Априлки 2013 - тема 11

• 22 513
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Искам да попитам боляло ли ви е корема ниско долу. От 2 дена имам тъпи болки, които не са постоянни, но все пак ме притесняват, ако продължат още ще отида на преглед при доки пък да видим. Rolling Eyes

# 436
Привет мамчета!
Моята племенничка имаше рожден ден и беше голяма гирлотия и лудница, и бебка неспря да шава Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 437
Искам да попитам боляло ли ви е корема ниско долу. От 2 дена имам тъпи болки, които не са постоянни, но все пак ме притесняват, ако продължат още ще отида на преглед при доки пък да видим. Rolling Eyes
може да са контракции, но все пак се конслтирай с лекар, изпий едно но-шпа, може да отшумят

# 438
Добро утро от мен. )

Аз така хапнах на закуска една.......че сега ми е лошо.
И днес едно мрачно и студено, явно вече ще си е така. Чакам пералнята ми да изпере (че сме на режим на водата от лятото още, а сега е съвсем затегнат) и ще ходим към майка ми. Че сме свалили столчето на Калина за претапициране, че горкото на седалката се прокъса. Та сега ще разшиваме тапицерията, ще вадим кройката....и утре мисля да се изстрелвам към шивач, да ми ушие нова тапицерия.

# 439
здравейте  Party как стее момичета  Hug аз вече усещам моето беби  smile3501 newsm32 preggo pregnant

# 440
Аз имам болки mira20  ниско долу от дясната страна,при мен са от 2 седмици ,мен не ме боли кръста , гинк.каза че защото съм имала песъчинки в бъбреците ,да пия по 3л вода и сокове,изписа ми и нош па,иначе нямало страшно за бебето.Може да те боли и защото муслите ти се разтягат на корема.кажи на лекарката ти при следващия преглед ,ако е скоро(ако ли не звъни)

# 441

aisynkata бравооо, малко по малко всички започваме да ги усещаме, след месец даже болезнено ще ги усещаме, малките ритничета ще станат ритници  Grinning

# 442
  • София
май, май само аз още не съм го усетила  Cry а доки каза, че чак към края на ноември да очаквам ритниче и аз чакам ли чакам  Confused

# 443
добро утро Simple Smile
аз не съм пила но-шпа досега, но който е пил и знае как му действа, може да го вземе и преди док да каже, предполагам, все пак е спасение. поне докато кажем на док...
имам едно наум и ако усетя в тия ранни седмици контракции гледам да спра, ако ходя, да си полегна, да си почина, да пийна вода, за да не продължават.

Mirama, къде живеете вие? ние сега с малката се връщаме от разходка, че не се стои цял ден вкъщи, чакахме слънце, ама облаците все го крият ... студът обаче се усеща вече.
приятно изкарване при вашите  Hug

и аз не го усещам бебо, само това къркане вечер, което не знам от червата ли е, от бебо ли. това е когато още не мога да го определя какво е. а за ритници при мен е рано Wink

# 444
Искам да попитам боляло ли ви е корема ниско долу. От 2 дена имам тъпи болки, които не са постоянни, но все пак ме притесняват, ако продължат още ще отида на преглед при доки пък да видим.

Аз близо 1 седмица бях с болки пиех но-шпа и ми помогна...сега вече се чувствам добре от време на време само ме наболява когато не съм седнала както трябва и притискам бебчето...

# 445
да се отчета - бяхме на преглед, за пореден път се показа бебо - мъж, изобщо не се крие Simple Smile
всичко изглежда си му е наред, аз обаче вчера лежах цял ден, защото бях с контракции. надявам се до утре да се успокоят напълно, тъй като имаме час за ФМ, а до софия си е път...

# 446
И аз да се разпиша. )
Днес цял ден се занимавам с разпаряне на тапицерията на столчето на Калина и вадене на кройки. Ужас, сега разбрах, защо струват по 50евро само тапицерията, но за съжаление от около 4-5месеца изчезнаха от ибей.
Утре трябва да търся вата.

vvavv, дано да се успокоят нещата при теб. )

И ние вторник пътуваме за София, най-накрая остана 1ден само. )))))

# 447
Здравейте благодаря ви много за отговорите пих но шпа, лежа повече и сега се чувствам по добре. Преди имах проблеми с бъбреците, може и да е от там. В четвъртък съм на преглед и ще видим Simple Smile Много се радвам на форума и на сайта друго си е да споделиш с хора, които са имали подобни на твоите проблеми  Simple Smile

# 448

aisynkata бравооо, малко по малко всички започваме да ги усещаме, след месец даже болезнено ще ги усещаме, малките ритничета ще станат ритници  Grinning

да,страхотно еее  Heart Eyes еми нека да е и болезнено, съгласна съм щом е за малкото съкровище на всичко съм готова  Heart Eyes Hug  bouquet Two Hearts txtloves newsm32

# 449
Добър вечер, априлки!  Hug

Вчера бях на рожден ден, изпих една чаша червено вино (домашно  Laughing), това ми е втората чаша от началото на бременността (, а преди това не бях пила повече от 2-3 глътки  Mr. Green).
Добре си похапнах, като за двама.  Laughing На нашата масата бяхме около 20 човека и всички се изпреварваха да ми дават допълнително папане - я мръвка, я тортичка, я бонбон, я хлебче.  Joy
Определено си ми личи, че съм бременна - коремчето е щръкнало смело напред.  Heart Eyes
Бях с прилепнал пуловер и си умирах от кеф, защото бях център на внимание (по принцип избягвам това и не ми е комфортно) - като се има предвид, че не аз бях рожденичката.  Twisted Evil

Малко или много бременността ме е променила (не само визуално) - чувствам се по-уверена, по-спокойна, по-общителна, хич не ми пука дали съм качила килца и т.н.  Blush Доволна съм!

Ооо и на рождения ден веднага отбелязаха, че съм се разкрасила и лицето ми било много изчистено (без пъпки, петна...) - преди си имах проблеми с кожата, все някоя пъпчица цъфваше.  Laughing

Бебка е много подвижна тези дни - много й се радвам.  Heart Eyes

Остава само 1 ден до ФМ !  Grinning
Таткото ще дойде с мен, за него било важно да не пропуска някои моменти от бременността (на всеки преглед е с мен).  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт