Априлки 2013 - тема 11

• 22 465
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Аз от 1час се мъча да се наканя да започна да работя. ))))

# 511
За диска не съжалявам въпреки,че е 30лв.Първо и аз с е зачудих защо не е целия преглед,но после си помослих колко е големината на файловете и че дискът е само 700МБ.А на моя имам снимки и 5-6 клипчета и е почти запълнен PeaceТа май за това не записват целия преглед,че то си е бая Peace

# 512
ЕЛИ.Р и МЕчО:) -Вие къде ходихте на ФМ и колко платихте ??

Аз ходя на прегледи в фемина mcclinik,v sf-при д-р.Колева ,после тя ще ме изражда,взе ми 70 лв за феталната ,но на 28 .11 ми е записала час за фетална ехокардиография-и това незнам колко струва вече,а иначе диск не ми е дала ,

# 513
placaаз ходя във Фемина.Само прегледа е 80лв.,а дискът е 30 Peace
За снимки не съм плащала и първия път и сега,но сега са повече от преди.На БХС и ФМ 1тм ми дадоха само 3,асега 9 Peace
  мерси   bouquet за София става въпрос нали ?   Laughing

# 514
Момичета, а трябва ли да заявя диска при записването или на място се уточнява?

# 515

И аз съм на 28-ми. Случайно да си в Марковс? Можем да се засечем Wink
Аз имам час в МД на 28.11 но се чудя дали да го сменя с такъв в Фемина.  newsm78

# 516
Момичета, а трябва ли да заявя диска при записването или на място се уточнява?
На място се уточнява това.  Hug

# 517
Да в София HugА за диска трябва да кажете на самия лекър,който ще води ФМ.аз като питах докторката,а тя ми вика дааааа на мен трябва да кажете и стика бебчо да ни се покаже. Laughing
Е показа се,то вместо да си крие пола,наща бебка лицето Blush

# 518
Странно, влизам в 20-а седмица а бебето явно е свенливо - още не съм я усетила, макар че на ехографа подскача, маха с ръце и крака и смуче палец.

+ 10 кила гордо си нося!  Crazy

Предвид, че забременях 49 кг, още не съм се уплашила много  Laughing

# 519

И аз съм на 28-ми. Случайно да си в Марковс? Можем да се засечем Wink
Аз имам час в МД на 28.11 но се чудя дали да го сменя с такъв в Фемина.  newsm78

Аз предлагам един за 4ти декември във Фемина при доц. Димитрова. ) Ако искаш, пиши ми.
Ако не, утре като отида ще го отменя.

# 520
Момичета никоя от вас не пише за този преглед  фетална ехокардиография,вие на такъв ще ходите ли ?

# 521
мили априлки знае ли някоя от вас добър специалист на 4д в Пловдив? Rolling Eyes

# 522
Момичета я да ви питам нещо Embarassed
На ФМто ми казаха,че бебка е с тегло 348гр. и отговаря на 21г.с.,а по дата на ПМЦ съм в 20г.с(на прегледа).Смениха ми и термина от 9 на 2.04.Таааааа аджеба аз сега как да си смятам седмиците TiredОт утре тряббваше да съм 21а,но сега с избързването на беба и се пообърках,а съм на ЖК чак другия понеделник Hug

# 523
  • Пловдив
mira20, предния път ходих на няколко пъти при д-р- Кръшков в Селена.
Днес звъня цял ден, за да си запазя час отново за него, но не мога да се свържа Sad

# 524
смятат си го спрямо последния цикъл, все пак някои бебета са по-едри други обратното ако при всеки преглед тръгнат да ни сменят термина  #2gunfire съвсем ще се обърка всичко

Общи условия

Активация на акаунт