета да ви попитм,има ли някой,който да се маже с преварен зехтин против стрии Thinking
Казаха ми го за много ефикасно,аз все още не съм пробвала,че се мажа с разни кремове,но те доста бързо свършват,а не са евтинки Laughing
Майката пробвала го не е получила и една,но то си е и до кожа все пак Peace
Вашите бебоци кога са активни.Наща принцеса около обед и малко преди вечеря LaughingHug

# 460
Еееее, завиждам вече. Аз не усещам бебето защо ли не знам вече. Добре, че в четвъртък съм на преглед да питам  Laughing
Ани, я се скрий, какви са тези 60 кила, то аз на толкова забременях  Sunglasses
Моята колежка в стаята ми е 50 кг на 170 - всеки ден ми се оплаква, че "напълняла" - направо не е истина  Joy Всячески й обеснявам, че съм в деликатно положение и да не ми говори за кг точно сега, при положение, че е щиглец обаче тя не може да разбере за какво иде реч. Според нея аз съм изглеждала идеално с моите 65, пък тя била дебела  Joy Понякога се дразня, но гледам да не се връзвам.

# 461
Добър ден и от мен. )
Днес имах планове да си стоя в къщи, но изникнаха разни задачи, та слязох до офиса.
Утре е "ДЕНЯТ" и за нас, надявам се вече да разберем пола, иначе няма да мръдна от кабинета. )))

За ФМ, оптималният вариант за 2ра ФМ е 16-23г.с.
Аз ще ходя в 21г.с., тоест утре. И с предишната бременност тогава ходих.
Не успях да направя 2та, в деня, в който трябваше да съм в София за ФМ в 32г.с. родих щерката. )))

За килограми, хич не се жалвайте, на мен 60кг. в момента ми се виждат недостижим блян за след като родя. )))) Но и аз започнах от слонче, така че...)

# 462
Aз ще ходя (утре) на ФМ в 20 г.с.+6 дни.  Peace

Много се радвам, че остава само днес и утре най-накрая ще видя бебка  Heart Eyes - много ми е интересно в каква поза е застанала и дали наистина е беба... или ще се окаже, че е бебо?!  Laughing

Цялата фамилия броеше дните с мен, като взема диска от ФМ -  ще имаме домашно кино,
главният герой ще бъде бебчето ни.  Mr. Green

Вчера отидох до МОЛ Сердика и се впуснах в търсене на панталони за зимата (нищо не ми хареса, само ми се искаше да избера нещо и да се махна оттам), взех си по-големи панталони.. с идеята, че като кача повече килца - ще ми станат, но дали наистина ще ми станат - това е друг въпрос!  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 11:40 от maminka23

# 463
Аз не мисля да давам 30лв. за диск. Така или иначе, като отида в частната клиника при моята докторка, си ми прави записи от по 5-6мин. Тези пари са ми още един преглед тук в Плевен.

# 464
Маминка,това с домашното видео е много готин момент newsm62
Аз и на колежките го показах нашата малка принцеса и бяха шашнати Laughing
Маминка,Мирама утре много да им се нарадвате на бебоците.Да не са самъжливи,като мойта бебка и да не си крият личицата(че и друхи неща Laughing),че да имат хубави снимчици LaughingВсичко да е ок Hug

Общи условия

Активация на акаунт