Априлки 2013 - тема 11

• 22 556
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Някой от вас дами да сте били страстни пушачи до преди бременноста и има ли такива които все още пушат ? До колко е вредно по една цигара на ден примерно (не че аз пуша,но имам приятелки които не ги спряха) много ми е интересно  Thinking Confused

# 346
Съдбата реши:) За Марков имаше часове чак за Януари. Запизах за Димитрова, за 14.12. .. да видим:)

# 347
Аз не съм пушила (е пробвала съм но се отказах бързо ) а  откакто забременях циг.дим ми е мн неприятен  Sick ,тези който все още пушите -не ви ли е гадно !? ...естествено че моя съвет е да се откажете в името на детето.  Naughty

# 348
Съдбата реши:) За Марков имаше часове чак за Януари.
Леле радвам се, че действах два месеца преди прегледа.  Blush

Остават ми само 3 дни до ФМ.....  Heart Eyes

# 349
maminka и аз се радвам за теб  Flutter

Сега пък започна да ме гложди дали правилно съм чула часа за преглед - 19.30ч., възможно ли е, макар че жената каза последен...ама все пак... Confused

# 350
Дами, часът, който предлагах за доц. Димитрова за 05.12. вече е предостъпен.

Успех на всички!

# 351
.. От няколко дена ме болеше корема, мислих си, че е от храната от малка имам колит. Без малко да не споделя с лекарката, струваше ми се маловажно, но добре, че казах. Още като ме погледна и каза, че не ме е болял корем, а съм имала контракции и че матката ми е много напрегната. Изписа ми хапчета, а другата седмица ще си полежа в болница ...

И аз бях същата, преживява се, вземи си повече монети за телевизора, книги, вкусно ядене и / или лаптоп ако имаш. Голяма скука е, само ти вливат някакви системи по цял ден, но се преживява. Все пак е заради малкото и се изтърпява.

Горе главата, и това ще мине!

# 352
Някой от вас дами да сте били страстни пушачи до преди бременноста и има ли такива които все още пушат ? До колко е вредно по една цигара на ден примерно (не че аз пуша,но имам приятелки които не ги спряха) много ми е интересно  Thinking Confused

Аз. И финално ги спрях съвсем наскоро, защото просто едва сега се почувствах наистина готова.
Дотук само първите 1,5 месеца след зачеването успях да устискам без цигари, и след това се почна - ама айде една, защото съм нервна, ама айде две, то разликата е малка. Ама айде, то толкова приятелки около мен все са пушили, пък нищо им няма на децата... А бе, оправдания всякакви.
От две седмици не съм помирисвала. И съм горда. Явно майчинския инстинкт се е събудил вече, защото наистина не е толкова гадно като в началото, и изобщо не ми се пуши чаааааак толкова.

Но си е усилие на волята, не е автоматично да става. Кураж, успех, заслужава си да се справиш!

А иначе - след като приключа с кърменето - се връщам към любимия си вреден навик на воля!

# 353
Аз съм тази, която пуши и в момента, но моля да бъдат спестени коментарите, защото съм наясно с вредата за бебето.

# 354
Аз съм тази, която пуши и в момента, но моля да бъдат спестени коментарите, защото съм наясно с вредата за бебето.

Къде видя коментари? Нищичко не съм написала, много добре осъзнавам всички вреди, и това, че до преди броени дни си палех и аз.

Просто пожелах кураж на Devil Queen, защото попита...

# 355
Въпрос на личен избор е пушенето. Аз ги спрях веднага след като разбрах за бременността. Имам познати мами, които си пушеха по време на бременносттта. Децата са им живи и здрави. Всичко е до късмет  Peace

Момичета, случва ли ви се да ви изтръпват ръцете нощно време, докато спите ? На мен доста често почнаха да ми изтръпват, а не ги натискам. На какво може да се дължи това?

# 356
Ех момичета моята сладурка от ден на ден все повече ме подритва.
Много е щура в това е убедих и от вчерашния преглед,а и вече сме със седмица и малко напред. Аз се учудих,но док каза,че като гледал таткото било нормално.
ММ все не може да я усети като шава,но ще дойде и неговия ред.

# 357
Спрях цигарите, когато разбрах, че съм бременна.
Пак не е най-доброто, което може да се направи, но и така е ок.
Колко е вредно пушене по време на бременност - достатъчно вредно, има си статии, клипчета и т.н.
Но хората обичат да се успокояват с "една приятелка пуши, пък детето и е живо и здраво". То понякога вредите се виждат на един по-късен етап.
Човек винаги ще си намери оправдания ако желае да прави нещо, което не е съвсем ок.

# 358
здравейте да ви се похваля чакаме момче Simple Smile днес бях на ФМ всичко си ни е наред добре се развива бебо, само че се криеше доста та се наложи и да подскачам малко, че да се обърне да му видим главата сладурчето. много съм щастлива много исках да е момче

# 359
dandeto, честито. ))))

Аз ако не видя на ФМ вече какъв е пола, ако не започна да ходя всеки ден на ехограф, пък на. ))))

Общи условия

Активация на акаунт