Априлки 2013 - тема 11

• 22 453
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Ееех дюнер... аз ядох преди месец-два от едни всеизвестни дюнери тук на Червения площад.
Всеки пък като мина от там има опашка, много са вкусни и мноооого големи. Но ми идват малко солени за моя вкус и затова рядко си позволявам. Не мисля, че има проблем да се ядат, ако месото е изпечено.

За термините, аз съм забременяла около 11-12 ден на МЦ и избързваме с малко над седмица в размерите (това до последния преглед). АГ-то само каза, че като наближи термина ще го имаме предвид, че може би ще е по-рано, а не че ще го сменяме от сега.
На ФМ заради избързването ми казаха да отида в 19г.с, затова и имам записан час за 27ми, а ще се мъча да запиша час и за Балев същата седмица.

# 541
че какво му е на дюнера  newsm78

# 542
  • Пловдив
е браво бе... сега чакам да се наспи дреб, че да ходя до дюнерджийницата Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 543
 sweet_maniche точно така се прави  Hug

# 544
и аз си обичам дюнерчи, и си ям когато си поискам какво толкова има страшно, месото като е изпечено добре няма никакъв проблем, освен за килограмите  Laughing Mr. Green Mr. Green  Hug

# 545
Ох, преди малко застанах пред огледалото да се нарадвам на коремчето и неприятна изненада....
имам малки пъпчици по корема - не са много, но са обхванали целия корем - не са гъсто разположение.  Sad

На други места нямам пъпки, само по корема, определено се притесних...... в интернет почти нищо не откривам за такова нещо по време на бременността.  Confused

Опитвам се да се свържа с гинеколожката, за да я информирам,
ако някоя от вас знае от какво може да е - нека сподели.....

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 16:08 от maminka23

# 546
незнам, дали не е от това с което се мажеш  newsm78

# 547
  • Пловдив
sweet_maniche точно така се прави  Hug
мъжа се обади - прибира се Twisted Evil
разбира се, ще мине да вземе дюнер, че иначе ще го гоня от къщи hahaha

maminka23, да си сменила козметиката?

# 548
незнам, дали не е от това с което се мажеш  newsm78
Или материя, която носиш, или храна.
На мен ми се получи от някакъв плат, като спрях да го нося нещото, се изчистиха.

# 549
Преди ядях 2-3пъти в годината дюнер.
Сега от както съм бременна, ако мина покрай дюнерджийница, задължително купувам.)
Включително и днес на обяд. )
Не ми се случва всяка седмица, но средно на около 10дни.
А преди ми бяха не особено вкусни. )

# 550
охх от толкова говорене за тези дюнери - и на мен ми се дояде Hug

# 551
Оххххх хора какво да ви кажа,винаги съм обичала дюнери Heart Eyes,но с бременноста още повече.И сега получавам слюнкоотделяне от тази тема на ДЮНЕРИТЕ,та чакам приятеля ми да звънне,че си идва и да си заръчам един Laughing smile3521

# 552
Здравейте момичета,
аз едва сега се записвам в новата тема.

Виждам, че пишете за фетална ехокардиография. Честно казано за пръв път чувам, че се прави ей така за всеки случай, а не защото са открили нещо на феталната и изрично те пращат.

Май ми се ще да отида и аз на такава. В коя седмица се ходи. Точно в 20-та ли?
И като казвате доц. Томова - имате предвид Снежина Томова от м.ц. Надежда ли?

А по принцип вие в коя седмица отидохте на Ф.М.? Предполагам 20-та. И при мен това което ми е по ПМ и това което е по ехограф се различават с близо седмица. Та незнам кое да си броя като трябва да ходя на прегледи. Д-р Велев, при който ходя иска да си гледам това което ми е по ПМ.

# 553
Маминка - звучи като алергия, аз първия път направих много гадна алергия така от маслото за стрии с което се мажех. пъпки само по корема, които на 2-3 ден започнаха и ужасно да ме сърбят.
Иди на кожен  Peace  на мен ми изписаха кремче, което се прави в аптеките.
Попринцип крем на основата на цинка също би ти помогнал ако имаш сърбеж, но все пак се консултирай с док . Успех!

Ужасни сте с тия дюнери.. сега и аз ще ходя да си купувам. Crazy

# 554
Еееееее аз дето дюнери не ям сега почнах да си мисля за дюнер!  #2gunfire Започнах да звъня на мъжа ми,защото той е на фитнес с един негов приятел,който има дюнерджийница, ама не ми вдига.  Sad Ако ме чуе,че искам дюнер и ще реши,че съм се побъркала.  Laughing
 Сутринта за първи път можех да видя,че бебо се беше излегнал от дясната страна на корема. До сега не виждах,само знаех,че плацентата е леко в ляво. Аз съм на ФМ в четвъртък. Тук ехографиятата на сърцето си е задължителна при ФМ. Вече нямам търпение! И май съм качила един килограм..... чудо на чудесата  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт