Априлки 2013 - тема 11

• 22 519
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Точно преди 2 мин ми се наложи да вдигна тубата с мин. вода и корема ми стана мн твърд,освен това ме заболя и кръста-доколкото знам това са контракции.(случват ми се отвреме на време,но ако са продължителни или силни трябва да се обадиш на доки.Моя лекар ме посъвета да пия но шпа при болки но досега никога не ми се е налагало,надявам се и в бъдеще също !

# 406
Тази сутрин се събудих от движенията на бебка.  Twisted Evil Heart Eyes
Коремът ми се беше подул само отляво.. посмях се хубаво.  Laughing

Лошото е, че последните два месеца ставам много активна вечер (след 22 часа), не ме свърта на едно място, постоянно вися над главата на мъжа ми и виждам, че не му е много до това, защото е изморен и има нужда да релаксира (, а не да говори с бременната си жена  Joy).

А и трудно заспивам, но нито ми се стои пред монитора, нито ми се гледа ТВ (не дават нищо интересно), нито ми се чете книга - нямам желание за нищо, но пък ми се прави нещо?! Луда работа!  ooooh!

Но заспя ли... спя като пън.  Mr. Green

Ще трябва да измисля как да си прекарвам вечерите, защото така не се издържа.  Rolling Eyes

П.С. Остават 2 дни до ФМ!  Blush

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 14:16 от maminka23

# 407
maminka23, и на мен толкова ми остават. ))))

# 408
Изписаха ми магнерот и папаверин дано да е ок малчо много се изплаших..Цял ден съм си вкъщи и нищо не правя а ако работех не знам.Вие колко време пихте магнерот,бях чела че някоя мама пие..

# 409
Marissa88, аз пия Магнерич, което си е същото.
Пия го от както ми направиха серклажа и няма да го спирам. Даже сега съм на 3х2 и 3х1 нош па, заради болките от миналата седмица.

# 410
Тези магнерич и мегнерот някакви добавки магнезий ли са ?

# 411
 HugВажното да сме ок че..и на мен така ми ги изписа но тук им нямам много вяра и реших да питам Simple Smile

# 412
Да, вид магнезиеви препарати са и двете.
Едното е 3пъти по-евтино от другото. ) А аз изпивам 1кутия за 5дни. )

# 413
ani27, повярвай ми, момиче с моя характер е по-зле от момче. ))))))

Е, знам за това го написах, а мисля че ще ти отива син Wink
Ходих днес да ми четат, тълкуват резултатите от вторият БХС във Фемина, бясна съм, меко казано.
100 пъти съжалих, че не постъпих, като първият път ФМ във Фемина, кръвта и четенето на резултатите в МД. Едно, че МД ми е по-близо, сега се оказа, че и много по-професионално, но нали д-р Варгалева беше много мила, и си казах, нека пробвам и тук, да видим как ще бъде.......пълно разочарование при четенето на резултатите от техният генетик.
Директно и заявих, че съжалих, че съм отишла при тях, а не в МД, да ми четат резултатите и въобще не е подходила професионално, нищо съществено не ми каза, загубих си времето докато намеря място да паркирам............абсолютно безсмислено ходене.
Защо?
Влизам и генетичката ме пита, видяла ли съм си си резултатите, отговарям и ДА. Да уточня, че не понасям мрънкащи хора, които хъкат, мъкат и им вадиш думите с ченгел от устата, отделно се водят някакви специалисти, а не говорят и не се държат професионално. След, като разбра, че съм си видяла резултата, започна да ми говори за амниоцентеза Shockedрезултатите ми са повече от чудесни. Едуардс 42 000, Даун 3 800, възрастовият риск е по-голям 1:190, но с всички лекари, с които съм коментирала годините си 38, са ми казвали, че излишно се притеснявам, няма проблем, ФМ и двете бяха чудесни, първият БХС също, вторият го направих ей, така заради възрастта, не защото има нужда или критични , притеснителни резултати.
И тази кифла ми заявява, че в някои държави задължително се правило амниоцентеза след 37г. Аз и казах, че вероятността от аборт е 1към 300, и всички лекари до сега не са ми и споменавали дори за амниоцентеза, че няма нужда. Д-р Варгалева, каза че всичко е в нйорми, чудесно и няма от какво да се притеснявам.......а тази с хъъъ-мъъъ, само се чудеше как да ме накара да правя амниоцентеза. 1към 300 не било голям риск, това било сигурно изследване, не като БХС вероятности, и годините ми........
Станах, и директно и заявих, че ми е загубила времето, съжалявам, че съм дошла, и ми е скапала деня. Излязох с гръм и трясък. Жената на рецепция, беше много мила, преди това, май лекар, или шеф, веднага хукна към генетичката, явно да разбере какво е станало, може и да ме е чула, като повиших тон, не знам.
Но за мен, генетичката въс Фемина д-р Въжарова е едно недоразумение, не знам кой и е дал Д_Р с това, че две думи на кръст не може да каже, като лекар.
ММ категорично заяви, че да не си и помислям за амниоцентеза, то аз и не мислех.
С две думи и да си правите ФМ във Вемина, кръвта и да ви четат резултатите ходете в МД, във Фемина е по-скъпо, а и не си заслужава........да не би във Фемина да правят амниоцентеза и тая да е искала да изкарат още някой лев от мен?

# 414
Да, вид магнезиеви препарати са и двете.
Едното е 3пъти по-евтино от другото. ) А аз изпивам 1кутия за 5дни. )
Питам тъй като лекаря ми каза да си взема магнезий (взех си комбинирано,калций магнезий и цинк ) на опаковката пише че за възрастни дозата е от 1 до 3 на ден ама аз пия по 1.. Peace

# 415
ani27, кофти работа....

placa, ако нямаш нужда, то не ти трябват тези препарати. Те са доста по-сериозни.

# 416

placa, ако нямаш нужда, то не ти трябват тези препарати. Те са доста по-сериозни.
Това мойто е хран. добавка не вярвам да навреди .

# 417
  • София
Marissa88, аз пия Магнерич, което си е същото.
Пия го от както ми направиха серклажа и няма да го спирам. Даже сега съм на 3х2 и 3х1 нош па, заради болките от миналата седмица.

И аз пия Магнерич ( от както бях с контракции ) и май и аз няма да го спирам до края на бременността. Сега на последният преглед обсъждахме дали да не сменя магнезия с друг, тъй като този малко не го понасям ( трудно ми е да го преглътна ). Но докторката не се сети как се казва този, който е като Магнерот-а по пречистен и с не толкова големи хапчета....на следващият преглед ще ми го каже.
Но пък ми продължават болките в кръста........много гадно. Като походя малко и усещам напрежение в кръста, но докторката каза, че това е нормално и тепърва ще продължават болките като влизам в по - големите седмици и месеци.
На мен до ФМ-то ми остават 9 дни....направо как ще издържа незнам.

А снощи нашата принцеска не спря да ми бие шутове в ребрата под дясната гърда  hahaha hahaha hahaha беше хем смешно, хем странно тъй като за първи път се виждаше как ми се движи кожата от тези шутове Joy Joy Joy. Доста силно си я усещах, но усещането беше хем приятно, хем леко неприятно, защото до сега толкова осезаемо не съм я усещала. Днес все още не се е разшавала.

# 418
Странно ми е като споделяте, че вече ви ритат под ребрата. Доста е рано да са се обърнали, но пък не е невъзможно.
Аз все още си го усещам ниско долу.

# 419
Скоро планирам да си имам под ръка телефон с камера и да направя клипчета как принцесата шава.  Laughing
Голямо шоу е, а и след няколко месеца ще ми е приятно да си гледкам какво е било.  Heart Eyes

Моята бебка я усещам на нивото на пъпа, по-нагоре - не!  Blush
Обаче то пада едно ритане, бутане, преобръщане.....  Joy

Общи условия

Активация на акаунт