Априлки 2013 - тема 11

• 22 568
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
сладката 2 спокойно паниката може единствено да ти навреди-желая ти успокойтелни  новини от доки !!

# 286
[color=blue......., мислила ли си за инхалатор?
Дидо ми направи за втори път пристъп в петък и сега съм се зачела, че май ще взимаме... Доста добри отзиви има Peace[/color]
ние имаме инхалатор от една година
правя му инхалации с физиологичен разтвор
и всички е наред, но все пак предпочитам да не се стига до това
бързо да се оправяте и не се чуди за инхалатора,
нашия е във формата на Панда

sladkata 2, стискам ти палци всичко да е наред и да не е нищо сериозно Hug

# 287
Сладката  Praynig Hug

Мира, не се ядосвай, няма смисъл...хора всякакви!

На мен взе да ми проличава явно, защото в работа започнаха да подпитват, но понеже ми е трето никой не очаква и още някои си мислят, че съм напълняла:))))

# 288
Леле, Монче, как си се устискала толкова месеци да не се изхвалиш на работното си място?! Аз моите ги подготвих още от лятото и сега ме наблюдават и коментират с интерес и дружелюбно.

Мирама, и аз щях да се издразня, но махни с ръка, не си го слагай на сърце. Майната й Simple Smile

Сладката 2 -  Hug Praynig
Всичко ще бъде наред - кръв ей-тъй без болка, без нищо, няма да го мислиш - ще видиш, не се притеснявай твърде. С теб сме сигурно всички мами от темата.

Камито и Алекс - благодаря, ей-сега на тръгване от офиса ще си взема газирана вода, а дано помогне.

Според майка ми киселините били знак, че на бебето му расте коса, но са по-скоро бабешки поверия от научен факт.   Mr. Green

# 289
Сладката 2  Hug
прочетох ви и сега ставам, че трябва да сготвя нещо  Sad нещо не съм му фен на готвенето

# 290
Още от малка майка ми е казала една много хубава приказак, която аз бих използвала като максимаза следване при отглеждането на дете. "Има два вида майки: майка-квачка и майка-орлица"
Едните са тези дето мрънкат за всичко и постоянно детето е най-хубаво, най-добро, да се пази, да не се цапа, удари, другите са  лошите. Майка-орлица, ще спаси детето си сам в нужда, през другото време то само се справя с препятствията.

Ох и аз бях хванала настинка, и така се стреснах. Миналия път цяла седмица бях на легло заради нея. Май я хванах от съседското дете, ммного му течаха сополите, не трябваше да се въртя в него.
Гърлото го излекувах за 2 дни с чай от лайка 7-8 чаши на ден. (После да видите какво става с тоалетната и без това ходя през половин час  Laughing) И ям много мед, спанак, лимони, цвекло-червено...
Обаче носа продължава да ме мъчи, тече.

По въпроса с книгите за бременни, нещо хич не ги харесвам, не съм привърженик.
Даже се чуствам много уверена в себе си, без да чета много информация.  newsm78

Бебо, вече го усещам и с ръка на коремчото, снощи беше особено силно. много се радвам и бликам от щастие по цял ден.  Hug

Няма как да си настинала от съседчето, по-скоро ти е лепнало вирус, което е коренно различно.
Аз съм и квачка и орлица, в зависимост от ситуацията, то си зависи и от детето.
Сладката, а болеше ли те нещо, или само това оцветяване?
Мирама, и аз бих се издразнила, но обикновено с подобни хора, прекратявам комуникацията, за да не ми вкарват нерви.  С майката, която си развалихме отношенията, заради болните и деца, имахме подобен случай. Тя миналата година стана на 30г. юбилей. Аз и честитих по телефона, по-късно тя ми се обади, да излезем с децата да играят. Два часа стояхме на вън, ей, един бонбон не се сети да почерпи, или децата със сок.....нещо си, символично, имаш юбилей, черпи се за здраве, и за да ти е успешна годината.....На мен отдавана ми бяха направили впечатление, разни неща в поведението и отношението и, но бях решила, няма да издребнявам заради децата.......забелязала съм, че интуицията ми никога не ме лъже, и разни ''дреболийки'' впечатлят ли ме, после се оказва, че е имало защо, става нещо по-сериозно.......
Монче, ти си моята сбъдната мечта, 3 деца....да родя второто, за трето не знам дали ще ми остане време/заради възрастта/, но агитирам мъжът ми да си осиновим.

# 291
Здравейте, милички!  Hug

Исках да ви се похваля, че преди малко се прибрах от зъболекарския кабинет,
за щастие всичко мина успешно - извадиха ми зъбчето в рамките на 5 мин. с упойка (обикновена беше и ме боцна на няколко места, но сложи малко от нея).
След 15 мин. започнах да усещам болка, но вече се чувствам добре, все едно не са ми вадили зъб!  Mr. Green

Много съм доволна, защото все пак сега съм в деликатно положение и не знаех как ще ми се отрази тази процедура.

Официално съм без два зъба и два мъдреца.  Joy
Страхотна мама ще си има нашата принцеса!  Shocked Laughing

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 20:48 от maminka23

# 292
здр и от мен мами  Wink Hug и аз отдавна не съм писала  Whistling  на 26 сме на Русе и се чудя на 3д или 4д да отидем. според вас има ли няква разлика. щото една френд ми каза, че и на двете видяла едно и също и се чудя  Rolling Eyes  newsm78 Hug

# 293
Идвам на отчет.
Всичко е наред, кървенето не е от вътре(може би от бактерията или нещо друго). Бебчо шаваше много, но установихме ме най-вероятно ще е момиче.
Болките най-вероятно са породени от това,че плацентата е ниско и е от предната страна, изписаха ми но-шпа и едно друго,които трябва да поръчам от Бг. Важното е че всичко е наред.
Благодаря ви за палците

# 294
Идвам на отчет.
Всичко е наред, кървенето не е от вътре(може би от бактерията или нещо друго). Бебчо шаваше много, но установихме ме най-вероятно ще е момиче.
Болките най-вероятно са породени от това,че плацентата е ниско и е от предната страна, изписаха ми но-шпа и едно друго,които трябва да поръчам от Бг. Важното е че всичко е наред.
Благодаря ви за палците

БРАВО за добрите новини !  Hug

# 295
Важното е че всичко е наред.
Много много се радвам!  Hug

# 296
  • София/Варна
denise78, аз във всяка отчетна си имам по една "холандска" мама и те споделят същото - стига да са на собствен ход, децата ходят на градина. Явно си е до житейска философия Wink.

sweet_maniche, Оги има алергия към домашен прах, която се изразява в ларингиални пристъпи. Имаме инхалатор и ни е адски полезен. Още при първи признаци започваме инхалации с физиологичен разтвор, което предотвратява задълбочаване.

aisynkata, много приятно бях изненадана, когато заблязах от къде си. Обърнах внимание щом прочетох познатото "сме на Русе" Simple Smile. Родата ми по майчина линия е от Бяла, Русенско, а и аз самата съм родена и расла 4 години там Simple Smile.

sladkata2, малко повечко внимание и предпазливост ще е нужна с тази ниска плацента. Дано няма повече поводи за притеснения.

# 297
  • Sofia, Bulgaria
Писали, писали... Grinning
Аз се включвам само да споделя на прегледа какво стана. Ами май чакаме панделка за сега  stork-girl Надявам се да се потвърди на ФМ другия месец. Аз се чувствам добре, бебката расте, но се установи, че е с 1 седмица назад, което ме притесни малко. Надявам се да отпадне това притеснение, че да се успокоя.
С изследванията всичко е ок, кг. съм +2, даже май наближавам 3-ти  Mr. Green Ама не ме учудва де.
Ами това е, вече е по-хладно и с дребния сме си вкъщи.
Докато се чудя за пореден път дали да си легна по-рано, то станало пак почти 12  Shocked Rolling Eyes

# 298
Много ме болят гърдите и доста са пораснали, като секс бомба съм, а принципно са малки. Нямам спомени с баткото да е било чак така.

# 299
Добро утро на всички маминки от мен  bouquet
Колко мрачно е навън,ноооо май така ще е за напред Laughing
бръм честито за сега за роавите гащета Hug
ани27 и мен много ме боляха гърдите,но по в началото,така се бяха надули,че приятеля ми мислеше ,че ще експлоадират newsm62Сега нещата са по-добре,не ме болят така,пак са си по-голями(и аз съм с малък бюст),че даже и няколко малки стрии имам,за спомен от принцесата(а хем се мажа сутрин и вечер) Hugхубав и усмихнат ден от мен  sun

Общи условия

Активация на акаунт